Sto se plasis tog velikog?! Sve dok imas novcice nemas cega da se plasis. I pamet u glavu, nikada ne prodaj sve novcice ma koliko ti dobro cena izgledala!
Pricao sam sa Forceptorom pre neko vece i rekao sam mu da cu mu otkriti malu tajnu kako sam ja poceo da funkcionisem ali ajd, napisacu ovde. Posle svega sto se desavalo do sada skontao sam da je apsolutno pogresno ono sto smo radili u startu i sto smo razmisljali na kratak period. Malo malo pa neko pvde spomene neki slucaj kako smo prsli ali pre toga nismoxni mogli da sanjamo tako nesto.
Od pre neki mesec ja sam poceo da razmisljam ovako:
Faza 1 - Vidim kakva je sada situacija, razmislim dobro cime bi trenutno bio zadovoljan (trenutna cena recimo).
Faza 2 - Uzmem period od godinu dana u razmatranje. Onoliko koliko mi masta dozvoljava ali opet da je opet u granicama zdravog razuma zamislim neku ludacki dobru kombinaciju, odvalim cifru u glavi, zacinim to dobro i pustim godinu dana da se kuva

Mozda vam zvuci glupo ali otkako sam prestao da razmisljam na sitno i na kratak period, otkako stekam ltc polako ovih skoro 6 meseci svi ti nemoguci planovi koje sam pravio su krenuli da se blize realnosti. Svakim danom se slozi po jedan delic slagalice.
Ja stvarno ne sumnjam nijednog trenutka da cu da omlatim lepu lovu na ovome. Samo je pitanje vremena i koja ce cifra biti na kraju. Koliko god da bude, bicu srecan.
Vizija buducnosti je prvi korak ka njoj. Ja sam svoje planove javno izneo i rekao da pucam na daleko i na krupno i verujem da ce svi koji podju tim putem mnogo bolje proci od ostalih.