Jednom kad kliknem ne otovori uopste dos prozor,a sledeci put ga otvori na sekund i zatvori...
win64 je u pitanju,probacu ovaj sharethreads da smanjiminace ima 1600 shadera graficka,tako bar kaze gpu caps viewer...
Ako nisi peske uneo ip adrese nece ti raditi fixer ...evo da se javim i da smaram jos malo sa bamt-om :d uspeo sam da podignem graficko okruzenje, ali fixer nece da se konektuje na net a net radi, skinuo sam driver za graficku??
Ako nisi peske uneo ip adrese nece ti raditi fixer ...
@La.Prestige
Kako uspevas da ih ohladis ova moja na 770MHz daje 320Kh/s ali ide i do 70c sa 30% vent e sad ne znam dali je pametno da drzis 24/7 na vise od 30% kako je kod vas?
Evo ti od ovog posta pa nadalje ti je objasnjeno kako sta i gde , imas i slike .e nisam, taj korak sam preskocio, nisam nasao nigde u donjem desnom uglu gde da ukucam ip adresu
Imao sam problem sa 6770-kama pre 2 nedelje. Znaci i na defaultu su temperature isle u nebesa. Ventilator drzim na 58% i graficke se jedva cuju. Ranije su temperature bile od 95 do 108 stepeni sto je i previse. Nisam znao sta da radim, razmisljao da ih reklamiram. Nabacim ti ja artic silver mx4 pastu, kad ono temperature ne prelaze 49 stepeni u full loadu. Ja se zaprepastio! :d Da pasta moze spustiti temperaturu preko 50 stepeni nize, ne bih nikome verovao.
@La.Prestige koje 6770 su u pitanju ?
cudno mi je samo sto ova na pcie slotu radi bez problema i u fulu a ova na extenderu nece da daje dao ova prva, iste su graficke, isto je sve
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari