[SAJ]ber Kurajber
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 17.04.2004
- Poena
- 1,585
Ma samo pregazi novim wallet-om i peglaj 
Pa vidis da su neki gazili pa sad imaju dva![]()
Sljaka OK ali pazite ako ste imali 32bit a 100% da jeste on nece biti updatovan, pa mislim da je bolje prvo da izbrisete stari litecoin wallet (brise se samo iz program files-a) i tada instalirate 64bit-ni
naravno backupujte wallet.dat pre update-a za svaki slucaj
Moze kako sam ja rekao, smao treba sacekati da reindeksira. Onda pokretati posle samo 64bit verziju. Mzoda bi odmah i radilo, da ja nisam slucajno pokrenuo 32bit i tada je poceo da reindexira, pa ga ja prekinuo i ucitao novu 54bit i vidim i tamo krece reindexiranje. Sad 32bit ni ne pokrecem, sklonio sam je![]()
upravo to, poslati novcice na sigurno dok se wallet ne updatuje.
upravo to, poslati novcice na sigurno dok se wallet ne updatuje.
cek jel mogu ja sad ovako neupdejtovan ltc wallet, da posaljem sa njega ltc-ove na btc-e ?
naravno da mozes, rok je 7/7/2015,a cak i posle toga treba da radi. Za BTC 10.2 wallet je "ostriji" uslov. U svakom slucaju, posaljes coine danas, uradis update (10 minuta), wratis coine. 1-2 sata posla.
mislim da se ne salju novcici dok se ne odradi update
sta te kosta da sacekas
Raruj wallet.dat za svaki slucaj i nemas sta da shebes. Samo instaliras novi novcanik i cao.
Evo ja sam danas poslao sa starim walletom pola ltc na btce i proslo bez problema. U principu ja ne bih ni instalirao novi wallet osim ako nije neophodno jel vidim da ovde pojedini pominju neki 7.7 kao poslednji termin?'e *** sad, jel mogu se poslati ili ne mogu? jel zna neko tacno?
mislim da se ne salju novcici dok se ne odradi update
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari