Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Svuda je isto, mislim da razlika nije veca od 1%...

Drugari treba mi pomoc oko podesavanja za ltc; radim sve preko linuxa i cgminera. Masina gde su mi 4x7950 sapphire vappor X sa podesavanjima navedenim radi bez problema i kartice kopaju 630-650 mhash/s, medjutim na masini na kojoj imam 2x sapphire i 2x asus dc2t, iako vidi sve 4 karte, rudari samo jedna. Sta bih trebao da promenim u configu da i druga radi masina kako valja?!

{
"pools" : [
{
"url" : "stratum+tcp://coinotron.com:3334",
"user" : "xxxxxxx.worker2",
"pass" : "xxxxxxx"
}
]
,
"intensity" : "18,20,20,20",
"vectors" : "1,1,1,1",
"worksize" : "256,256,256,256",
"kernel" : "scrypt,scrypt,scrypt,scrypt",
"lookup-gap" : "2",
"thread-concurrency" : "22400,22400,22400,22400",
"shaders" : "1792,1792,1792,1792",
"gpu-engine" : "0-1050,0-1050,0-1050,0-1050",
"gpu-fan" : "0-60,0-60,0-60,0-60",
"gpu-memclock" : "1500,1500,1500,1500",
"gpu-memdiff" : "0",
"gpu-powertune" : "0",
"gpu-vddc" : "0.000",
"temp-cutoff" : "95",
"temp-overheat" : "85",
"temp-target" : "75",
"api-listen" : true,
"api-network" : true,
"api-port" : "80",
"expiry" : "120",
"gpu-dyninterval" : "7",
"gpu-platform" : "0",
"gpu-threads" : "1",
"log" : "5",
"no-pool-disable" : true,
"queue" : "1",
"scan-time" : "60",
"scrypt" : true,
"temp-hysteresis" : "3",
"shares" : "0",
"kernel-path" : "/usr/local/bin"
}

edit: posle restarta, proradila i druga masina sa istim podesavanjima samo prve dve kartice (predpostavljam asusi) nece preko 540 i 580 (treca i cetvrta su na 630)...resenje, pomoc?!

Takodje me interesuje na cemu cuvate LTC; ja imam neki wallet koji se instalira na windows, ali ne znam koliko je to ok resenje posto se ne vezuje nizakakav nalog koliko sam mogao da primenim, interesuje me sta bi bilo u slucaju pucanja sistema, crkavanja hdd-a itd?!

edit 2: da li na coinotronu u podesavanju workera treba da stavim pay per share ili round based pay per share!? Izvinjavam se ako smaram glupostima, ali prelazim na ltc pa ne znam dosta toga, a ima 100 strana vec ispisanih.

Poslednja izmena:
Koji linux koristiš?
U wallet-u čuvam na linuxu, enkriptovan sa 15 mix alpha number.
Mislim da ti je bolji wemineltc. No dobro kako hoćeš :D
Ako je ovo 7950 previše si overclock memoriju...
I da, stavio si "gpu-powertune" : "0", stavi 20, a ne 0 :)
Javi se na pm, ako ti treba pomoć. Da ne spamam ovde.

Poslednja izmena:
Odkako je uvedena autentifikacija na BTC-e ja koine čuvam tamo.

Doduše nemam ih puno pa me ne "boli glava" šta ću s njima. :D

Koji linux koristiš?
U wallet-u čuvam na linuxu, enkriptovan sa 15 mix alpha number.
Mislim da ti je bolji wemineltc. No dobro kako hoćeš :D
Ako je ovo 7950 previše si overclock memoriju...
I da, stavio si "gpu-powertune" : "0", stavi 20, a ne 0 :)
Javi se na pm, ako ti treba pomoć. Da ne spamam ovde.
Koristim Centos linux. Wallet mi ne odgovara da mi stoji na rudarima, ovo resenje za win mi je sasvim ok, samo kazem da me brine to sto sam program nije vezan nizakakav nalog, no gledacu cim prebacim sa
coinotrona na njega da prosledjujem odma na taj btc-e. I koji je sad to novi pool za ltc sto se neki mail salje a svi se navukli na njega?!

Koristim Centos linux. Wallet mi ne odgovara da mi stoji na rudarima, ovo resenje za win mi je sasvim ok, samo kazem da me brine to sto sam program nije vezan nizakakav nalog, no gledacu cim prebacim sa
coinotrona na njega da prosledjujem odma na taj btc-e. I koji je sad to novi pool za ltc sto se neki mail salje a svi se navukli na njega?!

www.litecoinpool.org nije bas da je nov.

LTC pada, FTC ode u bunar, ne zna čovek šta da radi više s ovim koinima.

U bescenje ih nedam. :D

Ima pod My Account iPhone interface. I tu pratis. Vrh stvar jer ne moras da se logujes svaki put.

Inace zavisi brzina i od biosa, ja sam skoro stavio F2 na moju gigabyte i dobio umesto 640, samo 540khash.
lool...a ja mislio imas resenje za na telefonu da pratim,kao bitcare widget recimo :):):)

Dajte link od posta gde je ostavljeno na srpskom detaljno kako podesiti stratum proxy preko guiminer scrypt alpha za reaper rudarenje ? Ne mogu da nadjem pa to ti je....

Dajte link od posta gde je ostavljeno na srpskom detaljno kako podesiti stratum proxy preko guiminer scrypt alpha za reaper rudarenje ? Ne mogu da nadjem pa to ti je....

Traži Bojanov post, mada to ti je prosto. Ako znaš da napraviš radnika znaćeš i da podesiš proxy.

Zašto uopšte koristiš reaper? Ako ti je do njega ti napravi reaper radnika u guiminer-u.

Cena neće skočiti do sledeće godine. Bolje se vrteti po alt valutama i tražiti sreću :D

Cena neće skočiti do sledeće godine. Bolje se vrteti po alt valutama i tražiti sreću :D

Da da samo kupaj alt djubre 97% nece vrediti nista, LTC je buducnost u to sam siguran 100%, wallet 0.69 je izasao, 0.8x je u fazi testiranja, krajem juna pocetkom jula otvara se LTCPP, itd

Aj da vidimo i to cudo. Da se konacno istresem ko covek. Stekam LTC jos dok je diff bio 20 :D Nakupila se prilicna suma, pa je red i da se zaradi :D

LTC na mtgox-u sledeći mesec. Može se primetiti da je cena već skočila za 0.3.

Update: već je na 2.65

Poslednja izmena:
E sunce mu, ja juče stavio pola šteka LTC-a da prodam po 0,0215, da bih posle kupio jeftinije i sad kad vidim koja je cena i da mi je naravno order prošao... :wall:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno