Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Radi li nekome onaj Auto Payment na notroll.in? Jel se tu unosi vrednost pri kojoj sam vrsi isplatu? Meni to apsolutno ne radi, sta god da unesem.

To je to hvala, nego poceo sam da kopam na ltcmine.ru kako se vrsi isplata sa tog pool-a, ne vidim dugme za withdraw ili bilo sta slicno.

Jos jednom hvala, pustio sam da vidim koliko ce da napravi za 4h, pa da vidim koji pool da koristim.

notroll i nushor nemojte, primetili su svoju gršku i sad moraju da nadoknade to nekako. notroll će svima poskidati zarađeno dok nushor recimo ne dodaje ono što se trenutno zarađuje...

Meni je notroll skinuo 0.6 novčića... Fino... Alal im vera. Sa LTCmine-a sam prebacio na BTC-e. ALi sa notroll-a neće. Kao šlag na tortu je to što je BTC-E nedostupan...

Meni zveknuli 4 coina, taman koliko sam vise zaradio zbog povecane brzine nocas. ***, bilo je lepo dok je trajalo, sad mora posteno i krvavo da se zarade novcici :D

evo ceo dan bejah nedostupan, sad proverih skinuli i meni novcice, diff po shareu je 32
sad cu bas na notrolu da vidim kako stoje stvari
11:31 -0.75115298
12:31 -0.85927955
-------- 1h - 0.10812657
24h po notrolu 2.59503768
po allchain-u sa 5% provizije 3.22?? moze li neko jos da testira?

Poslednja izmena:
Ja sam proverio i testirao stanje. Dobijam ~10% manje nego sto treba. Iako sam na stratumu, stale share mi je i dalje visok, 3-5% po kartici.

Kod mene dobijem 17% manje za dva sata sa 350kHs 0.1 katastrofa stale nad 5%

ltcminer radi odlicno zadnja 24h.

Btw, prije jedno pola sata-40 min pocela je masovna kupovina ltc-a. Ocekuje se nekakvo obavestenje (valjda da ce poceti da nude ltc) od mt.gox-a sjutra...

Buy orders skocio za oko 40%, dok se sell orders spustio sa 85 na 75 i nesto prema btc-e.

kao neki pricaju i ovaj mesec, mada ko ce ga znati, sa jedne strane moguce je jer tezina razmene ltc-a nije mala, sa druge strane sajt im je toliko kilav da je to nenormalno pa je moguce da ga prvo srede pa ubace ltc

Buy orders seta tako stalno. Ja mogu sad da stavim da kupujem 50.000ltc po ceni od 0.00001btc i skocice buy orders ali to nema nikakve veze s realnoscu. Kada stvarno bude krenulo da se kupuje skocice cena i to je to. To ti je jedino merodavno.

To stoji, ali zasto bi neko stavio da kupuje 50k ltc po toj cijeni kad ih nikada nece kupiti? Valjda kupuju sad kad se primakao 5$ da bi prodali kasnije kad bude 10-20-30 nebitno?

Moze da ih stavi da utice malo na berzu kao sto utice na tebe. Mogu da stavim i za 0.01btc, otkud znas da nece pasti cena toliko ako neko izbaci da proda vecu kolicinu ltc-a?

Govorim ti sve ovo hipoteticki iz razloga sto apsolutno moze da se utice na ono za sta ti verujes da je cinjenica. Ne kazem da se ltc nece uvesti sutra na mtgox, nebitno je to, kazem ti samo da se ltc ne kupuje masovno kao sto si rekao. Moze biti bezbroj ordera po znatno nizoj ceni i da se nijedan ne kupi jer prodavci stavljaju visu cenu. Kada krene masovna kupovina onda kupci nude vise tj. daju kolko prodavac trazi i to je to, cena ide gore sve dok bude potraznje.

A opet, ako je ponuda veca od potraznje svaki sledeci prodavac koji bude hteo da proda spustace ponudu pomalo. Za sada trziste stagnira, bukvalno se nista zanimljivo ne dogadja.

Poslednja izmena:
Da sa skoro 200$ padne na 0.01 za btc? Nema sanse. Prvo niko normalan nece sada staviti na prodaju toliko kolicinu btc-a...

Sto se ltc-a tice, ne naravno se ne kupuje sada, nisam to ni mislio. Samo sam primijetio znatno povecanu potraznju sto je vjerovatno rezultat toga da svi oni koji su postavili da kupuju, vjeruju da ce ltc na gox sjutra ili kad vec.

O cemu ti sad pricas? Rekao sam da za 1ltc nudim 0.01btc, kojih si ti 200$ nasao sada?!? 1ltc je oko 0.022btc-a.

Ja ti opet lepo kazem... To sto si ti sada primetio kao "povecanu potraznju" se desava 5x dnevno minimum i nema nikakve veze s realnoscu. Ako hoces to da prihvatis ok, ako ne onda makar reci da ne gubim vreme objasnjavajuci pola noci uzalud :)

Uostalom "povecana je potraznja" jer je neko izbacio da kupuje 2,275ltc-a po ovoj ceni 0.02122000. Hoce covek jeftino da uzme pa da prodaje skupo. Nema sanse da cena dogura dotle, pogotovu posle povecanja diff-a :)
To ne smeta da stavi ponudu pred spavanje pa ako se upeca neko super.
Sad sam namerno stavio da kupujem 50.000ltc po 0.00001btc pa idi vidi koliko se povecala potraznja :D
Doduse stavio sam na Vircurex, ti mozda gledas BTC-E ali isti je princip.

Poslednja izmena:
Ok ok, prihvatam to sto kazes. Samo sam primijetio da se odjednom povecao broj "kupovina" tj. potraznje. Juce, sinoc i danas nije bio toliko visok...Iako JESTE varirao kako i sam kazes.

Ma to se za 10 minuta promeni. Rekao sam ti kako na to mozes da utices pa ako ne ne bude mrzelo jednom sedni i lupaj refresh svakih minut pa ces da vidis koliko to ume da varira a da se realno apsolutno nista ne desava i da se cak ni 1ltc ne proda. Uopste to nije merodavno nazalost.

To sam i radio bukvalno svakih pola minuta, kad se pojavila ta brojka.

A gde piše da je propao?

Mene zanima zašto neće sa NotRoll-a da mi prebaci novčiće na BTC-E?

@ prashinar

Promeni adresu na notroll-u, ja se salim da je propao zbog njegove trenutne cene 1ltc=0.01922074btc

Nazad
Vrh Dno