Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

da, ja sam od juce krasno proso, ufatio sam pikove...

oba i to oba puta , u 5:30 kad poso na poso sam ufati prvi , sve ostalo je bilo rutina...

nego sta sad ciniti???
ovo ne jenjava, vrti se oko 6 usd, ali ako probije bice ...

sta mislite, na kom nivou ce da se zadrzi u naredim mesecima, ako ne bude drasticnijeg p/d? koji nivo je realan? 5e, 10e ili vise?

ide ovo jos na gore bogami, ja se trudim da napravim zalihu u USD i BTC, LTC-a imam nadam se dovoljno ..... :D

Kakve veze ima ko je kad kupovao, i ja sam uzeo pre 20 dana pa nemam nameru da ga sad prodam

Ma samo ako neko krpan stoji iza pumpa, GREED jos nije krenuo ali tu smo, kad krene ni ko ga je kupovao za 1 cent nece se istresat :)

sta mislite, na kom nivou ce da se zadrzi u naredim mesecima, ako ne bude drasticnijeg p/d? koji nivo je realan? 5e, 10e ili vise?
Kakvi sledeci meseci? Ovo ce da potraje mozda mesec dana i to je to. Bitno je da cena dogura sto vise a koliko ce se zadrzati posle nekog ko ne zna. Padace polako kao i prosli put. Ne pravi racunicu na duze staze jer pucas sigurno.

Nece,
Bice jos vise, ako nastavi ovako da gazi btc odnos

Poslednja izmena:
Pa sta sad,jel da cekam 20 ili ne?!
Nego sta nego da cekas. Javljam ti ja kad dodje do 20. Nemoj ko prosli put da se istovaris pa posle da kukas :)

ako ne bude neki HYPE ne verujem da ce da stigne tako visoko...
Nego sta nego ce da ide. Hype se vec pravi polako. Realno, vidi cenu, skoci malo i ne pada, skoci i sve tako. Vreme mu je ;)

Cudi me da vec nisu krenuli kinezi s reklamom novih scrypt asica. Jos malo da skoci cena i mogu da traze za njih ogromne pare.

da pocnemo da sirimo vest po forumima da ce Bitstamp da ubaci LTC????? :p

Na Bitfinexu je dosao do $7.1

Kod kineza preko $7.3, ali njih ne gledam jer tamo ne trgujem. :)

ovo lako moze i do 0.03 sto je vec da kazem ozbiljan odnos prema BTC...

Znaci, kad dodje na 0.03, da prebacujemo sve u BTC? :)

0.03 deluje kao plitak potok ali treba biti na oprezu.

Ja cu tako i uraditi, prebacujem sve (ne sve na 0.03) u BTC i uzimam Dark za nekih ~40 BTC-a.

Vrh Dno