Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

LTC je long term investicija koja ima buducnost a ne dump/pump sranjce kao FTC i CNC..... zato je i pukao e sad ko je spreman na rizik cuva FTC i nada se da ce ga za pola godine pokupiti neko

3$ ...jujujuju...sta cemo mi sa tom lovom :)

Neko je na BTC-E stavio na 3$ ...da zeli da proda 28000 LTC-a....pa Vi vidite ....

Poslednja izmena od urednika:
i ja bi duplirao rudnik, a mozda i triplirao, nego me stisli da se zenim a ja im kazem cekajte bre moram da kupujem grafike :d

e sad sta mislite kada izadje na gox hoce li cena da pada ili da raste?
primer sa ftc-om,
izasao na bter cena mu porasla malo,
izasao na btc-e cena propade u zemlju,
ili kad se uhvati da je izasao na gox istovariti se i nakriviti kapu
LTC ce naduvavati cenu do izlaska na MTGox i mozda prvih 3-4 sata na MtGox, posle toga ide "katastrofa". Treba ga pametno drzati do izlaska na MTGox i resiti se boranije kao i svakog drugog ALT coina.

pa to, ja ga kupovao kada je bio 3.1x$ i uzeo sam solidnu kolicinu, uvek ubodem "povoljan" trenutak, posle toga pao, ali dobro vazno je da se penje

Moze li neko da mi objasni zasto je taj vas pool toliko dobar? Ako je stvar u 4% PPSa, zasto ne idete na litepool.eu - tamo je 2% PPS?

Ti procenti za fee uopste nisu bitni, kada tebi npr pool ne radi vise od tih 2-3-4% dzaba i da je besplatan. Litecoinpool.org je najstabilniji pool za ltc, a vrlo verovatno i sire, prakticno ne moram da pratim masine dal mi rade. Radi kao sat ali bukvalno, vec nekoliko meseci sam na njemu. Stale mi je 0.4% + je PPS + ima ultrapregledan interfejs za smartfonove preko API-ja gde samo otvoris link ne treba ti user pass.

Samo vi prodajite kada izađe na mtgoxu. Znate li vi koliko je tržište na mtgoxu? Nije to bter, tamo ima 80% btc-a.
Kada LTC skoči, zavisi sada koliko skoči, ali neće pasti sigurno više nikada ispod 5$.
Trebalo bih sada kupiti LTC-a.

Ode LTC preko 0.03 :)
Doba vijest za one sto stekaju LTC. Ja dok skupim neku kolicinu vrijednu prodaje bice cijena i 0.1 :D

Nema tu sta BTC je napravio put LTC-u, trzistu je potrebno daleko vise coin-a od 21 miliona zato i ima mesta za nove novcice za sad to je LTC, ima tu i onog psiholoskog da ljudi ne zele da daju vise od 100$ za coin (BTC), nista tu cudno nije da LTC bude vredeo na primer 20$

Kako cu ja slatko zalivaditi ove moje LTC jos koliko veceras pa ih cekam nazad na 2.20 za par dana. :)

Pa u ponedeljak kada shvate ameri da mtgox vise nece proraditi za njih sta mislis sta ce se desiti sa BTC a samim tim i sa LTC ?
EDIT: Stavih 500 komada na 3.5 pa ako dobaci neka idu :) Ostavio sam u steku jos tolikopa neka bude pola pola :)

Poslednja izmena:
Ima li neko ideju sta mi se ovo desava. Pustim obe karte i prvih 5 minuta rade ok medutim nakon toga karta 1 pada hes i vraca se u istim intervalima???

Na btc se ovo ne desava.

Pa ne verujem, CF 750 ove dve frozerke su na njemu.

Sta da probam, proverim...?

Danima radi bez problema, sve do juce. Danas sam stavio PL na +10 medjutim isto. Sad cu da probam i sa +20 pa javljam.

Evo sad sa istim podesavanjima kao sa slika gore ugasim gui ponovo pokrenem i 5 minuta radi odlicno nakon toga krece pad hesa.

Ja sam ti rekao ako imas MSI ili neki krs pregrejava se naposnka kad dodje do 115C kartica trotluje! jer se naposnka greje vise od gpu-a

PL na +20 isto se desava.

Zeljko MSI je u pitanju ali istih takvih MSI ima u mom okruzenju, kod mojih drugara preko 40 komada na nekima su temperature i 90c ali ovo se ne desava.

Postoji li neko resenje?

Hvala.

Zeljko MSI je u pitanju ali istih takvih MSI ima u mom okruzenju, kod mojih drugara preko 40 komada na nekima su temperature i 90c ali ovo se ne desava.

Postoji li neko resenje?

Hvala.

Pa ohladi je ili startuj GPU-z tu bi trebalo da vidis temp naponske skroz dole, na 115C trotluje provereno...

Nije uopste iskljuceno na throtluju mada nesto mi je tu sumnjivo. Resetuj tu masinu, stavi poslednji miner i samo prekopiraj config ili bat, sta vec koristis pa probaj. Nije temp bas tolika, trebalo bi da imaju jos malo lufta.

Postoji li neko resenje?

Hvala.

jel rudaris na ltcmine.ru? I kod mene se od juce desava. Kartice hladne i ima pada.

Ima li neko ideju sta mi se ovo desava. Pustim obe karte i prvih 5 minuta rade ok medutim nakon toga karta 1 pada hes i vraca se u istim intervalima???

Na btc se ovo ne desava.

ma ovo ti fali struja, probaj da podignes napon za malo a mozda ti i napajanje ne trpi ili nema daovoljno snage pogotovo ako je visoka temperatura u prostoriji , onda mu mozda pada snaga ...

Mene je tako zezalo jedno napajanje. Trebalo mi je vremena da skontam sta je problem. Zato sam u pocetku imao ozbiljnih problema s ltc-om.

@cacanin koji psu napaja te grafike ?

Koristim alfa skriptu, napajanje cf 750 vati. Napon nije diran, verovatno je kod ovih karti zakljucan na nekom maksimumu :(
Da napomenem da kod BTC-a radi odlicno na klokovima 1150/600.

Rudarim na wemineltc.

Sa trksom pokusavam da spustim napon na karti koja zeza , uspem medjutim gpuz i dalje pokazuje 1.2..

Nazad
Vrh Dno