Eh kad bi svaki skok diff-a ispratio i skok cijene... :smoke:Verovatno diff koji je otisao na 746...
Sjajna je stvar sto je malo skocila cena. Skocice to jos sigurno. Skakace i diff samim tim. Ali bar imam neku kolicinu u steku i stekacu ih jos pa cekam dobru cenu da rasprodam to. Tj. najverovatnije cu menjati za BTC pa cu cekati posle skok BTC-a. Tako jedino mogu da umnozim zaradu za bar duplo sto svakako planiram.
a to ce biti, ajde i nama otkrij tajnu , evo casticu obecavamJa cekam da LTC ode tacno do ~10$ tek onda ga menjam za BTC pre toga ne
a to ce biti, ajde i nama otkrij tajnu , evo casticu obecavam
casna rec
Koliko stale imate na coinotron ako neko kopa tamo kod mene uvek nad 5% i pool uzme 5% zarada nikakva
probao sam i na wemineltc tamo je dobro stale ispod 0.3% ali lopovi nevideni su
Kakve to ima veze sto je blokirao isplate? Ako ne mozes da povuces novce to ne znaci da ne mozes da trgujes na berzi.sunce86 je napisao(la):Najjace sto svi povezuju skok ltc-a sa pojavom na goxu a gox blokirao isplate do daljnjegkakav apsurd
Najjace sto svi povezuju skok ltc-a sa pojavom na goxu a gox blokirao isplate do daljnjegkakav apsurd
Ako LTC uđe na mtgox, BTC može samo da padne. Ako uzmemo u to da litecoina ima 4x više od BTC-a, maksimalna cena je BTC/4. To mu je realna cena, kroz 4. I još nešto kada uđe, može se očekivati iznad 5$ sigurno. Ne bih sada da lupam ovde nešto, ali cena sada nije realna.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari