Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

btw. ja sam rekao da ide 101% gore i argumentovao kupnjom LTC-a :) odnosno zeljom odredjenih kitova da zarade kada prodje odredjeno vreme :)

Gotovo da nisam nista iz svog dzepa dao da bi kupio novcice nego sam to izrudario, trgovao na berzi itd... Ako pukne - pukne, na nuli sam (u stvari nadam se da cu moci izvuci barem $0,5 sto je opet ok suma na gomili), a ako ode na ~10$ eto novog Audija. ;)

A joooj, pa tebi cak ni izbor auta ne valja.
Stvarno nemas sta da se sekiras, pukne li ltc ili kupis Audi isto ti se vata, pare si bacio...

A joooj, pa tebi cak ni izbor auta ne valja.
Stvarno nemas sta da se sekiras, pukne li ltc ili kupis Audi isto ti se vata, pare si bacio...

hehe, barem znam da nece biti od krvavo zaradjenih para. :d

Naravno sala za Audi, pre ce biti ulog u nesto korisnije i sto moze doneti i vise od jednog auta. Ali otom potom.

Lepo ispamovasmo temu. :)

Gledam ja to malo duze od tebe, zato i ne verujem u bajke.

Videces, kada padne jos, ispod granice isplativosti, pocece da skace, ali pitanje da li ce ikad dostici paritet od 0.0365 prema BTC-u...Ko je usao u LTC skuplje od 0.028, sigurno je izgubio. Nadam se da gresim zbog nekih ljudi koje gotivim a procenili su tako, i drze grcevito dok pada svaki dan. Uvek sam govorio i govoricu, bolje izgubiti 10% nego cekati pa izgubiti 50%.

Samo citam sta ste pisali i ne mogu da verujem koliko ovde ima vidovnjaka. Svi sve znaju unapred.

Videces, kada padne jos, ispod granice isplativosti, pocece da skace, ali pitanje da li ce ikad dostici paritet od 0.0365 prema BTC-u...Ko je usao u LTC skuplje od 0.028, sigurno je izgubio. Nadam se da gresim zbog nekih ljudi koje gotivim a procenili su tako, i drze grcevito dok pada svaki dan. Uvek sam govorio i govoricu, bolje izgubiti 10% nego cekati pa izgubiti 50%.

ovo me podseti na onu next year this time I will be millionaire:)

@sajber

Svi znamo da ce i pasti i skociti :)

Samo citam sta ste pisali i ne mogu da verujem koliko ovde ima vidovnjaka. Svi sve znaju unapred.

Ajd da ne bajamo. Pogledajte logicno. Ako LTC konstantno pada prema BTC-u jako, a prema USD-u malo slabije, znaci da ga neko stalno PRODAJE. Posto se mali nadaju da ce se obogatiti, pa ih cuvaju, ostaje da ih prodaju VELIKI. A da bi ih mogli prodati, troluju stalno kako ce uskoro pump, kako ce uskoro na GOX, kako su LTC genijalni i najbolji, kako ih oni imaju na stotine hiljada, kako znaju neke koji imaju milione, pa se mali loze jos vise i jos vise ih cuvaju, a pomalo ih i kupuju. Zasto je trenutno buy support za PPC 12300 BTC-a? Odakle oni, pali sa neba? Ne gospodo, to su oni bivsi LTC-i koje ste kupovali od VELIKIH po 0.03, 0.028, 0.025 itd, i ja takodje u vise navrata, doduse po manjim paritetima. I sad, kad je isisan BTC iz LTC sistema, zasto mislite da ce se vratiti nazad u punoj kolicini? Samo i samo ako BTC krene u ponor, kao sto je bilo u periodu maj-juni. Inace LTC ode dole, nema nacina da poraste ako se samo PRODAJU. Dakle, ostaje sve vise LTC-a u sistemu, sve manje BTC-a i dolara, eura rubalja ili sta god, i normalno da je cena sve niza. To je skoro kao hiperinflacija, sve vise novcanica a sve manje realne potpore.

@student
Nevazno ko ga prodaje da li su to i mali i planovi velikih... PPC je smece ti ako verujes u djubre samo izvoli.........

Takodje ako je nesto u padu mesec/dva zbog toga sto se nesto nije desilo (Gox) sto je sasvim razumljivo, isto tako kad se nesto desi to isto sa padom od 30-35% moze da ode sa rastom na 200-500% ladno

Vec si sam izjavio da si u berzi samo zbog dnevnih fluktacija, a ovde iznosis sta ce biti za mesec/dva pola godine na osnovu cega to sto znas samo da radis trgovinu na 2-3% zarade?

Jednostavno ako LTC bude prihvacen vredet ce bar 5x vise, ako ne nemam pojma puce i BTC ili ce stagnirat, ko neveruje i treba odma sve da iskesira i zadovolji se sa sicom, ko veruje naravnio da ce cuvar pa to bilo mesec/dva ili pola godine, jednostavno

LTC pada, a pojedini vec pricaju o kupovini novog auta unapred, kakav optimizam :)

@student
Nevazno ko ga prodaje da li su to i mali i planovi velikih... PPC je smece ti ako verujes u djubre samo izvoli.........

Takodje ako je nesto u padu mesec/dva zbog toga sto se nesto nije desilo (Gox) sto je sasvim razumljivo, isto tako kad se nesto desi to isto sa padom od 30-35% moze da ode sa rastom na 200-500% ladno

Vec si sam izjavio da si u berzi samo zbog dnevnih fluktacija, a ovde iznosis sta ce biti za mesec/dva pola godine na osnovu cega to sto znas samo da radis trgovinu na 2-3% zarade?

Jednostavno ako LTC bude prihvacen vredet ce bar 5x vise, ako ne nemam pojma puce i BTC ili ce stagnirat, ko neveruje i treba odma sve da iskesira i zadovolji se sa sicom, ko veruje naravnio da ce cuvar pa to bilo mesec/dva ili pola godine, jednostavno

Sve je to super, jedino je ta sica svakim danom sve sitnija i sitnija. A ja kazem da si ti troler, jer palis ljude da idu u gubitak veci nego sto bi trebalo, time sto ce cuvati nesto sto konstantno gubi na vrednosti, sa cime god da uporedis, osim sa tvojom VEROM da uspe. Sto vise gubi vrednost, ti vise verujes. Moja trgovina sa 2-3% mesecne zarade je ogromnih 40% na godisnjem nivou. A tvoj hold je ogromnih 0% na godisnjem nivou, ako budes imao srece.

Poslednja izmena:
@student
Vecina sitnih GUBI na berzi jer veliki kontrolisu i grabe lovu, to sto si ti spletom okolnosti malo zaradio je smesno da svima ostalima poreporucis da treba da budu ko fontas kad to NEMOGU biti........

LTC pada cenom koliko oko mesec/dva kao i uz adnjih 6 meseci osciluje u skladu sa ocekivanjima vestima, to sto ti dumpujes LTC pa dodjes da tolujes samo govori o tebi vise.... u prevodu ti ili ja da zardimo pera i mika moraju da puknu :)

@student
Vecina sitnih GUBI na berzi jer veliki kontrolisu i grabe lovu, to sto si ti spletom okolnosti malo zaradio je smesno da svima ostalima poreporucis da treba da budu ko fontas kad to NEMOGU biti........

LTC pada cenom koliko oko mesec/dva kao i uz adnjih 6 meseci osciluje u skladu sa ocekivanjima vestima, to sto ti dumpujes LTC pa dodjes da tolujes samo govori o tebi vise.... u prevodu ti ili ja da zardimo pera i mika moraju da puknu :)
LTC pada skoro 100 dana. Ja ne dumpujem nikad, odnosno nikad nisam uradio sell po najvisoj buy ceni, nego okacim da prodajem malko iznad. Dakle, postavim na sell stranu. I prodajem polako kada mislim da treba prodavati. A kad krene pump, pratim ga, naravno da zaradim manje od glavnih rezisera, ali zaradim. Kad krene dump, ako je ozbiljan, probam i ja, ali sam tu uglavnom gresio, puno nerviranja za sicu. Nema tu nikog ko samo kupuje, svi non stop kupuju i prodaju. Mozda ne svi, ali oni uspesni sigurno. I nemoj biti naivan da imaju milione LTC-a, pogotovo ne sad. Ubedjen sam da ih imaju manje nego ikad, jer kao sto vidis, cena ide dole. Niko ne kupuje dok pada, ako je imalo normalan.

Poslednja izmena:
Pocev od aprila meseca, a sada je oktobar ovo sad je najniza cena za LTC, svega 2 $, tako da pored onih 4$ tesko da je ovo uspeh.

Неколико почетничких питања нека одговори онај ко има живаца:)

1 Када се купује и продаје ЛТЦ на бтц-e да ли се то врши са целим јединицама или и са његовим деловима и да ли су ти делови оно 0.092 ЛТЦ ?
2 Зашто је ЛТЦ 60 пута јефтинији од БТЦ?
3 Графикон кретања вредности на сајту бтц-e да ли он важи за све берзе на свету?
4 Да ли је реално могуће зарадити само на осснову праћења берзе и механичке куповине и продаје( при томе не мислим на оно да се проведе 20 сати за екраном )?

Poslednja izmena:
@Ултра.рс
pisi lepse da te ljudi razumu ne da mesas pisma kao da cryptujes :)

prati berzu gledaj grafikone pa odluci

inace tesko ces zaraditi ako pratis pump i dump tek tako jer se taktike menjaju....

zlatno pravilo nikad ne kupuj nesto sto je vec napumpano i raste ludacki... i nikad ne prodaj kad nesto pada puno bez razloga

takodje vecina malih igraca gubi na berzi :)

Неколико почетничких питања нека одговори онај ко има живаца:)

1Када се купује и продаје LTC на бтц-e да ли се то врши са целим јединицама или и са његовим 2деловима и да ли су ти делови оно 0.092 ЛТЦ ?
3Зашто је LTC 60 пута јефтинији од БТЦ?
4Графикон кретања вредности на сајту бтц-e да ли он важи за све берзе на свету?
5Да ли је реално могуће зарадити само на осснову праћења берзе и механичке куповине и продаје( при томе не мислим на оно да се проведе 20 сати за екраном )?

1. radis kako ti odgovara, ne moze manje od 0.1 LTC
3. LTC je 60 puta jeftiniji od BTC-a zato sto je to trenutni odnos ponude-potraznje, odnosno trzisnog odnosa njihove vrednosti
4. grafikon kretanja cene na BTC-e sajtu vazu samo za tu berzu, 24h unazad. Za sve ostale berze, pa i btc-e mozes naci na cryptocoincharts.info, klikom na zeljeni par, zatim zeljenu berzu, pa charts, pa vremenski period koji te zanima
5. Realno je moguce maksimalno smanjiti gubitke pracenjem berze, odnosno berzanskih indikatora (ako ih znas super, ako ne guglaj malo, najvazniji su MACD, StochRSI, KDJ, EMA i MA). Oni ti mogu ukazati na trenutak kada neka valuta pocinje da raste ili pocinje da pada. Kada pocinje da pada, gledas da prodajes, kada pocinje da raste trebalo bi da kupujes. Treba ti i dosta srece, ako nemas bota da trguje umesto tebe, i znas da ga podesis da radi kako bi ti zeleo. Ja znam samo za jedan sajt, bitcoinwisdom, na kojem postoje indikatori i za LTC i za BTC.

Ajd sledeci put kada si siguran da sledi pad da ti dam jedno 5000 LTC da ih sortujes a ti mi vratis 5% vise.
Da ne stoje bezveze offline :)

Pa evo da znas, padace jos. Tako stoje stvari. Mozda se to promeni do ujutro, mozda za 10 minuta, ali ja sam moje LTC-e prebacio u BTC, izgubio 1% ali ako ih kupim sada, opet bi ih imao 2% vise nego kada sam ih kupio po 0.0169. Pa sad, da li je to gubitak ili dobitak, pitaj Zeljka.

@жељко
Е па суштински си ми одговорио само на последње питање. Ал добро хвала у сваком случају.
Допуна:
Да ли је боље трговати само са БТЦ или само са ЛТЦ?
Ко режира те тактике о којима говориш?
Са колико пара на картици си ти почео да тргујеш?
@студент
Хвала на појашњењима.

Poslednja izmena:
student sam znas da ti pokazatelji ne vaze nicemu kad se ukljuce veliki igraci, takodje moras pratiti vesti non stop i verovanja ljudi koja se non stop menjaju
a ti tvojih 1-2% mozes da izgubis cim krene veci dump pa onda sledecih 6 meseci nadoknadjujes izgubljeno, jak biznis....

student sam znas da ti pokazatelji ne vaze nicemu kad se ukljuce veliki igraci, takodje moras pratiti vesti non stop i verovanja ljudi koja se non stop menjaju
a ti tvojih 1-2% mozes da izgubis cim krene veci dump pa onda sledecih 6 meseci nadoknadjujes izgubljeno, jak biznis....

Vidim ja da ces ti tvoj hold nadoknadjivati mnogo duze...Jak biznis. A vesti se ne trebaju pratiti...Vesti sluze za obmanjivanje, kako to nisi skontao do sada? Prate se desavanja na berzi, ne vesti. Pitao si me za Silk Road. I sta sam ti rekao? Da ce biti po starom za koji dan. Koliki je bio btc pre zatvaranja? Na gox-u 141, na BTC-e 122, na Stampu 124. Sada je na Goxu 137, na Stampu 123.5 i na BTC-e 122. Jak udarac, nema sta!

mislim na realne vesti a ne na lupetanja, takodje na njih treba reagovat u roku od par minuta... za silk road ja da sam bio tu sve bi dumpovao naravno na lepoj ceni, ne bi radio dump ispod 1.7$ i kupovao bi u toku pada... ali nisam bio tu pojeo pokvarenu picu eto gde zivimo i bio bolestan 4h dok je trajao dump/pump

takodje za brzo reagovanje na vest treba da ti je crypto na berzi sto je mozda rizicno, ja sam ga tu drzao par meseci, mada sam pre par dana odlucio da ga povucem, jednostavno BTC-e , mcxnow i slicna berze su mi nesigurne, nista neznamo o njima, itekako moze da se desi da osvane poruka da su zatvorene od starne nekog regulativnog tela!

Poslednja izmena:
mislim na realne vesti a ne na lupetanja, takodje na njih treba reagovat u roku od par minuta... za silk road ja da sam bio tu sve bi dumpovao naravno na lepoj ceni, ne bi radio dump ispod 1.7$ i kupovao bi u toku pada... ali nisam bio tu pojeo pokvarenu picu eto gde zivimo i bio bolestan 4h dok je trajao dump/pump

Pa zasto bi radio dump? To se ne radi, nije moralno, LTC mora da se cuva :) Zezam te, naravno.

Ma batalite prepucavanje , citam vase postove i nesto mi pade napamet, ajd da se malo preracunam i ima sta da se vidi sa 3700KHs zarada u najboljem slucaju bez troskova 17910 din. za mesec dana . Stvarno cemo izgleda da gasimo masine, to sto na coinotronu pise isplativost x6 ne znaci nam nista kad se sracunamo, mislim da sad kad ode dif na 2.3 milke sve umire

Nazad
Vrh Dno