Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Što više novčića imaš to teže isplaćuju. Moraš često da pokušavaš, više puta u toku dana, i da ubodeš kad krenu sa novim blokom.

Prebacio konacno. Pa ok radi, ne znam koji drugi da koristim a da bolje radi. Ako znas bas neki koji radi kao sat daj da probam. Isprobao sam nekoliko i nisam zadovoljan ltc pool-ovima.

nushor me ispali po nekad pa za celu noć dobijem tri puta manje nego na notroll. notroll ubedljivo najbolje "plaća", daje više nego ltcmine samo ima problem sa isplatom. :d
A i šta ti je problem više puta dnevno da probaš da povučeš zaradu?

sta je sve potrebno da se osposobi pool za rad, koji su serverski zahtevi?

Prebacio konacno. Pa ok radi, ne znam koji drugi da koristim a da bolje radi. Ako znas bas neki koji radi kao sat daj da probam. Isprobao sam nekoliko i nisam zadovoljan ltc pool-ovima.

Ltcmine.ru. Uz sitnije ispade, od svega par sati do sada ja vec 10 dana kopam na njemu.

Najmanje je los, to hocu da kazem.

Ja imam 4 foldera za njega, nushor, coinotron i notroll. Ako se desi da je "kvar" duzi od 20-ak min do pola sata, samo se prebacim na prvi sledeci koji radi. I tako u krug.

Poslednja izmena:
nushor me ispali po nekad pa za celu noć dobijem tri puta manje nego na notroll. notroll ubedljivo najbolje "plaća", daje više nego ltcmine samo ima problem sa isplatom. :d
A i šta ti je problem više puta dnevno da probaš da povučeš zaradu?

Bas to... ja svaki put kad proverim da li rade masine kliknem na withdrawl ...jednom u toku dana moram da ubodem. Ali yato imam kontinuitet od skoro 10dana rada na notroll-u :guitar:

Ja kopam na Give Me LTC i skroz su ok. Nije PPS kao notroll, ali radi stabilno.

Ima li iko problem sa prebacivanjem ltc-a sa coinotron-a na btc-e?

Ps. Cisto da razjasnim(o), posto je coinotron sajt malo konfuzan: na my account, paste-ujem adresu sa btc-e, uzmem save i to bi trebalo biti to?! Nikakvu drugu opciju na vidim?!

Ps. Cisto da razjasnim(o), posto je coinotron sajt malo konfuzan: na my account, paste-ujem adresu sa btc-e, uzmem save i to bi trebalo biti to?! Nikakvu drugu opciju na vidim?!

ima nekih problema. podizanje ie suspendovano do daljeg.

sta je sve potrebno da se osposobi pool za rad, koji su serverski zahtevi?

pa sta znam. neki dual core, novcanik se podesi, Ubuntu Linux 11.10 32bitni recimo, p2pool server, dobra konekcija. nije komplikovano. ako neko ima kombinaciju/volju moglo bi da se odradi.

mozda bih se i iscimao da ja napravim, posto mi se vise ni ne rudar, barem dok ne dojem nesto ozbiljnije. :D

ali cu da uzimam neki fee za konekciju, ip i odrzavanje. :)

Poslednja izmena:
ima nekih problema. podizanje ie suspendovano do daljeg.

Ok. Stvarno uvijek neki problemi sa ltc poll-ovima, prebacio sam se sa notroll-a zbog pucanja i nemogucnosti isplate, sad i ovamo problemi...
Btw, sa notroll-a vec par dana ne mogu prebaciti novcice na btc-e...

Zato prebaci sa notroll-a u wallet, potom iz wallet-a na btc-e.

naravno. po svakom otkrivenom bloku, tj. zasluzi.

aj videcu ovih dana. akcija je to, a nemam puno vremena. masinu imam, ali nemam fiksni ip, to bih morao da sredim. i onda instalacija i sve. mozda moze i neki vmware da zavrsi posao.

I ja bih probao Bench LTC pool. :)

pa sta znam, da ne puca. neki pristojan ping. ne znam upload koliki mu treba, ne verujem veliki. na sbb-u sam.

Imas opciju da stavis posle koliko ltc-ova da ti salje na odredjenu adresu. Ako ne stavis nece uopste ni da salje nego ce da ih gomila.

Nazad
Vrh Dno