Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

R270x da ali 7870 NE MOGU. Preko 20 sam video i testirao u radu na sha256 daju do 450mh ali na scrypt ne mogu.

Moji i jos neki primerci koje sam probao sto manji klok vise daju. Dakle 900/1250 bacaju 365kh i 388kh .

Pokusacu da iskopam negdje screenshot, imao sam 7870 dcu2 i tf3 (repariranu), obe preko guiminer-a preko 400 davale. Znam sigurno, jer sam u to vrijeme vagao da li da kupujem njih ili polovne 6950 koje daju isto oko 400kh/s...

Da sve isto kao i kod tebe sem klokova. Ja na tvojim klokovima dobijam sa safirima 350 dok sa 1020ili1030 i 1500 bacaju 430

Jedno pitanjce,da li provereno se zna da ako smanjim Power Limit ( -10,-20) u Afterburner na kartici kojo je napon zakljucan (R9 280x Gigabayte),da li cu smanjiti potrosnju struje, s obzirom da kartica dobija manju struju?

ja sam sa ASUS R9 270x dobijao i preko 480k ali dosta nestabilno pa sam smanjio i vratio i drzim na 450khs stable DC2T verzija
menjao sam raznorazna podesavanja i tc i ostalo, sada ne diram namestio sam skriptu da za svaki slucaj restartuje rig na dva dana ukoliko sam ja na putu ako slucajno prestane da kopa i cekam druge kartice ;)

Poslednja izmena:
Meni je skroz ocekivano jer je ltc jedan od slabije placenih scrypt valuta sto nema puno veze s mozgom. Ici ce to gore i mnogo ce se drmati berza za jeftinim novcicima.
Cekamo mi lepo sledecu godinu i boli nas uvce ;)

eee pa ja doggija nemam 50000 a ne ltc-a... *bes posao ako tebi cena zavisi od toga dal je neko raspolozen da digne istu, ili ce to sledeci vikend da odradi kad pozove ortake da vide kako rusi i dize berzu...

probao sam sa Search-om ali jedino sto je nasao je na prvoj strani u prvoj poruci i ne daje nesto bog zna kakve informacije,

elem zanima me da li postoji neka nagrada za block found na pool-ovima tj konkretno litecoinpool.org ili to vazi samo za solo mining ?

znam da je nagrada 50 LTC ali posto se ide preko pool kanda onda se nista ne dobija ? ili sam nesto pobrkao ?

Difficulty: 2,849.5463

Prosto neverovatno...Uspeli su da smanje pritisak na LTC mrezu raznim altovima toliko da diff pada vec drugi put. Ja sam ocekivao brutalan rast, ali izgleda da su onih 50+ GH/s sto su se palili i gasili ipak proizvod neceg drugog a ne asic testiranja...steta...bicu milioner godinu-dve kasnije nego sto sam se nadao :)

Prosto neverovatno...Uspeli su da smanje pritisak na LTC mrezu raznim altovima toliko da diff pada vec drugi put. Ja sam ocekivao brutalan rast, ali izgleda da su onih 50+ GH/s sto su se palili i gasili ipak proizvod neceg drugog a ne asic testiranja...steta...bicu milioner godinu-dve kasnije nego sto sam se nadao :)

Ja nedavno rekoh da bih za 100k eura lezao zatvor godinu dana bez da razmisljam. A za milion... Iz tvojih usta u bozije usi, ako je takva situacija 2-3 godine nije strasno :).

Ne radi se o problemu. Imam jednu ponudjenu takvu, referentni model sa jednim fanom pa me zanima da li je dobra za kopanje? Ako si probao... kolike su joj mogucnosi & da li greje/pregreva?

Ne radi se o problemu. Imam jednu ponudjenu takvu, referentni model sa jednim fanom pa me zanima da li je dobra za kopanje? Ako si probao... kolike su joj mogucnosi & da li greje/pregreva?
Ja imam 2 takve, temperature uzasne, sa automatskim upravljanjem ventilatora oko 80ak stepeni u rigu, perforamanse odlicne sa 1067/1250 daje oko 640-650KH/s.

Shta savetujesh - uzeti ili ne uzeti - da li sa manuelnim ventom na max ide temperatura dole ili je to to?

Zahvaljujem, bicu slobodan da te kontaktiram oko podeshavanja ako bude potrebe kad je budem montirao.

Nazad
Vrh Dno