Ja sam svoj cup sa 2500 lajtkoina zakopao duboko u zemlju. Otkopavanje tek kad dodje vreme. Mozda i na prolece.![]()
Gotovo da nisam nista iz svog dzepa dao da bi kupio novcice nego sam to izrudario, trgovao na berzi itd... Ako pukne - pukne, na nuli sam (u stvari nadam se da cu moci izvuci barem $0,5 sto je opet ok suma na gomili), a ako ode na ~10$ eto novog Audija.![]()
A joooj, pa tebi cak ni izbor auta ne valja.
Stvarno nemas sta da se sekiras, pukne li ltc ili kupis Audi isto ti se vata, pare si bacio...
Gledam ja to malo duze od tebe, zato i ne verujem u bajke.
Videces, kada padne jos, ispod granice isplativosti, pocece da skace, ali pitanje da li ce ikad dostici paritet od 0.0365 prema BTC-u...Ko je usao u LTC skuplje od 0.028, sigurno je izgubio. Nadam se da gresim zbog nekih ljudi koje gotivim a procenili su tako, i drze grcevito dok pada svaki dan. Uvek sam govorio i govoricu, bolje izgubiti 10% nego cekati pa izgubiti 50%.
audi.. bmw.. sve je to oknemoj da si na kraj srca.. ja cekam ltc na 10 pa cu dobro da razmislim koju klasu uzeti
znas kako kazu u bosni.. "Nije bitno odakle je zena, al auto mora biti iz Njemacku"![]()
Samo citam sta ste pisali i ne mogu da verujem koliko ovde ima vidovnjaka. Svi sve znaju unapred.
@student
Nevazno ko ga prodaje da li su to i mali i planovi velikih... PPC je smece ti ako verujes u djubre samo izvoli.........
Takodje ako je nesto u padu mesec/dva zbog toga sto se nesto nije desilo (Gox) sto je sasvim razumljivo, isto tako kad se nesto desi to isto sa padom od 30-35% moze da ode sa rastom na 200-500% ladno
Vec si sam izjavio da si u berzi samo zbog dnevnih fluktacija, a ovde iznosis sta ce biti za mesec/dva pola godine na osnovu cega to sto znas samo da radis trgovinu na 2-3% zarade?
Jednostavno ako LTC bude prihvacen vredet ce bar 5x vise, ako ne nemam pojma puce i BTC ili ce stagnirat, ko neveruje i treba odma sve da iskesira i zadovolji se sa sicom, ko veruje naravnio da ce cuvar pa to bilo mesec/dva ili pola godine, jednostavno
LTC pada, a pojedini vec pricaju o kupovini novog auta unapred, kakav optimizam![]()
LTC pada skoro 100 dana. Ja ne dumpujem nikad, odnosno nikad nisam uradio sell po najvisoj buy ceni, nego okacim da prodajem malko iznad. Dakle, postavim na sell stranu. I prodajem polako kada mislim da treba prodavati. A kad krene pump, pratim ga, naravno da zaradim manje od glavnih rezisera, ali zaradim. Kad krene dump, ako je ozbiljan, probam i ja, ali sam tu uglavnom gresio, puno nerviranja za sicu. Nema tu nikog ko samo kupuje, svi non stop kupuju i prodaju. Mozda ne svi, ali oni uspesni sigurno. I nemoj biti naivan da imaju milione LTC-a, pogotovo ne sad. Ubedjen sam da ih imaju manje nego ikad, jer kao sto vidis, cena ide dole. Niko ne kupuje dok pada, ako je imalo normalan.@student
Vecina sitnih GUBI na berzi jer veliki kontrolisu i grabe lovu, to sto si ti spletom okolnosti malo zaradio je smesno da svima ostalima poreporucis da treba da budu ko fontas kad to NEMOGU biti........
LTC pada cenom koliko oko mesec/dva kao i uz adnjih 6 meseci osciluje u skladu sa ocekivanjima vestima, to sto ti dumpujes LTC pa dodjes da tolujes samo govori o tebi vise.... u prevodu ti ili ja da zardimo pera i mika moraju da puknu![]()
Неколико почетничких питања нека одговори онај ко има живаца
1Када се купује и продаје LTC на бтц-e да ли се то врши са целим јединицама или и са његовим 2деловима и да ли су ти делови оно 0.092 ЛТЦ ?
3Зашто је LTC 60 пута јефтинији од БТЦ?
4Графикон кретања вредности на сајту бтц-e да ли он важи за све берзе на свету?
5Да ли је реално могуће зарадити само на осснову праћења берзе и механичке куповине и продаје( при томе не мислим на оно да се проведе 20 сати за екраном )?
Videces, kada padne jos, ispod granice isplativosti, pocece da skace, ali pitanje da li ce ikad dostici paritet od 0.0365 prema BTC-u...Ko je usao u LTC skuplje od 0.028, sigurno je izgubio. Nadam se da gresim zbog nekih ljudi koje gotivim a procenili su tako, i drze grcevito dok pada svaki dan. Uvek sam govorio i govoricu, bolje izgubiti 10% nego cekati pa izgubiti 50%.
Pocev od aprila meseca, a sada je oktobar ovo sad je najniza cena za LTC, svega 2 $, tako da pored onih 4$ tesko da je ovo uspeh.
student sam znas da ti pokazatelji ne vaze nicemu kad se ukljuce veliki igraci, takodje moras pratiti vesti non stop i verovanja ljudi koja se non stop menjaju
a ti tvojih 1-2% mozes da izgubis cim krene veci dump pa onda sledecih 6 meseci nadoknadjujes izgubljeno, jak biznis....
Ajd sledeci put kada si siguran da sledi pad da ti dam jedno 5000 LTC da ih sortujes a ti mi vratis 5% vise.
Da ne stoje bezveze offline![]()
mislim na realne vesti a ne na lupetanja, takodje na njih treba reagovat u roku od par minuta... za silk road ja da sam bio tu sve bi dumpovao naravno na lepoj ceni, ne bi radio dump ispod 1.7$ i kupovao bi u toku pada... ali nisam bio tu pojeo pokvarenu picu eto gde zivimo i bio bolestan 4h dok je trajao dump/pump
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari