Sve to uradim kako treba, ali program samo trepne i ugasi se. Imam naravno razmake i sve je lepo uneseno.
aauuuu pa to je za te pare koliko kosta najbolja investicija a da te pitam ova na sliku je ista ta MSI sto ima nesic ili je neka druga
inace hvala vam za rezultate
Moze li link, jer ne mogu da nadjem nikako?Guiminer scrypt skines, pokrenes odes na new>stratum proxy, ukucas server i port i start.![]()
P.S. jel zna neko podesavanja za 7870XT, da daje bar preko 400?
Ja bas i koristim podesavanja koja si ti stavio ranije u temi ali ne znam kako ti cupas 610.KurtK je napisao(la):7950 1020/1250 (msi uglavnom i gigabyte) daju oko 610
16384 thread concurrency
18 agression
1 gpu thread
2 lookup gap
Ovako pisem jer mi je iz glave![]()
Ja bas i koristim podesavanja koja si ti stavio ranije u temi ali ne znam kako ti cupas 610.
Koji driver koristis? Nesto nam se razlikuje ali ne znam sta. 4 razlicite karte mi daju po 580 na tim podesavanjima.
I dalje imam manji problem s masinom na ltc-u ponekad. Tamo gde je vise grafika na masini cesto stane kopanje i dobijam weird response from server. Single grafike rade danima na istim podesavanjima. Nekada mi i ova masina radi 2 dana bez prestanka, nekada pukne 5x dnevno bukvalno ne mogu da provalim semu.
host 192.168.1.110
port 8332
user
pass
protocol litecoin
worksize 256
vectors 1
aggression 18
threads_per_gpu 1
sharethreads 32
lookup_gap 2
gpu_thread_concurrency 16384
juce dok btc-e nije radio uspeo sam da prebacim sa notroll-a na btc. I kad je jutros btc proradio vidim da je prebaceno sve. HuhJos uvek ne radi povlacenje ltc-a sa notrol-a
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari