blue
Čuven
- Učlanjen(a)
- 12.03.2002
- Poena
- 785
Pazite slucaj koji sam ja imao. Ja dolazim svakog ponedeljka sluzbeno u BGD i tada pazarim sve sto mi treba za komp. Jedne nedelje ne dodjem u BGD, zbog obaveza, i dodje kolega umesto mene. Ja mu kazem da svrati u LIST i kupi mi ksternu fioku za hard. Ode on u List pozove me na mobilni i ja im preko telefona objasnim da hocu ekst. fioku za hd koja ima fan. Dodje kolega iz BGD kad ono fioka bez fana. Ja je i ne otpakujem i sledeci pondeljak odem u BGD i ponesem fioku. Odem u LIST Shop, objasnim u cemu je stvar a oni ce meni da ekst. fioka za hd sa fanom i ne postoji. Te kao fora, posto su uvedene fiskalne kase, nemoguce bi bilo i da mi zamene uredjaj za drugi cak i da ga imaju. Batalim ja dalju raspravu i vratim s ekuci. Stavim HD u fioku kad ono - fioka ne radi. Nista - sledeci ponedeljak opet ja odem u BGD, opet ponesem fioku, odem da reklamiram istu. Kad ce oni meni - reklamacije ne mogu da primaju prodavnice, vec samo servis koji se nalazi na Konjarnik. Ja im kazem da to nema logike niti smisla. Ej - Konjarnik. Sta im fali da preuzmu fioku i proslede servisu. Pa ja kupujem u centru zato sto nemam vremena da se zezam po Beogradu, da imam kupio bih kod nekog kod koga su te fiokice povoljnije i ko radi na periferiji. A oni ce meni - politika firme. Batlim ja opet sve, i prodje dva meseca i meni se ukaze prilika da budem slobodan ceo dan jer je sefica bila na nekom sastanku. Odem ja do prodavnice da mi objasne gde im je tacno servis kad ce oni meni da predam njima fioku jer je politika firme da se roba za reklamaciju prima tamo gde je prodata a oni ce da je proslede servisu. Politika firme, he - apa na koliko se menja ta politika firme - na svaka mesec-dva. Nista, predam ja fioku i ljudi je odrade za nedelju dana. Sledeci pondeljak sam je pokupio. Posto mi vise nije trebala, prodao sam je. Normalno, garantni rok nije od dana prijema sa servisa, vec od dana kada sam je kupio. Fioka je bila stara tri meseca (plus bila na servisu) i ja sam je prodao kao polovnu i pukao 10-tak evrica zbog toga. A tek koliko zivaca?