Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Da li je neko probao OKPay?

Sa BTC-e možeda se povlače $ na OKPay uz 1% provizije. Registrovao sam se tamo ali nisam uspeo da verifikujem nalog jer im slike koje sam slikao telefonom ne odgovaraju (traže skenirane pa me mrzelo da se cimam). Ne znam samo da li može sa OKPay-a na naš devizni račun da se povlači i kolika je provizija.

Iz jednog od ranijih postova:

http://forum.benchmark.rs/showthrea...nja-odgovori&p=3349903&viewfull=1#post3349903

Da li je neko probao OKPay?

Sa BTC-e možeda se povlače $ na OKPay uz 1% provizije. Registrovao sam se tamo ali nisam uspeo da verifikujem nalog jer im slike koje sam slikao telefonom ne odgovaraju (traže skenirane pa me mrzelo da se cimam). Ne znam samo da li može sa OKPay-a na naš devizni račun da se povlači i kolika je provizija.
c, skines app za android telefon tipa CamScanner i kad im to budes poslao ima da budu sve srecni:d

Jesam ja, uzece oko 15% ukupno do tvog deviznog. Samo pazi kako upisujes podatke IBAN SWIFT i dr.

Eto, bolja je varijanta razmene novca direktno. Ja sam isao na okpay zbog plasticne kartice ali ne rade kod nas.

Da li uspevate da se logujete na BTC-e?

Ja ne uspevam

PRORADI :)

Poslednja izmena:
puko je

Ajoj DDos ???? zvanicna potvrda

nije mi jasno oni su iza Cloudflare-a

Poslednja izmena:
Kako sam i predvideo LTC se penja na top listu profitabilnosti, shitcoin-i nemogu da drze korak...

A stvarno je bilo tesko predvideti kad je pao diff, ti i Tarot sad mozete ruku pod ruku :d
Sta cemo za 2 dana kad opet naduvamo diff? Opet sve po starom.

Diff ce rasti ali shit coini vise nikad nece biti isplativi, jednostavno multipool-vi su ta govanca unistili

samo kad se setim da sam na middlecoin-u imao 50% vecu zaradu od LTC-a dok smo zajedno imali ~100Mh sad kad su krenuli svi da kopaju isplativost je losija od LTC-a jer shit coini i pod low diff ne izdrzavaju network od ~1000Mh jednostavno bude gomila orphanta

Poslednja izmena:
Shitcoini su dosta i doprineli padu cene ltc-a u jednom trenutku, jer su ljudi izgubili veru u sve, osim u bitcoin. Tome je dosta doprineo btc-e, drzeci vecno forkovan ftc zbog zarade. Prezivece oni koji vrede/u koje se ulaze/gde ima visih interesa. U sustini da nije shitcoina odavno bi rudnici sa manje od 30 kartica bili neisplativi. S druge strane mozda bi ltc bio skuplji 2x... S trece strane, cutimo i kopamo, dok se isplate...

@zeljko

samo probaj onako grubo da dodas ukupnu snagu shit koina na ukupnu snagu LTC-a i onda probaj da izracunas koliki bi bio diff na LTC i dali bi nakon toga bio isplativ da se kopa...
uopste ne znaci da bi bila veca cena LTC-a da shit coina nema, kao i to pompezno najavljano i vise puta odlagano izlazenje LTC-a na MtG, moze da dovede i do unistenja istog ....

Bas tako. Zeljkova mrznja prema "shitcoin-ima" ga je zaslepela skroz. Ako svi predju na ltc diff ce se duplirati bez frke a onda nista od zarade. Cak je i bolje ovako sto duze da bude da pravimo zalihe ltc-a dok je manji diff pa da cekamo cenu posle. Sada ce diff opusteno preko 1200 otici. Jedva cekam da ftc-u padne malo diff da tamo ljudi predju i rasterete ltc. Znam da Zeljko posebno mrzi ftc ali on nam je obezbedio bar 20% vise ltc-a.

Pa bio bi diff 1200-1300 konstantno i ne bi bilo padova ispod 900 da uhvatimo malo vecu zaradu. Ovako osciluje 850-1200 pa poslujemo na granici. Gox moze da upropasti ltc kao sto cryptsy ubija ostale coine, i to je tacno. Kada bi ltc imao jacu primenu, cena bi otisla sama od sebe, ali nema... Nema sto zbog inertnosti, sto zbog straha od 51%(koji je nemoguc trenutno jer bi trebalo preko 30ghs za to), sto zbog silnih miliona ulozenih u btc. Prirodno bi bilo: ltc se usvoji kao paritet btc-u, cena skoci zbog siroke primene, gox i stamp ga implementiraju brze-bolje da ne izgube primat. Ali u kriptosvetu realna ekonomija ne vlada, tako da mozemo samo da gledamo u nebo kao nasi seljaci kada zasade kukuruz...

Odlično, nego, da li si ti to probao?

Da ne skeniram pasoš i račune za džabe. :)

Mada, ako ja dobro razumem ovo:

Withdrawal fees:
Wire transfer USD1%, min. $15 **
SWIFT Confirmation$30

Onda je to mnogo.
Ja sam samo slikao telefonom licnu kartu i racun za tv zbog adrese stanovanja i nisam mogao da im objasnim da ne zivim na adresi iz licne karte pa su mi na kraju to sve nekako prihvatili.

A za transfer 15$ je standardno a SWIFT samo prvi put skidaju.

Ja sam samo slikao telefonom licnu kartu i racun za tv zbog adrese stanovanja i nisam mogao da im objasnim da ne zivim na adresi iz licne karte pa su mi na kraju to sve nekako prihvatili.

A za transfer 15$ je standardno a SWIFT samo prvi put skidaju.

Mnogo je 45$, ne isplati se uopste kad to na bitstampu kosta samo 15$.

Ako poredimo sa MtGox-om onda je to manje-vise ok (posle je isto kao na bitstampu).

A diff...ide polako gore...i ne vredi...sto covek vise ulazhe...time utiche direktno i na povecanje diff-a ...ljepota....vidim ja da je zacharani krug pred nama :wall:

Ja sam danas ugasio stvar, sta mi znaci da kopam dva meseca shitcoin-e za 1 btc a struja raste li raste, nema tu isplativosti vise... Samo veliki igraci sto zgrabe i to je to... Ranije se znalo, kopas taj coin i toliko i toliko zaradjujes a sad se svaki dan nesto menja i isplativost uvek naopaka... Nema od toga nista...

I baci koju grafičku kroz prozor, pokupiću je. ;)

Samo da vas obradujem proizvodnja manjih kolicina FPGA za scrypt krece :)
U principu nisu puno brzi od GPU-a i slicna im je cena za sad ali trose dosta manje

Asic je za sad nezamisliv, mozda za 2-3 godine tek (kompleksan bi bio dosta vise od BTC-a)

To se sve odnosi na moje predvidjenja da ce LTC imati konstantan rast mreze, ne dramatican kao kod BTC ali bice konstantno u porastu

Poslednja izmena:
ko, gde, kako, jel opet zavijeno velom tajne ili je konacno nesto transparentno?!

Ma privatno radi par grupa, imate kooli-a na BTC-e on je i ranije valjao i prodavao fpga za BTC.... ima i par grupa na ltc forumu

ufff nesto sumnjam u to iskreno...da ne bude patkica ko sa asicom u pocetku...neka se pokazu prvo negde...video...slike...pdf....bilo sta da me uvere...ovako rec na rec :trust:

Pa neznam bice sigurno i muljatora, koolio je drzao prezentaciju pa ko je dosao video je, samo kazem nije scrypt fpga revolucionaran, jedno trosi manje struje

Nema vecih muljatora od ovih da btc-e, koolio, fontas, david, i ostali nickovi iza kojih kriju svoju operaciju za otimanje para. Ne da im ne verujem nista, nego mislim da su veci opsenari od dinkica. Opet, to sam samo ja...

Nadam da ce biti zaista open source projekata na tu temu koji ce raditi posao efektivno i iskreno. Za sada nemamo nista dobro, kvalitetno i cenovno dostupno!

Pa kad pricaju o pump/dump-u naravno da ne treba verovat.... :)

Vrh Dno