Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Za desetak sati diff je -10% tako da ce za 3 dana jos dosta da padne. Svi su se prebacili na FTC i CNC zbog velike zarade tako da je LTC rasterecen skroz a s obzirom da se odnos i dalje drzi opet je mnogo veca zarada nego na BTC-u.

sta da dodam masini iz profila za LTC mining 7790 ili 7850 ili se malo ispruziti za 7870 (kolko vidim daju dosta manje Kh/s od ocekivanog) neznam kakve su 7870XT i LE.
mislim da bi to moje napajanje trebalo lagano da vuce...

Znaci prsli su kao zvecke. Ako i sada uzmu svima po 25% novcica 60% ljudi ce im otici. ja svakog dana povucem svoje novcice i meni jako malo mogu da uzmu ali vidim da su nekima uzeli po 100coina. Ti ljudi ce biti jaaaako ljuti.

Pobegao sam na vreme zajedno sa mojim novcima u vidu LCT zahvaljujuci RELOADERU :D:thumbup::beer:

ma gledaj kolicinu prodatih i kolicinu koja se nudi ispod 0.0023 :)
dumping cene koju rade muljatori, spremaju se da kupe 20-50K tako rade svaki dan, sta misli kako sam zaradio utrostrucio broj BTC-a

Oduvek sam mrzeo trgovce. :)

Inženjeri i menadžeri se nikako "ne mirišu". :D

Šalu na stranu, svaka čast. Ja nemam smisla za trgovinu i samo bih nešto zabrljao da to počnem da radim. :)

da li se isplati neki quad Core APU staviti da rudari ? ja sam na FM2 i imam Athlon X2 običan, pa reko možda da doplatim za neki A8, A10 i pridodam snazi hasha ?
mada ako sam dobro video na par sajtova, daju 100-120 Khs uz potrošnju od 100w ?? to se ne isplati ili neko ima drugačija iskustva ?

Sa CPUminerom APU daje oko 25-35 kH/s. (sva jezgra)

Sa CPUminerom APU daje oko 25-35 kH/s. (sva jezgra)
mislio sam na Open CL miner koji radi sa integrisanom grafikom..

al ako zaista troši 100W, mislim da se ne isplati tih 100-120 Khs koje bi dodao na 1200Khs koje napravim sa 400W

nigde ne mogu da nađem dal je neko probao APU mining konkretno ?

Pitanje .. poslao sam juce probe radi nesto malo ltc-ova na btc-e sa ltcmine.ru, prvi put sam na tom poolu.Jos uvek nista nije stiglo u transakcijama mi pored moje adrese stoji Not yet redeemed. Jel postoji neki problem prilikom isplate sa ovog poola ?

Sa tog pool-a idu normalno isplate, ali sa zadrskom. Kad odes na BTC-e, pa na Finances/LTC/deposit trebalo bi da imas sa tog pool-a ltc. Ostalo je da se verifikuje, a to zna da potraje.

Ltcmine.ru isplati cim se pronadje novi blok, meni to traje neki 10 min sve zajedno.

Malo mije ovaj njihov interface bzv. jel postoji kod njih mogucnost automatske isplate posle odredjenog broja zaradjenih coina i naravno kako?

odustajem od 7790 najverovatnije cu ici na 7850 ali ako mislite da se isplati dodati (mada neverujem) za 7870 obicnu/LE/XT poslusacu.
kakve su 7850 MSI i Sapphire sto se tice hladjenja? koja se bolje pokazala?

odustajem od 7790 najverovatnije cu ici na 7850 ali ako mislite da se isplati dodati (mada neverujem) za 7870 obicnu/LE/XT poslusacu.
kakve su 7850 MSI i Sapphire sto se tice hladjenja? koja se bolje pokazala?

Msi 7850 odlicna, ne greje se i 3 god garancije.

Ako neko nema gde da se kaci moze da isproba ovaj pool, napominjem da je u test fazi, fee 1.5%, ne snosim nikakve posledice sto se tice isplate
statistiku proveravate ovde http://178.79.40.240:9327/static/ , klikom na "graphic" mozete naci svoju statistiku, server 178.79.40.240:9327

nije potrebna nikakva registracija, kao USERNAME stavite svoju adresu iz wallet-a gde ce vam leci novcici, za sifru moze bilo sta

U koliko imate veliki broj invalid/stale sherova mozete probati ova podesavanja:

Mozete podesavati tezinu vaseg share-a jednostavnim dodavanjem +0.0000xxxx na kraju vase ltc adrese:

vasaLTCadresa+0.0004872

Preporucena share tezina:

Hash Rate (KHash/s) Difficulty
1 +0.00000116
5 +0.00000582
10 +0.00001164
50 +0.00005821
100 +0.00011641
250 +0.00029103
500 +0.00058207
750 +0.00087310
1000 +0.00116414

CHN pool

FTC pool

nesicu, LTC pool ti je katastrofa, 50% stale sa stratumom i bez... :(
Ti i genije treba da se organizujete i da udružite snage, napravite normalan pool za nas odavde pa ako imate kapaciteta proširujete... Ovako sa 3 partizanska rudnika nećemo (nećeš) ništa da uradiš.
Jer mnogo mi je lakše da kopam na nushor-u i ako je scum nego kod tebe da mi pola bude buđavo a svajih 5 sekundi restart rudara zbog novog posla... (to onda dođe i više od 50% ako i to računamo)...

nesicu

jel isplacuje ovaj tvoj pool na adresu na BTC-e ili je potrebno imati wallet. ceo dan mi kartice "cepaju" i ni jedna makar najsitnija isplata nije legla.

Samo ti znaš koju si adresu stavio kao username. Na tu adresu se isplaćuje.

koja ti je adresa? ja sam stavio adresu iz waleta ako si stavio na btce moguce je da ne kredituju "uplatu"?

CHN pool

FTC pool

LTC pool

BQC pool (BBQ) 178.79.40.240:8900

Adjusting P2pool Payout Size
to reduce transaction fees

I would like to offer a solution that someone else gave me to combat the higher transaction fees that P2pool triggers with the micro-payments incurs. When you recieve 2 litecoins over a span of 40 transaction it almost takes half your earning to send it or spend it.

Quote from: maqifrnswa on May 06, 2013, 01:33:48 pm

You can do that already. Append /difficulty to the end of your user name on login. e.g.
./cgminer --scrypt -o http://yourserver:9327 -u username/2 -p whatever

that will only submit "2" difficulty shares to the network, pretty much double the current difficulty and doubling the minimum payment size.

If you want to only receive payments of .5 LTC or higher
1) look at what the current minimum payments per share is (the bottom of the page of your p2pool info will show what people are getting paid, check out the last one). Right now it's 0.00907233
2) Divide your minimum desired payment by the number from 1. e.g. .5/0.00907233=55.1
3) multiply the current p2pool network difficulty by the number from 2: 1.2*55.1=66.12
4) log into your miner with the username: whateverusernameyouwant/66

you will now only receive payouts of 0.5LTC or higher. If you're a small miner, i.e. < 200 kH/s, this may take you days/weeks before getting a payout and there will be much variance. For smaller miners I'd suggest getting payouts of 0.05LTC or higher, which is a difficulty of "7" (log in with whateverusernameyouwant/7).

Poslednja izmena:
Pitanje .. poslao sam juce probe radi nesto malo ltc-ova na btc-e sa ltcmine.ru, prvi put sam na tom poolu.Jos uvek nista nije stiglo u transakcijama mi pored moje adrese stoji Not yet redeemed. Jel postoji neki problem prilikom isplate sa ovog poola ?

Posle koliko vremena su ti se pojavila sredstva na BTC-e? I ja isto dugo čekam i još uvek ništa.

Pa kad perje i kinez nisu mogli da se odrze malo duze... :smash: Kad je promena diffa?

Edit: Hvala zaboravim na to :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno