Šta je novo?

Limundo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Haha pa auto koji je 1990 kostao duplo toliko posle 25 godina ne vredi vise od onog na kilo.

Mozes i tako da posmatras, a i ne. VHS kasete jesu proslost, osim ako nemas nesto na njima. Prebaciti materijal u digitalni oblik sa krs videom ili ovim sa 6 glava nije isto. Ljudi su snimali audio snimke na VHS i slusali muziku. Poredjivanje sa kolima opet ne pije vodu, skupa kola i posle 25 godina vrede, ako su u dobrom stanju.

Poredjenja radi, S klasa W126 u ispravnom stanju i odrzavan, 1990 godiste vredi polovan skoro isto koliko i S klasa 2002 godiste :) Pravio se sa mnogo vise paznje, i detalja nego nova kinder-jaja plasticna kola.

Elem, ne bih se slozio da je ova slika "opis limunda" i malo je preterivanje. Neispravnih stvari kolko oces na celom netu. Juce sam gledao na KP da uzmem Kompakt digitalni, prve 3 stranice sortirano po ceni su sve pokvareni i sa istom foskulom "nemam bateriju da proverim, stigo iz inostranstva" ..

Poslednja izmena:
To "nemam bateriju/punjac/deo" da proverim, zato i ova cena, iz inostranstva sa ostalom robom itd itd stalno vidjam, najvise u zadnje 2-3 godine, sto se tice tehnike a posebno laptopova i tableta, a opet skuplji nego uredjaji za koje narod kaze odmah da su neispravni, verovatno tako dizu cenu.

Sigurno da tako cupa vise nego da je napisao da je probao i da je crknuto..

Što je, složićeš se, providno i bezobrazno, ali ko šiša alave koji bi da nešto kupe za sitne pare nadajući se da je možda ispravno.
Jeste ispravno, ali limburga meseca.

Osim što fizički ne izgleda dopadljivo, i sa nalepnicama koje su kao da ih je neko dete crtalo, ja nemam predstavu šta je problem sa ovom kartom. Jeste da ne pratim nešto trenutne NVidia proizvode, ali ipak čitam redovno forum, i daleko od toga da sam potpuno neupućen. Nemam ideju kako neko ko nije ozbiljno upoznat sa tematikom može da prođe neprevaren sa kupovinom na domaćim sajber-buvljacima.

Ne, nego neki misle da kinezi (sa aliex) rade i kopije grafickih, kao za mobilne telefone. :D

Nisam misli na tebe, kada sam rekao neki, ne brini.

Nemam pare za bacanje niti mi treba takva azdaja u kucistu.

A konkretno ta izgleda kao neki Asus DCII, sa promenjenim ventilatorima. (nisam citao opis oglasa niti me zanima, a vidis i par nebuloza kada kaze 128Bit u naslovu ;))

Ovo je limundo i pohlepa, nema veze što je aliexpress varijanta karte.

http://www.limundo.com/kupovina/Rac...icke-kartice/GeForce-GTX770-4gb-ddr5/29793375

Ni meni nije jasno sta tu ne valja...... lepo uslikana, pise koji je chip i ko ga proizvodi, ko ikoga tera da kupuje kad je sklapao kuler neka noname firma a mozda i PCB referentan, bio je i ranije eagle kod nas neverujem da je velika razlika
Jedino ako ne imas dodatne informacije koje mi neznamo

Ahahahaha gle sto je stiglo do 22000...a unutra je gtx750,ako ne i neka starija mozda... Aliexpress karta :)

Ni meni nije jasno sta tu ne valja...... lepo uslikana, pise koji je chip i ko ga proizvodi, ko ikoga tera da kupuje kad je sklapao kuler neka noname firma a mozda i PCB referentan, bio je i ranije eagle kod nas neverujem da je velika razlika
Jedino ako ne imas dodatne informacije koje mi neznamo

Džabe tebi 5k postova na benchu ako misliš da je ovo stvarno 770.

Ako podaci iz GPU-Z, odnosno BIOS karte, nisu lazirani - to jeste GTX770.
Ali je verovatno defektan proizvod direktno iz fabrike(?), sa nekim iskljucenim sejderima i teksturnim/render jedinicama(?). Pa je tako ispravan, sa naravno dosta slabijim performansama.

U svakom slucaju, ne vredi vise od 100 evra. Ipak 4GB vrama drzi cenu. :d

Poslednja izmena:
Ma menjaju i to kinezi,pogledaj po aliju,milion takvih karti za 60-120e

Cost-effective wheel all in full hd crysis 2 saint row 4, Battlefield 4 Can run 60 fps when putting everything on low. Crysis 3 was not optimized to run Nvidia card runs 22 FPS. Can solve lowering rezolução to 1366 x 780 or my favorite 1280x1024. With this gets 48fps

it's working like gtx650

Poslednja izmena:
Dakle, laziran slab proizvod ili defektan jak proizvod. Kao sto sam mislio. :d

ali ako neko ima vec da licitira na glupost 22000din, zasto ne bi kupio 280x ili nesto slicno.... mislim,haos,kakvih ljudi ima,to mi nikad nece biti jasno...
plus karta izgleda kao ona najjadnija kopija, aj da makar lici na original,nego...

edit:
aukcija zatvorena, iskren da budem, prijavio sam je... zao bi mi bilo onog ko bi bacio tolike pare...

Poslednja izmena:
Aj sto mozda prodavac ne ume, ali kada kupac ne ume da protumaci GPU-Z podatke...fanboj mozda. :d

Kazem, ne lici mi to na kopiju. Nisam u toj prici, ali mislim da ne mogu cak ni Kinezi da kopiraju GPU cipove(?!).
(ovo ostalo, coolere, ventilatore naravno)

Ne kopiraju oni cipove nego uflesuju u bios slabije da se predstavlja kao jaca karta...

ma nije to kopija 770ke, nego uzmu neku matoru kartu i promene specifikacije...

Džabe tebi 5k postova na benchu ako misliš da je ovo stvarno 770.

Kakve veze ima mojih 5K postova bas me briga za neki tamo kineski king fu GPU, i zato imas zle namere da me napadas, sta mislis da sam ja u kini pa jurih kineze ili se interesujem sta oni to prodaju pod gtx770???????
Jednostavno mogao si prokomentarisat gde je problem i sve bi te razumeli ovako izigravas sta ludilo?, sta pokusavas da dokazes

I kako iko na osnovu jedne slike da zna o cemu se radi, da mozda ne treba ko superman da vidim izpod kulera sta se nalazi

Ne kopiraju oni cipove nego uflesuju u bios slabije da se predstavlja kao jaca karta...

Da to je vec verovatnije jer je isto lakse izvesti

Poslednja izmena:
Kakve veze ima mojih 5K postova bas me briga za neki tamo kineski king fu GPU, i zato imas zle namere da me napadas, sta mislis da sam ja u kini pa jurih kineze ili se interesujem sta oni to prodaju pod gtx770???????
Jednostavno mogao si prokomentarisat gde je problem i sve bi te razumeli ovako izigravas sta ludilo?, sta pokusavas da dokazes

I kako iko na osnovu jedne slike da zna o cemu se radi, da mozda ne treba ko superman da vidim izpod kulera sta se nalazi...

Lepo, otvoris google ukucas 770 gtx i vidis kako izgleda kartica. I tako za skoro svaki sumnjiv proizvod na limundu

Lepo, otvoris google ukucas 770 gtx i vidis kako izgleda kartica. I tako za skoro svaki sumnjiv proizvod na limundu

I da sta vidis , 20 razlicitih resenja kulera, na ovoj karti se nevidi PCB, to sam vec napomenuo, mada kazem nisam je istrazivao vec se samo okrecem na dati post o limundo aukciji, jel bilo tesko da se napise a ne da se pametuje i proziva, ili je sad to IN

Vidis da nema nijedne karte koja izgleda kao ta. Jos ocajne nalepnice na istoj...

Pa ok slazem, se ali zar se niko ne seca kad je ovde njih 80% kupovale eagle kartice, nalepnice takodje bile ocaj, GPU je bio uvek taj ali takodje klok i magistrala skresana... jasam na prvu loptu to pomislio, GTX770 chip sa manjim klokom, skracen PCB i naponska takodje

Naravno kad se malo pogleda izbliza i sa vise slika zakljuci se da je u pitanju kineski rebrand starijih modela sa editovanim bios-om sto je bas nisko...... evo sad bas gledam jednog ali prodavca sve dobio po 5 zvezdica, skor 95%, ali pise 128bit jedino sto to nije gtx770 sto izgleda niko nema tri ciste ili sta vec

Poslednja izmena:
Zdravo,

U poslednje 2 godine na Limundu je došlo do niza promena
koje su pozitivno uticale na sve članove,
kao i do unapređenja pravilnika kojim je pojednostavljeno korišćenje sajta.

Vaš nalog koji ste imali na Limundu
je zatvoren po starom pravilniku koji više nije na snazi.
S obzirom da se trudimo da LimundoGrad
bude fer mesto za kupoprodaju
pružili smo mogućnost reaktivacije naloga članova
čiji su nalozi zatvoreni po starom pravilniku,
a koji ne bi bili zatvoreni po novom pravilniku.

Bilo bi nam drago da ponovo budete deo LimundoGrad zajednice
od preko 600.000 članova.
Ukoliko želite da se nalog reaktivira, potrebno je
samo da nam pošaljete zahtev za reaktivaciju naloga
sa vašim korisničkim imenom, imenom i prezimenom
na e-mail [email protected]

Reaktivacijom naloga podrazumeva se da ste saglasni
sa novim Uslovima korišćenja koje smo vam poslali u prilogu ovog e-maila.

Želimo Vam ponovnu dobrodošlicu na Limundo i Kupindo.
Ukoliko imate dodatnih pitanje budite slobodni da nam se obratite.

Srdačan pozdrav,
Tim LimundoGrada

S obzirom da je nalog imao gooomilu pozitivnih ocena i da je suspendovan zbog nekih nebitnih stvari tipa rasprava po kafeu i staffu vrlo korektno od njih da posle 4 godine se sete :)

Propasce ako prime Kostolomca nazad :D.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno