Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Eto je tebi giga :p Imam ali necu je vise. I moja je nabacila bojicu i mislim da cemo se rastati uskoro. Vise volim ove cokoladne (Asus) :d
BTW, Giga mora na 1250 za mem, Asus ne, moze i 1000. Za 30Khasha necu ni da pravim razliku uopste ali ne razmisljam dali ce sutra da rade. Leto su pregurale laganica. Mozda zbog boje, navikle na vrucine :p

ne mora Giga na 1250 i ona moze na 1000 i daje 620

Jel moze link na itsvet ... ili tacno kojki je ovo model jer ... 745 je mnogo dobar rezultat ... jel postoji neka caka osim cene ? ako je tako dobra uzeo bi je

saphire dualx 7970 1050/1500 1.18v 745 khs

Znaci sta mi je pametno da uzmem sto bi radilo bolje od asus 7950 dc2t .... asic kolko sam pogledao je oko 66 %

deluje odlicno taj sapphire

jel to nesto slicno ovome : http://www.itsvet.com/proizvod/sapp...-gddr5-oc-11197-03-40g/comp_comp_vga/130/3422

Poslednja izmena:
Jel moze mali help oko podesavanja za Asus HD7950-DC2T-3GD5 v2, ili link ako je neko radio sa ovom karticom...

Na https://litecoin.info/Mining_hardware_comparison sam video da je lik navukao na 730 kh/s sa 1170/1760 i pise da trosi 350w

default clock za karticu su 900/1250

meni recimo ide na 580-590 kh/s sa clockovima 1020/1250 concurency:16384
dok max koji izvucem je oko 620kh/s sa clock 1100/1575

Ako neko ima neku sugestiju kako moze da se digne hash na ovoj kartici, ili ako ne moze, da li je safe drzati je na ovim clockovima (max) i sta ocekivati sa potrosnjom. mislim da je maximalna na 900mhz oko 200 W.

Tx

Probaj 1070/1475
24000
19

Meni tako ide 610 uz prihvatljivu temperaturu 70 i fan 33%

Nekoliko pitanja.
Kupio sam 2 puta BTC na virwox za 80 eura, prvih 80 e sam prebacio na BTC wallet (prije 2 dana ali još se ne vide, valjda će danas) drugih 80 e još stoje na virwox.

1. Pošto je BTC novčanik velik 20GB kako kažu još ga nisam syncao, jel može radi toga ne doći onih 80e u protuvrijednost BTCa?
2. Kako mogu mjenjati te BTCe za ostale valute, (litecoin, feathercoin). Znam da se mogu na btc-e (jel mogu još negdje?). U tom slučaju bi trebao prebacit svoje BTC sa virwox-a ili walleta na BTC-E i mjenjati tamo za druge valute? Jel to moguće?

Hvala!

1. stici ce tek kada odradis sinhronizaciju do kraja.
2. vircurex, cryptsy i mali milion ostalih berzi...

Ako dobro kužim, pod vircurex.com/accounts klikom na Generate adress kreiram za svaki od valuta (a ta adresa važi samo za slanje na vircurex).
Da bi prebacio BTC tamo pošaljem sa svog novčanika na tu vircurex adresu? Jesam u pravu?

Evo poslao sam sa virwox na vircurex. Koliko treba da sjedne transakcija?

Još jedno glupo pitanje? Zašto nitko tu ne koristi virwox.com kada su jedini koji primaju kreidtne kartice bez ikakvih čekanja i kompliciranih registracija sa slanjem raznih potvrda? Jel ima neka caka zašto ga izbjegavate?

cena btc na njemu je?

verovatno i mali volume (kolicina za prodaju/kupovinu)

Ovo sada retarget 5 dana, je li pre bio 3?
Ovo je očekivano, kada se uzme u obzir cena i ko zna koliko je još garfički spremno za upotrebu, i svakog časa se priključe nove.

Disi KurtK, jesi postao milioner vec :D, ipak ti si medju prvima kopao gomile LTC-a? Covek sa vizijom he he he...

^^
Upravo tako. Ko ceka taj i doceka. Covjek steka LTC od kako je poceo da kopa :D

LITECOIN: kako, shta, gde...i druga pitanja/odgovori

Eee kad se setim da sam u prvim danima kopao preko 100 dnevno, i bio 7-8 na rang listi litecoinpool.org. Lepa vremena bila
:D

Torbari svih zemalja ujedinite se! (A Sajber za predsednika udruzenja holdera! ) :)

Nije bilo lako moram priznati, mislim ne u smislu da sam hteo da prodam il sl vec gledati onih 1.4$, trebalo je pregrmeti te teske dane i verovati u svetlu buducnost. :)

A stekamo i dalje!

Poslednja izmena:
Znaci ti si taj koji pumpa cijenu?:p:p

Javi kas se budeš istovarao, da ugrabimo neki sitnis :) :)

Ne hvala, berzom se ne bakcem, ne zelim da se stresiram, ja sam old school torbar :D

Nazad
Vrh Dno