Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
stvarno ništa ne igram ,ali sin igra pes 2013 na drugom kompu sa grafikom 8500 GT ,nekom komparacijom(koliko je tačna)HD 2500 u intelu g1610 je jača ili bar jednaka http://www.game-debate.com/gpu/inde...are=intel-hd-graphics-2500-vs-geforce-8500-gt
bilo bi dobro da se javi neko sa informacijom iz prve ruke,no u svakom slučaju jeftinije i bolje za ove pare ne može...ipak kasnije možeš dodati i diskretnu grafiku....
Ma ostajem ja na Intelu, nisam gamer, nego rekko malo da prodiskutujemo šta bih mogao sa ovom Intelovom integrusom da odigram ponekad-ponavljam nije mi to primarno
jeste.čudi me što nisi uspeo da instaliraš lubuntu
prosto je ko pasulj
za pravljenje butabilnog fleša koristi program Unetbootin http://unetbootin.sourceforge.net/
skineš lubuntu sa linka koji sam postavio
kad krene instalacija štikliraj oba ona kvadrata update,third praty software,stavi kratku lozinku koju će ti tražiti kod rada sa terminalom....
moje iskustvo lično
32 bitni diže sistem za 34 sec od pritiska na power dugme,64 bitni preko minut i 20 sec uz ispis kvm disabled by bios i još neke ispise prilikom gašenja što traži podešavanje u biosu,neke aplikacije mi nisu radile na 64 bit
na 32 bit sve radi bukvalno "out of box" bios na default
imam resurse za 64 bit,ali sa 32 bit mi je računar za nijansu živahniji
Imam Acer Aspire One zg5 aoa110-Aw netbook...e sad radi na xp al uzasno je spor..jel bi mi sa linuxom bolje radilo?
Sta mi preporucujete? Intel Atom 1.6, 1gb ddr2,8gb hard...
Tu bi mogo bilo koji Linux da radi OK, surf, filmovi,... Mada, i XP bi trebao da radi dobro. Jeste da ima relativno malo RAM-a, ali za neke osnovne stvari je dovoljno.
Drugar mi nabacio ubuntu 12.04 radi ok,ali sam naisao na mali problem kad sam hteo da instaliram mts 3g modem...nisam uspeo...jel ima neko iskustva kako treba?? Hvala
Можда помогне и неки новији линух, не би ме чудило да је модем касније набачен а код старијих мора да се мало чачне. За месец и кусур излази нова ЛТС верзија па сачекај или пробај неку обичну. Мени 14.04 бета ради без грешке па можеш и то да пробаш.
Dobio sam od direktora Telenorov modem vidi se da je noviji i prepoznao ga,jes da radi sporo jer sam na terenu kod Junkovaca pa je signal slabiji al je skyp odradio svoje ,sacekacu LTS verziju taman malo da se naucim jer mi je prvi put da se igram sa Linuxom / Ubuntom/ hvala momci