LTC ce naduvavati cenu do izlaska na MTGox i mozda prvih 3-4 sata na MtGox, posle toga ide "katastrofa". Treba ga pametno drzati do izlaska na MTGox i resiti se boranije kao i svakog drugog ALT coina.i ja bi duplirao rudnik, a mozda i triplirao, nego me stisli da se zenim a ja im kazem cekajte bre moram da kupujem grafike :d
e sad sta mislite kada izadje na gox hoce li cena da pada ili da raste?
primer sa ftc-om,
izasao na bter cena mu porasla malo,
izasao na btc-e cena propade u zemlju,
ili kad se uhvati da je izasao na gox istovariti se i nakriviti kapu
Moze li neko da mi objasni zasto je taj vas pool toliko dobar? Ako je stvar u 4% PPSa, zasto ne idete na litepool.eu - tamo je 2% PPS?
Kako cu ja slatko zalivaditi ove moje LTC jos koliko veceras pa ih cekam nazad na 2.20 za par dana.![]()
Pa u ponedeljak kada shvate ameri da mtgox vise nece proraditi za njih sta mislis sta ce se desiti sa BTC a samim tim i sa LTC ?
Ima li neko ideju sta mi se ovo desava. Pustim obe karte i prvih 5 minuta rade ok medutim nakon toga karta 1 pada hes i vraca se u istim intervalima???
Na btc se ovo ne desava.
PL na +20 isto se desava.
Zeljko MSI je u pitanju ali istih takvih MSI ima u mom okruzenju, kod mojih drugara preko 40 komada na nekima su temperature i 90c ali ovo se ne desava.
Postoji li neko resenje?
Hvala.
PL na +20 isto se desava.
Zeljko MSI je u pitanju ali istih takvih MSI ima u mom okruzenju, kod mojih drugara preko 40 komada na nekima su temperature i 90c ali ovo se ne desava.
Postoji li neko resenje?
Hvala.
Ima li neko ideju sta mi se ovo desava. Pustim obe karte i prvih 5 minuta rade ok medutim nakon toga karta 1 pada hes i vraca se u istim intervalima???
Na btc se ovo ne desava.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari