Uros Novakovic
Slavan
- Učlanjen(a)
- 31.10.2009
- Poena
- 350
Ja mislim da je 4 limit pod win-om. Neko je bas pisao u Bitcoin temi o tome.
Netačno. Ovaj lik https://50btc.com/en/article/bitcoin_hardware_mining kaže da fura 6 kartica pod winom.Ja mislim da je 4 limit pod win-om. Neko je bas pisao u Bitcoin temi o tome.
Nama u principu ne treba wallet? Sve se storuje na pool
Ltcminer.ru ne radi od sinoc ako na njega mislis. Ja sam se prebacio na notroll.in (bez eu). Radi odlicno uz za njih niskih 4% stale.
Mani se notroll-a... Meni je radio dobro čitavih 5 sati danas. Uzas. Sreca pa ltcmine.ru proradi.
OK probao LTCmine.ru i pool u CGIMineru radi zaista super ! hvala
ja sam početnik i dalje, i sad kontam da je nagrada uslovljena sa Difficulty izmeđuostalog.
momci, ima li neko da poseduje PowerColor HD 7870 MYST ili Sapphire HD 7870 XT? interesuje me koliko ima KH/s?
Ne pratim aktivno još uvek LTC, ali sam primetio da su pool-ovi strašno nestabilni, da li se zna razlog tome, jer iskreno ne razumem zašto pucaju kod LTC-a, a BTC rade normalno
auh pa to je bas malo, HD 7850 daje skoro toliko a kosta mnogo manje. dakle, moracu HD 7950... hvala na odgovoru.sto se tice 7870 XT ona nije nikako zahvalna za LTC. daje oko ili ispod 400 KH/s.
Isto bi ti bilo. Toliko i kosta transfer na devizni i bas tom putanjom.DuleC je napisao(la):Napravio sam probni transfer, poslao 250€ (bez opcije intermediate banke) i ukupno su mi skinuli 40€. Znači 16€ MtGOX, 20€ intermediate banka i 500 din. moja banka, tako da je leglo 210€ od 250€ poslatih. Pitanje je da li bih uštedeo tih 20€ ako bih naveo svoju intermediate banku?
Isto bi ti bilo. Toliko i kosta transfer na devizni i bas tom putanjom.
Da. I ne isplati se da prebacujes manje cifre jer ce ti isto uzeti. Ali mozes prebaciti sebi i drugarima naprimer i podelite trosakDuleC je napisao(la):Znači nije vredno cimanja. MtGOX i posrednička banka uvek uzimaju po 16 i 20€? To je fiksna naknada?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari