Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Evo sad pokusavam preko cgminera i
avav.png

ima li neko link na onom stranom sajtu bittalk kako vec za ltc ? nesto ne mogu da nadjem?

@nesic1
jel si probao koliko daje ta tvoja 7850 sa fabrickim klokovima sigurno daje vise od 300kHs bas me zanima koliko je jaka ali na default

Daje oko 280 kh/s na defaultu, barem meni.

A evo kada se klokuje na 1150/1300

Pogledajte prilog 112114

Moze ona i na 1200, ali se napon mora povecati. Jedan komsija ima primerak koji ide na 1300 Mhz, sa povecanom voltazom naravno. Baca skoro 440 kh/s. ,)

isto kao u postu iznad :D

ovaj ltc ako nastavi ovako da se trtljavi u mestu odo ja na btc

Poslednja izmena:
aauuuu pa to je za te pare koliko kosta najbolja investicija a da te pitam ova na sliku je ista ta MSI sto ima nesic ili je neka druga
inace hvala vam za rezultate

aauuuu pa to je za te pare koliko kosta najbolja investicija a da te pitam ova na sliku je ista ta MSI sto ima nesic ili je neka druga
inace hvala vam za rezultate

Ma da, karta je neverovatna za tu cenu. U pitanju je kao nesiceva 7850, msi sa 1gb rama. Placena 140e + dobijena 2 komada u vrednost minium 50e. :)

@KurtK,

Hvala, ali namestio sam sve lepo na reaperu. Guiminer me nesto zeza jer kada ukljucim prvu i drugu kartu, trecoj i cetvrtoj ne dozvoljava startovanje. A na drugom racunaru bez rzliga izbaci guiminer has stopped working. I jos nesto, 7850 kada se overlokuje na ~1280, daje skoro 450 mh/s, vise od 7870, odnosno skoro kao 7870 xt koja je skuplja skoro 100e. :)

Poslednja izmena:
Ne pricam ti da kopas sa guiminerom nego da sa njim samo pokrenes proxy, posto vidim da si se mucio sa mining_proxy.exe, preko guiminera je lakse. A kopas preko reapera i vozis. Tako ja radim. :)

P.S. jel zna neko podesavanja za 7870XT, da daje bar preko 400?

Poslednja izmena:
P.S. jel zna neko podesavanja za 7870XT, da daje bar preko 400?

Baci pogled na prvi post u ovoj temi! ;)

EDIT: Meni nushor opet radi bolje nego što bi trebalo... :S: Po satu rudarim 0,05-0,1 LTC sa 205Kh/s!

EDIT2: La.Prestige, aj probaj ako te ne mrzi, za svaku karticu napravi nov nalog? Ne znam kako radi ovaj pool, nigde nema opis, ali izgleda da mali rudari ovde dobro prolaze. I dalje mi je share diff 15...

Poslednja izmena:
jel kao u pre nekoliko posta :p

meni je p[okazao 0.008 ali kada se smirio imao sam 50% manje, verovatno je i tebi tako?

Poslednja izmena:
kopa li neko TRC? koji server koristi nesto nece da mi se konektuje?

Msi 7950 bost twin frozr izvlaci oko 590 khesha.

1000/1350

Hmmm, jel ti nije tesko da napises podesavanja? Meni na tim klokovima daje 565. Doduse 0% stale za ovih 8-9 minuta sto vidim prvi put :D

7950 1020/1250 (msi uglavnom i gigabyte) daju oko 610

16384 thread concurrency
18 agression
1 gpu thread
2 lookup gap

Ovako pisem jer mi je iz glave :)

Meni na tim podesavanjima gigabyte daje oko 600 kh/s ali prijavljuje neki mali procenat gpu errora, na 1000 / 1350 radi vec danima sa oko 2% stale-a i daje 576 kh/s bez ikakvih gresaka.

KurtK je napisao(la):
7950 1020/1250 (msi uglavnom i gigabyte) daju oko 610

16384 thread concurrency
18 agression
1 gpu thread
2 lookup gap

Ovako pisem jer mi je iz glave :)
Ja bas i koristim podesavanja koja si ti stavio ranije u temi ali ne znam kako ti cupas 610.
Koji driver koristis? Nesto nam se razlikuje ali ne znam sta. 4 razlicite karte mi daju po 580 na tim podesavanjima.

I dalje imam manji problem s masinom na ltc-u ponekad. Tamo gde je vise grafika na masini cesto stane kopanje i dobijam weird response from server. Single grafike rade danima na istim podesavanjima. Nekada mi i ova masina radi 2 dana bez prestanka, nekada pukne 5x dnevno bukvalno ne mogu da provalim semu.

E i meni isti problem, ja poceo da mislim da je do drajvera ili napajanja, stavim jedan klok puca, smanjim, proverim ujutru jedna grafa ne radi, u je*em ti, provalio sam da kada komp kopa i drndam ga ceo dan radi ok, koliko ga ostavim preko noci pukne jedna grafika, isto kad zaredja neki dan da puca ne znam sta mu je, drugi radi kao doxa

Poslednja izmena:
Ja bas i koristim podesavanja koja si ti stavio ranije u temi ali ne znam kako ti cupas 610.
Koji driver koristis? Nesto nam se razlikuje ali ne znam sta. 4 razlicite karte mi daju po 580 na tim podesavanjima.

I dalje imam manji problem s masinom na ltc-u ponekad. Tamo gde je vise grafika na masini cesto stane kopanje i dobijam weird response from server. Single grafike rade danima na istim podesavanjima. Nekada mi i ova masina radi 2 dana bez prestanka, nekada pukne 5x dnevno bukvalno ne mogu da provalim semu.

Imam 13.1 drajvere.
Sta znam mozda jedino sto idem preko proxy zbog stratuma, nisam pametan.
Ovo sa ltc-om mi je ko neka analogna tehnologija nema uopste pravila..

Kod:
host 192.168.1.110
port 8332
user 
pass 

protocol litecoin

worksize 256
vectors 1
aggression 18
threads_per_gpu 1
sharethreads 32
lookup_gap 2
gpu_thread_concurrency 16384

Pogledajte prilog 112158

Poslednja izmena:
meni isto nece..kaze Transaction failed(incorrect address?)
....fakin ltc i notroll

Ja otkad je coinotron prso radim na litecoinpool.org i za sad je sve kul :)

Nazad
Vrh Dno