[SAJ]ber Kurajber
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 17.04.2004
- Poena
- 1,585
Sta je sa ovim prokletim notroll-om, opet nece da isplati coine. Idu mi na zivce 
@izzy Baci malo pogled na bench oglase za te pare imas i skoro novog PC mysta 7870 tacnije za okruglo 200e sto je svakako najbolje resenje od svega sto si naveo.
Ma ja bih ovu 7870 sa tahiti chipom, ali nemaaaa, trazio vec...Nemoj Asus, ima zakljucan napon i ne moze da se klokuje mnogo.
Prebacio konacno. Pa ok radi, ne znam koji drugi da koristim a da bolje radi. Ako znas bas neki koji radi kao sat daj da probam. Isprobao sam nekoliko i nisam zadovoljan ltc pool-ovima.
nushor me ispali po nekad pa za celu noć dobijem tri puta manje nego na notroll. notroll ubedljivo najbolje "plaća", daje više nego ltcmine samo ima problem sa isplatom. :d
A i šta ti je problem više puta dnevno da probaš da povučeš zaradu?
Ima li iko problem sa prebacivanjem ltc-a sa coinotron-a na btc-e?
Ps. Cisto da razjasnim(o), posto je coinotron sajt malo konfuzan: na my account, paste-ujem adresu sa btc-e, uzmem save i to bi trebalo biti to?! Nikakvu drugu opciju na vidim?!
sta je sve potrebno da se osposobi pool za rad, koji su serverski zahtevi?
ima nekih problema. podizanje ie suspendovano do daljeg.
ali cu da uzimam neki fee za konekciju, ip i odrzavanje.![]()
naravno. po svakom otkrivenom bloku, tj. zasluzi.
aj videcu ovih dana. akcija je to, a nemam puno vremena. masinu imam, ali nemam fiksni ip, to bih morao da sredim. i onda instalacija i sve. mozda moze i neki vmware da zavrsi posao.
Ima li iko problem sa prebacivanjem ltc-a sa coinotron-a na btc-e?
Ps. Cisto da razjasnim(o), posto je coinotron sajt malo konfuzan: na my account, paste-ujem adresu sa btc-e, uzmem save i to bi trebalo biti to?! Nikakvu drugu opciju na vidim?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari