Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

proveri stari wallet gde je instaliran, ako je u "Program Files" onda je 64bit, ako je u Programfiles (x86) onda je 32bit. Shodno tome kod skidanja verzije skini 32 ili 64bi. Ja sam imao problem jer mi je stari bio 32bit,a ja skinuo 64bit. Onda akd skines, posaljes sve coine na BTC-E, zatim instaliras wallet, pokrenes ga, ako sve radi OK, ako ne sacekas da "reindexira" (oko sat vremena), sve ce to sam i onda.... odes na BTC-E i posaljes 1 LTC u wallet, ako stigne onda ga vratis na BTC-E, pa ako opet stigne onda je sve 100% OK i mozes sve novcice vratiti u wallet. :D

Malko je duze, ali je sigurica ovako. :D

Sljaka OK ali pazite ako ste imali 32bit a 100% da jeste on nece biti updatovan, pa mislim da je bolje prvo da izbrisete stari litecoin wallet (brise se samo iz program files-a) i tada instalirate 64bit-ni
naravno backupujte wallet.dat pre update-a za svaki slucaj

pa kad nisi menjao verziju sa 32 na 64 bita. ne bi ni ja da sam razmisljao :D

Sljaka OK ali pazite ako ste imali 32bit a 100% da jeste on nece biti updatovan, pa mislim da je bolje prvo da izbrisete stari litecoin wallet (brise se samo iz program files-a) i tada instalirate 64bit-ni
naravno backupujte wallet.dat pre update-a za svaki slucaj

Moze kako sam ja rekao, samo treba sacekati da reindeksira i onda pokretati posle samo 64bit verziju. Mozda bi odmah i radilo, da ja nisam slucajno pokrenuo 32bit posle zavrsene reinctalacije novog (koga sam dao da automatski startuje kad zavrsi i koji je odmah sljakao) i tada je poceo da reindexira (bice da nisma smeo stari 32bit exe pokrenuti), pa ga ja prekinuo i ucitao novu 64bit i vidim i tamo isto krece reindexiranje. Sad 32bit ni ne pokrecem, sklonio sam ga da ga ne gledam :D

Poslednja izmena:
Moze kako sam ja rekao, smao treba sacekati da reindeksira. Onda pokretati posle samo 64bit verziju. Mzoda bi odmah i radilo, da ja nisam slucajno pokrenuo 32bit i tada je poceo da reindexira, pa ga ja prekinuo i ucitao novu 54bit i vidim i tamo krece reindexiranje. Sad 32bit ni ne pokrecem, sklonio sam je :D

Pa da meni nije reindexirao nista jer kad sam pokrenuo opet 32bit skontao sam odma da je to stara verzija i nisam mu dozvolio da "brlja"... generalno nista nemoze krenut po zlu dok imate backup wallet-a, samo sto treba uvek backopovat isti ako se LTC salje negde, jer ako krene da koristi nove generisane adrese one ce biti samo u novom wallet-u

Takodje adrese na koje primate LTC sad se nalaze pod files->receiving addresses
Posto kad idete na Receive vise adresa nije tu, vec na svaki klik Request payment generisete novu adresu, ovo generalno uopste nije presudno da se koristi, ali je uvedeno kako bi naterali ljude da koriste NOVE adrese zbog privatnosti nas samih!

Poslednja izmena:
upravo to, poslati novcice na sigurno dok se wallet ne updatuje.

Sigurica je sigurica :D

Nego dokle ovo cekamo, na koliko se "istovaramo" :D

Ko to zna, ja cekam.... definitivno idu da navuku masu, jer veliki pump MORAS odrzat!, onaj prethodni je bio los za investitora jer je pukao BTC ko zvecka i tako povukao LTC dole, je verujem da ko god je duvao na 48$ ti se uopste nije uspeo istresti... istresli su se fontas i slicni pilicari jedino

sad je izgleda popravni , ali x2 ili x3

ps
sad ce da me napadnu oni na balkonu tj stepenicama :)

Pa ako to ne moze onda je taj wallet jedna jako pametna aplikacija.

cek jel mogu ja sad ovako neupdejtovan ltc wallet, da posaljem sa njega ltc-ove na btc-e ?

naravno da mozes, rok je 7/7/2015,a cak i posle toga treba da radi. Za BTC 10.2 wallet je "ostriji" uslov. U svakom slucaju, posaljes coine danas, uradis update (10 minuta), wratis coine. 1-2 sata posla.

naravno da mozes, rok je 7/7/2015,a cak i posle toga treba da radi. Za BTC 10.2 wallet je "ostriji" uslov. U svakom slucaju, posaljes coine danas, uradis update (10 minuta), wratis coine. 1-2 sata posla.

uf onda ok.. prebacicu to danas, sutra cu sa walletom da se pozabavim..

sta te kosta da sacekas

nisam bas iskusan sa walletima zato se i raspitujem sta i kako.. da ne za*ebem nesto
mislio sam da posaljem sa neUpdt walleta ltc ako moze na btc-e, ako to moze da stigne na menjacnicu onda nemam sta da brinem i ako nesto s*ebem.. inst novi i vratim ih.. o tome se radi..

Poslednja izmena:
Raruj wallet.dat za svaki slucaj i nemas sta da shebes. Samo instaliras novi novcanik i cao.

+1
Ja sam to uradio još pre 3-4 dana..napravio backup wallet.dat, deinstalirao stari wallet a onda instalirao novi i ubacio moj walet.dat. Svi novčići i adrese su na mestu. Još nigde nisam slao novčiće (ne odgovara mi cena :smoke:) ali pretpostavljam da i to radi..

Da, ja sam upravo tako uradio. Bila mi je instalirana 32 bitna verzija, skinuo novu isto 32 bitnu, instalirao i sve ok, uspesno se sinhronizovao.

e *** sad, jel mogu se poslati ili ne mogu? jel zna neko tacno?
Evo ja sam danas poslao sa starim walletom pola ltc na btce i proslo bez problema. U principu ja ne bih ni instalirao novi wallet osim ako nije neophodno jel vidim da ovde pojedini pominju neki 7.7 kao poslednji termin?'

Ko nije odavno slao na BTC-e nek se prvo uloguje i proveri adresu...promenjene su, da posle ne bude :shock: :lupko: :crash: :eyebrows:

Nazad
Vrh Dno