Bolje rečeno, grupe ljudi koje manipulišu "vrednošću" papira (prihvaćenog zbog lakšeg trgovanja)...a to čeka i coin-e širenjem IT mreža i mobilnih uredjaja...future is hereIz pomenutih realnih valuta stoje drzave i vlade, banke.
Bolje rečeno, grupe ljudi koje manipulišu "vrednošću" papira (prihvaćenog zbog lakšeg trgovanja)...a to čeka i coin-e širenjem IT mreža i mobilnih uredjaja...future is here![]()
Sta je ovo sa cenama, BTC se zakuco na 123 a srypt valute padaju li padaju to pre svega mislim na LTC i FTC, a dif siba
Jes, al za scrypt valute cena pada eksponencijalno :S:
ni najmanje, svi bi voleli da jeste ali nazalost nije tako ...Mozda diff nema direktne veze sa cenom coina ali je indirektno povezan. Hehe![]()
prosipu gluposti o LTC-u i na kraju ga opet kupe i onda vrte drugu pricu
I da molim te ne iznosi neistine, jer LTC osciluje sa cenom (nepada konstantno) vec je padao na 0.02 prema BTC pa se popeo opet na 0.03x sve je to normalno pogotovo za novu valutu kao sto je LTC
Razumem tvoju nervozu jer si ga kupovao po 0.03 i to za BTC...Sad, samo ti drzi...Da si izasao na npr. 0.026 mnogo bi manje izgubio. Samo drzi...BTC nece biti 1000 verovatno nikad, ali meni je sasvim ok zarada 1-2% mesecno, za nista. Tebi ocito odgovara 3-5% gubitak mesecno, i to za ulozen zivi kes.
Ti ne kontas ko ne veruje u nesto nikad ni nece zaraditi, ja neverujem da ovde ima vise od 0.1% ljudi koji su debelo profitirali na BTC... toliko o tome da ikoga sa ovih prostora treba slusati
Ma koliko ja mrzeo medvede i kitove sa BTC-e i Gox-a oni su u nesto verovali i postali milioneri..... ti sto misle kao i ti mogu jedino da se slade sa 2% dok i to traje, pa kad ih neki Medved ne pregazi i izgube 70%....! (znam i meni se desavalo) zato sad uopste me ne dotice pad LTC jer ga konstantno kupujem i dok pada sebi govorim eto jos jeftinog LTC
I da ja sam ga u principu kupio na 0.025 i uoste nemislim da sam lose postupio
ok globalno se slazemo da su kripto valute i dalje velik rizik, ALI....
Trenutna cena LTC je izcekivanje GOX-a (kojeg manipulatori koriste da obore cenu jer i ako fontas i david imaju 300K+ oni i dalje zele da od toga naprave +5% na glupostima rudara koji dumpuju od straha) koji se ne desava a po meni ce se desit 100% ako ne dodje do apokalipse
Ako Gox pukne puce i BTC i to zesce od LTC jer vredi dosta vise... naravno da na ovu kartu ne igram jer tada bi izvukao kes iz svega ovoga i rekao cao
Inace GPU rudarima je samo LTC preostao i kad tad ce to skontati SVI mada vecina to vec i zna, dok oni sa ASIC-cima zetoko pljuju LTC jer njih interesuje samo jedno, i na takve price ne nasedam
E da kad si se vec dodatako pumpanja BTC sa 30$ na 260$, slazem se oko toga zato i verujem da ce LTC imati strahovite peakove jer ce ti isti uskociti u LTC a neki su vec tu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari