Ma Zeljko vecina bi ga cuvala ili bar veci deo ali da mozemo da ga stavimo u dzep a ne na neki vircurex, bitstamp, gox, btc-e... Kako je samo Sajber prosao...:banghead:
To jeste. Ali dok ne prebacis te coine u novce i te novce ne potrosis nikakvu korist nemas. Lane Gutovic je meni jednom rekao: Para se treba oslobadjati s lakocom. Oooooo kako je covek upravu
I novac mozes imati u dzepu i mozes ga izgubiti. I taj wallet, mozes ga cuvati gde hoces, rikne flash, rikne hard, desi se pozar u gajbi... Ima milion nacina kako mozes izgubiti nesto.
Ja sad nebih menjao coine jer i ja cekam neku cenu, ja sam lovu izvukao sto sam ulozio i sad ne zurim. Najsigurnije je potrositi sve odmah![]()
Ja od juche presao na FTC totales.....a LTC ce me opet videti kada i ako diff padne ispod 900 i cena ode iznad 0.022 BTC/LTC ili 2.35$ .....
Iskreno...dosadilo mi je da stalno gledam LTC kako pada...i da racunam sta mi se vise isplati da kopam,budim se...prebacujem........FTC.....ispade stabilniji u zadnjih meseca dana od LTC-a....za nepoverovati....
ebes ga. Teska srca gledam kako mi novcanik sve tanji i tanji![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari