Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

O kakvih bre 115c pricate. I kako bre drzite kartice na 90c, dafuq. Sobni ventilator kosta kod kineza, manje nego jedna cm 20-ica, a moze da ohladi kao 5 20-ice. postedite malo komponente. Pasta nece da traje ni do sutra. A ko ima msi, i ne mrzi ga, moze da promeni pastu, Meni naj obicnija titan je spustila temperaturu za 4 c.

4C, nije malo, dal je neko menjao pastu na GB WF3??? mozda su i na njima stavljali onu zvaku samo da zastede ???

Probao ja pre nego sto sam stavio full water na nju i nije bilo poboljsanja sa novom pastom .

Jedna karta je 0.9..
Druga 1.2..
E sad...

Ima li neko ideju zasto kad iz trixa spustim voltazu na karti gde je 1.2.. i budu obe na 1068 i dalje u gpuz prikazuje gornje vrednosti??

Jedna karta je 0.9..
Druga 1.2..
E sad...

Ima li neko ideju zasto kad iz trixa spustim voltazu na karti gde je 1.2.. i budu obe na 1068 i dalje u gpuz prikazuje gornje vrednosti??
Uzmi ti lepo MSI Afterburner pa sa njim menjaj napon (meni savrseno radi, doduse stavim npr 1,03V a realno bude 0,96V ali to je na svim kartama osim MSI). Druga opcija je da pokusas sa CF kablicem i nesretnim TRIXX-om

Zakljucan napon iz AB, iz trixa otkljycan ali postavim obe karte na 100/1350 i napon 1068 medjutim i dalje mi gpuz ocitava na prvoj koja mi pravi problem 1.2.. a druga 0.9.. ???

CF kablic ???

stavi poslednji ati drajver i AB beta10 trebalo bi da bude napon otkljucan

Zakljucan napon iz AB, iz trixa otkljycan ali postavim obe karte na 100/1350 i napon 1068 medjutim i dalje mi gpuz ocitava na prvoj koja mi pravi problem 1.2.. a druga 0.9.. ???

CF kablic ???

Pa CF kablic je pomagao nekima, stavis da prva karta bude ona koja "slusa", pa onda za njom slusa i ova druga :D

Pokusaj sa novim drajverima i Afterburnerom, moguce da je do toga.

Evo skinut AB 10 BETA. Zakljucana voltaza :(

Preko trixa supistim ponovo obe karte na 1068 medjutim prva karta cim krene da rudari u gpuz skoci na 1.205 do 1.225 dok druga ostaje.

Postoji li neka prepravka u profilu ili neki file u AB da se otkljuca ?

Pojma nemam, ja bih to prvo probao da vidim sta se desava ;)

Tesko da ima veze, meni jedino padaju na pamet driveri i msi afterburner nek poveze podesavanja ili nek proba svaku karticu posebno da steluje jedno od ta dva mora da radi....

Tesko da ima veze, meni jedino padaju na pamet driveri i msi afterburner nek poveze podesavanja ili nek proba svaku karticu posebno da steluje jedno od ta dva mora da radi....

13.2 cini mi se za drajvere.
AB 3.0 beta 10 skinut i probao sinhronizaciju kao i stelovanje obe karte zasebno medjutim voltaza zakljucana. Dok u trix-u mi daje da menjam voltazu ali kao sto rekoh cim pokrenem kartu vdc u gpu-z sa 0.947 skace na 1.225* !

Kao sto si i sam rekao,zaklucane oltaze hardwerski
nemoze softwerski da se menjaju

imas i mali prekidac na kartici, probaj da ga prebacis na drugi polozaj, naravno ugasis prvo komp.

Nista mi nije jasno....ljudi.....zar nije bilo za ocekivati da sada kada je skocila cena LTC-u...predje gomila GPU minera...sa BTC na LTC ? Te da se to odrazi i na npr. allchains.info..kad ono ova 2 dana nista....ni makac ni BTC ni LTC mreza...chudno...vrlo chudno....

Poslednja izmena:
Pa to je to, nema vise rudara nego pre 30 dana, meni ovo i jeste logicno. Uzmi u obzir da velika vecina nije ni cula za Litecoin, nemoj gledati nas na benchmarku vec prosecnog amerikanca, za njega je BTC jedino prisutan. Dosta pomaze i FTC koji rasterecuje LTC mrezu za nekih 20-30%, kako kad, sa svojih 2-4.000MH/s dosta znaci.

A ima i nas lenstina koji nisu usli u rudnik vise od mesec dana i jos nisu promenili masine da kopaju LTC umesto BTC :)

A ima i nas lenstina koji nisu usli u rudnik vise od mesec dana i jos nisu promenili masine da kopaju LTC umesto BTC :)

A ima i nas koji imaju 7790 kartice na kojima sha256 radi za sve pare a scrypt relativno bedno. Presao sam na scrypt tek kad je isplativost presla preko 140%. Ispod toga se ne isplati.

E toga se nisam setio. Uvek je prekidac na istom mestu. Neki su samo veci a neki manji. Uglavnom, neke karte imaju dual bios na kojima je jedan bios sa zakljucanim naponom. Moguce je da je na tvojoj to slucaj.

Puko litepool.eu. Ili je pod napadom, ili je definitivno kiksno. Back to coinotron... :-/

jel to onaj sto se digao hype oko njega pre par dana i sto je morao mail da se salje da bi se registrovao?!...dugo je i radio ako je taj :D Coinotron rullez ;)

Nije.

Nazad
Vrh Dno