Ima li ko da kopa sa 5850 i koja su mu setovanja, i koliko dobija khasha.
Al nek se javi neko ko je izvuko maksimum a ne neko ko se steka za struju i kopa sa 200khash.
pokusavam da izvucem 400khas ako je moguce, trenutno sam na 350
![]()
@Bojan.zex preko sta kopas daj ako hoces podesavanja da probam i ja![]()
Kako podesiš (gde) na 1.04V? Kod mene je 860/1000 (TC 7168, shaders 1440) i kad stavim u cgmineru --gpu-vddc 1.04 (ili više) uvek mi u gpu-z očitava def. 1.0875V a ako stavim 1.03 gpu-z ga očitava kao 1.0375 samo što nakon par sekundi dobijem beo ekran :d370Kh
890gpu/900mem
1040mv (moje nece ispod da krenu da kopaju uopste)
{
"pools" : [
{
"url" : "http://stratum.give-me-ltc.com:3334",
"user" : "XXXXXXXX",
"pass" : "XXXXXXXX"
}
],
"intensity" : "18",
"vectors" : "1",
"worksize" : "256",
"kernel" : "scrypt",
"lookup-gap" : "2",
"thread-concurrency" : "6144",
"shaders" : "1440",
"gpu-engine" : "725-850",
"gpu-fan" : "0-85",
"gpu-memclock" : "860",
"gpu-memdiff" : "0",
"gpu-powertune" : "-15",
"gpu-vddc" : "1.040",
"temp-cutoff" : "90",
"temp-overheat" : "85",
"temp-target" : "75",
"api-port" : "4028",
"auto-fan" : true,
"expiry" : "120",
"gpu-dyninterval" : "7",
"gpu-platform" : "0",
"gpu-threads" : "1",
"hotplug" : "5",
"log" : "5",
"no-pool-disable" : true,
"queue" : "1",
"scan-time" : "60",
"scrypt" : true,
"temp-hysteresis" : "1",
"shares" : "0",
"kernel-path" : "/usr/local/bin"
}
Bogami tako je evo sad sa ovim tvojim podesavanja krenulo je kod mene ali umesto kH/s ispisuje mi Mh/s![]()
Sve to za cgminer sam odradio i opet ništa...samo dobijem "stopped working", zatim sam probao guiminer a on neće ni da se pokrene (kliknem start i ništa se ne dešava). Čak sam reinstalirao ati drajvere i SDK...znači mogu da rudarim samo sa .bat gde ne mogu da undervolt-ujem VDDC. AB me takodje zaj**ava iako sam otključao podešavanja :wall:. Zato ostajem pri .bat podešavanjima na def. VDDC i ne diram više ništa da ne bih nešto zaj***bao...narodski rečeno "narani svinje i ništa ne diraj" :dajde ovako
-u tom tvom config fajlu lookup-gap vrati na 0
-izvadi ga iz cgminera i isti obrisi iz racunara
-ponovo raspakuj cgminer iz rar fajla i ubaci ovaj config
-on treba da se zove cgminer.conf
- na kraju ga startujes na cgminer.EXE
trebalo bi da radi tako , a ako ne mozes da resis problem ti instaliraj guiminer scrypt alpha u njemu vec imas gotove config fajlove tako da samo izaberes karticu a overklokovanje i ostalo uradis preko AB-a..
lepo je ove radnje oko podesavanja kopanja LTC-a opisao Kurajber kao :" BLUDNA RADNJA"!!!!:d
deinstalirao sam sa altmanom a sada imam 13.4 i 2.6 sdk (2.8 obija da se instalira :SNApisi samo jos sa cime si reinstall ATI drivere i koje imas i koji SDK si instalirao ...
btw brisanje drivera vrsi sa ovim programom jer ce ih kompletno ubrisati sa sve SDK ...
u pitanju su 5850cgminer undervolt neradi bar ne na 7950......
Sta da gasis? Nisi valjda poludeo... Sta kopas ti?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari