Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

sta pisem u litecoin.conf?

host coinotron.com
port 3334
user nesic1.1
pass pass

ili
host 127.0.0.1
port 8332
user nesic1.1
pass pass

kako onda zna reaper da kopa na coinotronu?

Za koji pool?

127.0.0.1 ti je kad ides preko proxy-a (ja koristim kad idem na ltcmine.ru recimo...)

coinotron.com je kad ides direktno na coinotron. I nije ovaj port vec 8322 cini mi se...

e pa to je to napokon proradilo, hvala :)

@f1k1 daj link da probam taj alfa

zatim u reaperu izmenim
host 127.0.0.1
port 8332

Poslednja izmena:
Koja je prednost ovog rudarenja preko proksija?

Manje buđavih (stale) share-a.
Ja sam odustao do reaper-a (baš zbog buđavih), napravio sam bat file-ove za cgi (imam daleko manje stale-a nego u reaper-u dok mi je brzina za ~10Kh/s manja) i polako se navikavam na njegove prednosti.

Manje buđavih (stale) share-a.
Ja sam odustao do reaper-a (baš zbog buđavih), napravio sam bat file-ove za cgi (imam daleko manje stale-a nego u reaper-u dok mi je brzina za ~10Kh/s manja) i polako se navikavam na njegove prednosti.

mozes li okaciti svoj bat fajl za cgminer (naravno bez user-a i pass), da uporedim sa svojim?

cekam da se smiri sad, mada ovo gledam i ne verujem??? da sacekam da me pool updateuje

kako da vidim koliki mi je stale?

EDIT: snaso se -> show console

Koji miner da izaberem? cgi/reaper/stratum??

tek sad vidim da mi je on stavio podesavanja njegova, intensity 20 i ostalo

Pogledajte prilog 111804

Poslednja izmena:
Posle pogledaj i za guiminer meni vise hasha daje i od reapera i od cgminera.

trenutno mi je na cgminer, koliko izvlacis ti? moze neki screen? reaper nesto nece da mi radi
daj link od tog gui-a, ja imam neki koji je slican ovom ali je totalno nestabilan

To je taj, koristi njegov default miner 400khash-a :zgran:

jel i ti imas 400kh? na 56 shera imam 1 stale to je ako se ne varam manje od 2%

Ja imam 7790 imao sam 225, sad sam je namestio i daje mi 244kh

Kako ti moze davati manje od moje 6850??
Provjeri ti ta podesavanja....

Verovatno jer je kartica shit za LTC, nesto slicno kao 7870XT, ko nju podesi da daje iole krsten khash (preko 350) svaka mu cast.

Ko koristi reapera a hoce stratum (manje stale shareova), stratum proksi se vrlo lako podize i podesi iz guiminera scrypt, samo se ode na new stratum proxy i ukuca port i adresa poola i startuje. Posle samo na reaperu stavis ip adresu tog racunara gde je proxy podignut i port ja mislim 8322 al pise u guimineru koji da stavite.

Poslednja izmena:
Poterao sam powercolor 6770 sa 180 na 190 kH promenom agresije sa 17 na 18 i worksize sa 256 na 128. Da je dobra, ne bi je bilo u prodaji...

koliko treba vremena da prođe da coinotron detektuje šta ja radim? Rudarim preko cgminer-a i idem na oko 1100khash-a prošlo je par minuta a na sajtu ne vidim bilo šta

ja sam ipak krenuo na notrollu da kopam, za 8 minuta sam nakopao 0.00225422 LTC a ovaj prikazuje kao 20khash, sa računicom da sa 1100 treba da kopam oko 0.22LTC na sat ovao se uopšte ne uklapa

\o/ <- LiteCoin Roller Coaster is about to move!
Biće zanimljivo ovih dana! :D

Poterao sam powercolor 6770 sa 180 na 190 kH promenom agresije sa 17 na 18 i worksize sa 256 na 128. Da je dobra, ne bi je bilo u prodaji...
Hehe, istina... :)

mozes li okaciti svoj bat fajl za cgminer (naravno bez user-a i pass), da uporedim sa svojim?
Izvolte:
cgminer -o http://ltc.nushor.net:8998 -O SuperStarr.1:x --scrypt --shaders 1024 --intensity 19 --worksize 256 -g 1

Verovatno jer je kartica shit za LTC, nesto slicno kao 7870XT, ko nju podesi da daje iole krsten khash (preko 350) svaka mu cast.

Sa ovim 12.101 drajverima ovo je maximum za ltc, 245kh daje na 800/1500 ako spustim ili povecam core clock dobijam manje kh. Vec sam napisao da je problem u drajverima. Trenutno su 7850 i 7950 za ltc najbolje.

Valjda ce cena ltc-a ici gore, makak na 4.5$..
Samo da predje 5$ i da se zadrzi malo bice super, jer ce onda ici samo gore.
Sto se tice rudarenja ltc-a mislim da su 12.10 drajveri sasvim OK, bar sto se tice 7950 grafike..

^
Ne fali joj ništa posebno, samo daje 10 kH manje u odnosu na msi 6770 koju imam u istom kompu. Ovo je mala razlika, ali kod jačih kartica ova razlika je možda i veća.
Nisam još isprobao sve klokove, ne može da se klokuje iz MSI afterburner-a na više od 870 MHz (75C), probaću onaj sapphire trixx.

^
Ne fali joj ništa posebno, samo daje 10 kH manje u odnosu na msi 6770 koju imam u istom kompu. Ovo je mala razlika, ali kod jačih kartica ova razlika je možda i veća.
Nisam još isprobao sve klokove, ne može da se klokuje iz MSI afterburner-a na više od 870 MHz (75C), probaću onaj sapphire trixx.
Ok znaci temp. joj nije problem.

Puko NotRoll opet? Malo će potrajati dok se to sredi i bude stabilno. Sreća pa rudarim BTC :D

Ltcmine.ru radi odlicno od sinoc. Na sajtu mi je citavo vrijeme prosjek za 10min 260 a kartica pokazuje 265.

ako pukne sajt jel to znači da je pukao i pool? Konkretno notroll

Ne. U reaperu ili sta vec koristis vidis da li je disconnect ili normalno sve radi.

Notroll pati od visokog stale-a vec punih 24h, dok ltcmine.ru ima 1% od jutros a tokom noci je imao 0.4%.

ma to je preterano zezanje podesiti svaki pool posebno, bolje rudariti btc, barem znaš na čemu si :)

Zavisi od hw-a... Meni se definitivno vise "isplati" da kopam ltc sa 6850.

Nazad
Vrh Dno