Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Diff skocio za ~25%, cijena coin-a pala za ~70%...
Tuga za rudare :)

E jos to nisam probao aj bas da vidim inace hvala na savet

Vane jel si uspeo da je pokrenes? Koristi ovaj program za brisanje starih drajvera.

Vane jel si uspeo da je pokrenes? Koristi ovaj program za brisanje starih drajvera.
koristim bas taj program ali nemogu nikako da je pokrenem daje bluescreen i uvek klokove na 0 ne daje nikakav signal a juce je radila bas fino na stok napon 1100/1300 davala je oko 400kh/s

U kom mineru rudaris? 1100 Mhz i 400kh/s je odlicno, ja dobacujem 400 kh/s tek preko ~1130Mhz.

Probao sam i nih nece da radi koji joj je ku*ac nemam pojma instalirao sam i novi sistem i opet isto 5850 vidi uredno i radi is prve a ovu nikako da pokrenem :crash:
inace radi se za ovu grafiku http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1160&pid=1674&psn=&lid=1&leg=0

Ta kartica provjereno radi sa 13.1 driverima, i ima otkljucan napon.
Promijeni slotove, ili mozda najbolje ostavi samo 7850 na ploci da utvrdis da li kartica ispravna.

da li koristis integrisanu grafiku? probaj grafu u drugom kompu, cudno je da je radila a sad bsod

!!!!!!! Upozorenje: www.multipool.in / vPool.us moguci scam poolovi, ne koristite ih

Sa kim sam pricao pre nekoliko posta da mu pucaju grafike prilikom kopanja ltc-a?

Ja sam zamenio juče poluispravnu MSI 7850 OC za Sapphire 7850 2GB. I sa novom kartom, kao i sa MSI mi se ponekad dešava da gubi očitavanja senzora, tako da je sigurno problem do drajvera. Danas ću da probam da očistim sve tragove AMD drajvera, pa da vidim da li će onda sve raditi kako treba.

Ma radila je ona odlicno juce ali posle jedan restart nije htela vise da otcita frekfencije znaci staje na 0 i jadro i memorija ako bocnem kabl od monitor ne daje sliku kao da je mrtva a vrte ventilatori bas cudno probao sam sve i svasta menjao sam slotove dva puta od sinoc reinstalirao sistem i opet isto nemam vise ideje
inace ima bas fini asic 81

Poslednja izmena:
posle skoro mesec dana pracenja BTC-a i LTC-a, odlucio sam da "radim - kopam" LTC. e sad ne znam sa kojom kartom da pocnem odnosno da li da kupim Celeron G1610 - 2GB RAM i HD 7950 ili da kupim Pentium G2010 - 4GB RAM - HD 7870 GHz? kupovina, najkasnije za 3 meseca - treba laptop da prodam, fali mi 200 eura (lap vredi vise al sta da se radi). svaki savet je dobrodosao.

Meni izlaze artefakti i pucaju grafike ako stoje klokovane bez opterećenja. Čim pokrenem miner nema ni artefakata, ni pucanja.Evo sada već više od 24h rade bez problema. Inače, uspeo sam i powercolor 6770 da poteram na 202 kH.

nikako da pocne mreza da bada ozbiljnije malo, da padne dif

ma to je do mene ja sam uzeo jos jednu kartu i sve ce da propadne salim se naravno :D

:D ja taman sbudzio 2 karte koje su mi stajale sa strane kad je bilo bas isplativo kopati i kad ih ubaci ono puce sve :D

btc i ltc su isplativosti isti, a btc manje opterecuje grafe

proverite sradnike na notrolu ja pogledah slucajno kad na jednom ShareDiff 64, napravim novog i sad je diff 32

sta znaci ovo
Coinotron:
ShareDiff. 128 ...... ShareValue 0.00031616
notroll
ShareDiff. 32 ...... ShareValue 0.0000790611069766

kad se preracuna dodje mu na isto samo je u slucaju notrola veoma malo povoljnija situacija

Poslednja izmena:
Pozdrav,

Nov sam ovdje ali ipak ču malo ukrast temu. Nekoliko stranica prije ima jedan post:
Citat Citiram korisnika: mige Pogledaj poruku
Gigabyte 880GMA-UD2H, instaliran driver 12.6 za iintegrushu, posle samo ubacene 2 grafike i sljaka ko leptir. Predpostavljam da su drajveri za FM2 platformu isti. Sto znaci da nece biti problema.

Imam isti MB, sad sam dobio jednu 7790. Dali netko zna ako postoji mogučnost da bi imao onboard grafiku (4250) za običan rad a 7790 za mining. Nikako ne uspjem da mi prorade obadve - izgleda da ne postoji driver sa kojim bi radile i jedna i druga...u svakom primjeru jedna ima "exclamation mark"

ne mogu nikako da uglavim HD 7950 i 4GB RAM ... (crap!) najvise sto mogu je HD 7870. ironija: da sam kupio komp kad sam kupovao laptop, sad bih imao za HD 7970. sta reci...

dodatak: postoji li minimum $ koji mogu da legnu na racun? recimo, mogu li da promenim 30 LTC u $ i da mi to legne na racun to jest da podignem novac? procitao sam u prvom postu da je wire transfer min 1000$.

Poslednja izmena:
I 7870 radi posao. Plus uštediš lovu.

Nego, LTC sajt je mrtav, a rudario sam i očitavalo mi je normalno u reaperu. Šansa da nisam rudario uzalud? 10%? 5%? Barem 2??? :d

Sta je sa ltcminer.ru? Nisam dva dana bio pored kompa, vidim ne radi... Miner pokazuje kao da je sve bez greske (1.5% rejected i 259kh/s)...

Ako miner radi ne brini za sajt mada su ti "sredstva" blokirana dok sajt ne oživi. :)

LTCmine, nema R. I proradio je sajt. Tebi u inat :d

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno