Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Prijavio te neko :p

@Zeljko E to sto si rekao jeste stvarno realna pretnja za alt coine ali opet, FTC tu jako lepo pliva. Dovoljna je saka btc-a da im se podigne cena i odmah ce im skakati i diff. Ne znam za ostale coine ali FTC paze kolege masoni ( :d ) tako da za njega ne brinem previse.

Cisto da ne bude da ne znam sta pricam... Zeljko, pogledaj cenu FTC-a, otisla je na 0.00047. Eto kako kolege masoni ispravljaju krive drine sa sakom btc-a ;)
Naravno sad se ljudi istovaruju, stvarno je dobra cena.

da li je rezultat od 1.014Mhs za dve RadeOn 5970 ok ? po porukama sa foruma i sa drugih foruma cini mi se da bi trebalo da je bar 40ak % gore tj oko 1.4Mhs ili gresim :(
nakacio sam se na litecoinpool.org

stavio sam thread-concurrency na 8000,
core clock gpu je 725
a memory 1000 (nisam OC nista)

Mali ti je clock jezgra
Probaj oko 800 za jezgro i 950-1000 za mem, a inten stavi manje 6400 na pr

Poslednja izmena:
isplativost ftc 18x, ltc 12x, sad ce da se rastereti mreza malo, ili ce ltc da skoci ili ftc da padne

Pa vidis da ftc nazalost pada od jutros kad je skoro 0.0005 probio

Gleda se rast ftc mreze pa ce se cene uskladiti po tome ustvari ici ce ispod profitabilnosti ltca

Pomoglo je podesavanje sada je 1,293 kH/s
dovoljno :)
Hvala puno

Cisto da ne bude da ne znam sta pricam... Zeljko, pogledaj cenu FTC-a, otisla je na 0.00047. Eto kako kolege masoni ispravljaju krive drine sa sakom btc-a ;)

Eno TRC ode 10x gore, treba njega sad svi da kupe :)
klasicna fontasova taktika...

Ko ubode jedan takav pump moze da zaradi kao od par godina kopanja.

Baš tako, kod odlične prodaje se zaradjuje zaista, a kopanje je više "sigurna" lova. Kad gledam da može par stotina-hiljada $ (ko koliko ima) za dan-dva da se uzme lagano :eyebrows:.... ALI nije svako za berzu, da gubi da to može svako :d, ali da zaista dobro zarade mogu neki samo..

Baš tako, kod odlične prodaje se zaradjuje zaista, a kopanje je više "sigurna" lova. Kad gledam da može par stotina-hiljada $ (ko koliko ima) za dan-dva da se uzme lagano :eyebrows:.... ALI nije svako za berzu, da gubi da to može svako :d, ali da zaista dobro zarade mogu neki samo..

Koji imaju srece i/ili informacije...Ko bi rekao da moze za 16h na budjavom TRC-u da se uzme 12x ulozeno, u peaku.

Proslo mi je nekoliko sell ordera sve do 47, mozemo da pricamo sta god ali postavljanje ovolikog sell zida za ltc dovoljno govori da nema nista od 10$
u skorije vreme.

Proslo mi je nekoliko sell ordera sve do 47, mozemo da pricamo sta god ali postavljanje ovolikog sell zida za ltc dovoljno govori da nema nista od 10$
u skorije vreme.

manipulacije, a i LTC nema potrebe da ide gore dok se ne desi implementacija istog...

Kakve ima veze postavljanje zida, pre dva dana je lik postavio ltc da prodaje na 6.5$ u vrednosti od 1mil. $, evo gde smo sad.

Haha, pa wall se povuce jednim klikom, ne mislis valjda da ce to trajno tako da ostane. Vidis da hoce ljudi jos da kupuju jeftino, zato drze cenu nisko. Dal ce skoci sutra ili za mesec dana ili za godinu dana meni je nebitno.

Haha, pa wall se povuce jednim klikom, ne mislis valjda da ce to trajno tako da ostane. Vidis da hoce ljudi jos da kupuju jeftino, zato drze cenu nisko. Dal ce skoci sutra ili za mesec dana ili za godinu dana meni je nebitno.

Sve u svemu ti si ubedjen da za 1,2,3 godine postajes poprilicno bogatiji, ako ne i neki polumilioner :D. Igranje berzom je opsana stvar,ali svaka cast na optimizmu, nadam se da ces docekati zeljenu vrednost ltc-a :D.

ko ne veruje, nek pogleda btc,
a ako neko i dalje ne veruje, kad sam usao u ove vode ltc je bio 0.3$-0.5$, pre nekog vremena ~3$, sad 8$, zvuci poznato?

naravno rizik postoji da sve ovo prsne, ali za sad ne vidim propast cele ove price

Veliki wall-ovi su demonstracija sile, ali ajde. Ovaj cvet cryptovaluta je tek počeo da postaje pupoljak.

Ma nece ltc nikada da ode preko 10. Cakstavise pada, vredece 0 sutra. Zato potrazite spas u ftc/trc/ppc/nmc. To je buducnost! Trollbox na btc-e...

^Lol. :d

Bolje edituj post i stavi brojku od 20, buduci da je isti dostizao i ~$18 na drugim menjacnicama. Upravo sada je preko $11 na OkCoin, verovao ti ili ne. ;)

Na btc-e je bio 9.999. Ja samo prevodim sta pisu drugi "upuceni". Ja nisam toliko upucen, ali to sam samo ja...

^Lol. :d

Bolje edituj post i stavi brojku od 20, buduci da je isti dostizao i ~$18 na drugim menjacnicama. Upravo sada je preko $11 na OkCoin, verovao ti ili ne. ;)

Idi prodaj na toj menjacnici ako mozes...

Veliki wall-ovi su demonstracija sile, ali ajde. Ovaj cvet cryptovaluta je tek počeo da postaje pupoljak.

Upravo to je ono o cemu razmisljam, neka se pojavi takav sell za btc veliki to mogu da neutralisu bez nekih velikih lomova. To u ovom trenutku nije slucaj sa ltc-om jer par holdera ima ogromno kolicine istih. Potrebna je veca adoptacija istog tj. da udje veci broj ljudi a to se sa btc-om desilo.

Poslednja izmena:
micairvas je napisao(la):
Sve u svemu ti si ubedjen da za 1,2,3 godine postajes poprilicno bogatiji, ako ne i neki polumilioner :D. Igranje berzom je opsana stvar,ali svaka cast na optimizmu, nadam se da ces docekati zeljenu vrednost ltc-a :D.

Da, postacu prilicno bogatiji. Jake su sanse za to. Nisam ja u tom rangu za polumilionera ali gadjam bar 5 cifara i verujem da cu to dostici. Realno i za ovih godinu dana nisam malo uzeo ali premalo koliko sam mogao. Sada sam samo godinu dana iskusniji i pametniji i planiram da se uslepam uz velike igrace i da otkinem parce za sebe.
Ko hoce nek prodaje i sada, ja jok ;)
Dao sam 1400e za grafike onog dana kada je btc bio 37e i vodio sam se onom starom: il pokojnik il pukovnik.
Do sada mi se svaki rizik sa kriptovalutama isplatio i sada ce valjda. U svakom slucaju ne mogu da puknem.

Nazad
Vrh Dno