Koji je najbolji drajver za 7850 za ovaj LTC instalirao sam 13.2 beta6 i docekao me bluescreen
koristim bas taj program ali nemogu nikako da je pokrenem daje bluescreen i uvek klokove na 0 ne daje nikakav signal a juce je radila bas fino na stok napon 1100/1300 davala je oko 400kh/sVane jel si uspeo da je pokrenes? Koristi ovaj program za brisanje starih drajvera.
Probao sam i nih nece da radi koji joj je ku*ac nemam pojma instalirao sam i novi sistem i opet isto 5850 vidi uredno i radi is prve a ovu nikako da pokrenem :crash:
inace radi se za ovu grafiku http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1160&pid=1674&psn=&lid=1&leg=0
!!!!!!! Upozorenje: www.multipool.in / vPool.us moguci scam poolovi, ne koristite ih
dobro. koliki bi Khash mogao da ocekujem kao min i max za HD 7950?Trebace ti malo vise rama. 7950 guta 1.5GB i trebace ti za sistem. Uzmi G1610 i 4GB![]()
kada padne ukupan Khash pada i diff, i obrnuto kad raste ukupan Khash.nikako da pocne mreza da bada ozbiljnije malo, da padne dif
LTCmine, nema R. I proradio je sajt. Tebi u inat :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari