|smile| je napisao(la):Epa ovako...
Zanima me dali bi bilo pametno staviti linux u igraonicu i kako bi se on ponasao u mrezi i koji bi bilo najpametnije staviti???
ja sa wine-om imam malo drugačija iskustva, konkretno quake 3 mi je radio 10% brže nego pod windowsomMarel je napisao(la):S obzirom da sam probao wine samo par puta uzdrzacu se od iskljucivih ocena, ali reci cu da je razlog za to sto sam se svaki put razocarao i sad ga i nemam u sistemu. Ono stpo sam video radilo je bar 5 puta sporije nego na pravom winu. Mozda ako stavis P4 2.53GHz mozes da imas performanse kao Duron 600.
BeastMaster je napisao(la):ja sa wine-om imam malo drugačija iskustva, konkretno quake 3 mi je radio 10% brže nego pod windowsom
pa zato što nisam imao prilike da nađem quake za linux🙁salac je napisao(la):Zasto wine i quake kad postoji native quake 3 za linux? 🙂 Zamisli koliko je tek onda brzi nego onaj u windowsima 😀
BeastMaster je napisao(la):pa zato što nisam imao prilike da nađem quake za linux🙁
pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari