Odakle ti ovo ?
http://allchains.info/
znaci bice oko 730 max....ljudi napolju daju mnogo vise za struju....razmislite o tome...
E drago mi je da to cujem!Hello,
You can now login to LitecoinPool.org with the following credentials:
primili me , po uputstvu od Izzy-a
Stvarno su expeditivni...kod mene za dan sve reseno....za litecoinpool.org....sto se registracije tice....e sada interesuje me ...koji je razlog da predjem sa coinotrona na ovaj pool ?Sta je to sto je bolje...jer koliko sam primetio i na coinotronu mi sve radi extra...
evo i meni odgovorili, isto me pitali da li koristim reaper ili cg miner i sad mi stize da su prihvatili, saljite na onaj email applicatio......@ tako nesto, tu odgovaraju odmah, ja sam slao na onaj drugi i nisam dobio odgovor
elem, jedno pitanje nema veze sa temom, kada imam da se po shareu placa recimo 0.00023 bla bla nesto, koliko ltc-a cu da primim se racuna BrShareova x 0.00023?
Pravim neki sajt pa da znam
Pa napises im da koristis cgminer, odobre ti registraciju, i ti kopas sa reaperom...Ja sam nocas poslao mail i malopre su mi odgovorili, pitaju me dali mogu umesto reapera da koristim cgminer jer kao reaper ume da pravi probleme. Rekao sam da nema veze ako ne prihvate prijavu zbog reaper-a, mozda neki drugi put![]()
Ovako kako stoje stvari....ide diff 15-20%....i to je to...max...za ovo leto....makar...bice tu i klackalice gore-dole....bitno je da ne verujem da ce diff otici 50 i vise %....puno je to grafika da bi otislo gore...ili gresim....jer kako gledam...tipa coinotron i litecoinpool.org ....ispade da drzhe 20% ukupnog protoka a tu je tipa 2000 aktivnih usera ukupno...ne minera...jer svako ima jednog ili vise...elem...onda dolazimo do zakljuchka da ovo radi tipa 10000 ljudi ili sta - mislim na LTC ....
Ovako kako stoje stvari....ide diff 15-20%....i to je to...max...za ovo leto....makar...bice tu i klackalice gore-dole....bitno je da ne verujem da ce diff otici 50 i vise %....puno je to grafika da bi otislo gore...ili gresim....jer kako gledam...tipa coinotron i litecoinpool.org ....ispade da drzhe 20% ukupnog protoka a tu je tipa 2000 aktivnih usera ukupno...ne minera...jer svako ima jednog ili vise...elem...onda dolazimo do zakljuchka da ovo radi tipa 10000 ljudi ili sta - mislim na LTC ....
Jel moguce da 7970xfx daje samo 340khs?Dok btc kopa odlicno?
@KurtK
Koja je to aplikacija za pracenje poola na androidu?jedino sto sam nasao je litecoin miner status na play-u i to radi traljavo,nema ni widget.I ako ti nije problem da bacis tvoja podesavanja za kartice opet da ne trazim.Radi to meni dobro ali imam stale oko 2% pa da omalim ako uspem.
Koliko ja vidim podesavanja kartica su brand related.Ja imam msi i gigabyte i ponasaju se isto u okviru branda.Msi bolji naravno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari