Šta je novo?

Limundo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Čoveče, pa ti si neumoran u objašnjavanju neobjašnjivog, prosto ne znam šta više da kažem...

Pa nisam lovac na vestice..... ne podnosim takav nacin razmisljanja, a vi ovde bas to izvodite..... ili na Limundo sa svim svojim manama ili na nekog prodavca

Zeljko, pazi ovako - pisi manje postove, pronadji poentu. Meni je iskreno muka da citam tvoje jer odletis u pisanju jednog posta na 7 tokova misli

A sto se tice Ujcemika, nema sta da se cuje druga strana, kakva druga strana kad covek ne posalje cak ni predmet sa slike nego nesto drugo ... ? klasican prevarant po principu "ako prodje proslo je". Zatrovao si temu nekim svojim filozofijama, bukvalno pada ljudima dve stvari napamet -

- da sa tobom ne bi nikad poslovao, posle ovog pisanja

- da branis ujcemika jer mozda imas veze sa njim

Covek salje pokvarene stvari, pogresne stvari, laaze u aukcijama i ocigledno ima protekciju .. dokazano 100 puta. Ti se uvati za jedan primer i kao trazis pravdu i "drugu stranu".

Poslednja izmena:
Joj igoritze kada su tako naporan samo da sednem za komp, i postavljam slike, cuva gugl sve.

@Dzekson pa OK ako je tako, ali na osnovu cega si ti to zakljucio jer si procitao negativnu ocena koja je uklonjena.... da li si i sam dobijao totalno lazne i neopravdane ocene, nisi? :)

Priznajte da volite po srpskom da lovite vestice sve vam prastam :d

Evo ja licno sve vise obracam paznju sta kupujem i sta kupci ocekuju ovde, jer nemam zivaca da se lomatam sa nekima jer on zeli nesto jeftino pa i kvalitetno sto bas i uvek nejde zajedno... ali to samo zato jer ne zelim da dolazim u situaciju da ikom obnjasnjavam sta je kupio da to nije ono sto je on u svojoj galvi zamislio

Poslednja izmena:
@Dzekson pa OK ako je tako, ali na osnovu cega si ti to zakljucio jer si procitao negativnu ocena koja je uklonjena.... da li si i sam dobijao totalno lazne i neopravdane ocene, nisi? :)

Priznajte da volite po srpskom da lovite vestice sve vam prastam :d

Dobijao sam, ukupno mi je obrisano 6 negtivnih za dve godine Limunda, gde sam ljudima vratio obe postarine, i novac. Ujcemika je u jednom danu imao 8 obrisanih. Jel vidis poentu ili ces i dalje da nas navodis da mislimo da si bas ti Ujcemika ? jer ja to iskreno, sad stvarno mislim.

Dzeksom zar me davno nisi pitao na PM koji mi je nalog pa mozes proverit :p

Za to brisanje nisam pratio znam da se svasta prica, nevolim pricu bez argumetana i spletkarenje i cak da se desi da je 100% pokaze kao istina, jednostavno ne razmisljam kao 90% srba :p

Evo igoritzine original patike link ka limundu http://www.limundo.com/kupovina/Obu...ENGINEERED-MESH-PATIKE-BROJ-45-NOVO-/22255461

Njegova slika

Slika original patika i link ka njima, to je limited edition verzija http://www.kicksonfire.com/rare-kicks/nike-air-max/nike-air-max-90/air-max-90-premium-hufquake/

Totalno nepoznavanje materije za eniginired mesh, neka njegova izmisljotina gde on kozne patike zove mesh, ima ovde objasnjenje sta je http://sneakerreport.com/news/know-your-tech-nike-engineered-mesh/

Kako izgledaju eniginired mesh air max 90

Poslednja izmena:
Totalno nepoznavanje materije

rece covek koji:

- Izjavio da Footlocker prodaje kopije
- ne zna sta je Air Max Structure
- ne zna sta je Air Max 90
- Ne zna sta su Air Jordans

Ti dok ne odes na google, ti ne znas ni sta je Air Max, ocigledno. Kapiram da ti je google najbolji prijatelj. Uglavnom, u zivotu nisi imao Nike patike, cim lupetas toliko pa jos se bijes sa vetrenjacama na ovoj temi iako te niko nije zvao iako nikakve veze nemas sa Limundom ni sa temom koja se obradjuje.

Molim te ne raspravljaj se samnom o patikama, kako te bre nije sramota posle izjave da Footlocker prodaje kopije ? Ja bih posle te izjave batalio pricu o patikama, i nosio bih opanke do kraja zivota ...

Poslednja izmena:
Takodje nevolim kad se sire dezonfromacije da su vecina prevaranti, kad to jednostavno nije istina, pa ja tako stavim nov Nexus star 20 dana i prodam ga za 50% cene kad je izasao, jer naravno svi su procitali BAS na benchu da svi lazu u opisu, to mi kupac na krau rekao da nije verovao da je abs takav ne koriscen vise od 15h

Dete, ti sada izmisljas, hoces jos pa ajde ima jos gugl slika, polako.

Dete, ti sada izmisljas, hoces jos pa ajde ima jos gugl slika, polako.

nema sta da izmisljam, blamiras se svakim postom :) ova slika sto si editovao - je od kopije. pogledaj farbu, seljane, i prestani da izigravas Nike sudiju ;)

okej, ja mislim da si ti bolestan. kaci sta oces, odakle oces, rekao si da je Footlocker firma koja prodaje kopije, ja nemam nameru da se raspravljam sa tobom. Igraj se sa Google-om, isteruj pravdu za stvari u koje se ne razumes do mile volje. Svi koji citaju temu znaju da nisi do juce znao sta je Structure a sad si ekspert za Nike.

Ajoj ti si u tripu da su tvoje patike videle footlocker :d joj

Znas kako slike ne lazu, a tvoje djubre od fejk patika se jasno vidi na primeru koje sam postavio, mada za tebe ni sole collector koji radi intervjue sa Tinkerom nije relevantan, gde pri tome najk pravi posebne edicije za njih.

U stvari teleportovao si se u USA kupio hufs premium iz 2007 da bi prodavao na limundu kao enginired mesh za 10 dinara. Na kakvom dopu treba da budes da si to opravdas.

Poslednja izmena:
ne razumem se u patike, ali ako igoritza ima fazon 1800+ prodatih artikala na limundu, i da jesu "fejk", meni kao laiku izgledaju ok, a verujem i narodu koji kupuje takodje izgledaju ok, sto dovodi do zakljucka da jesu ok
sasvim druga prica u odnosu na iphone/galaxy laznjake, gde specifikacije i internali ne mogu nikad da budu isti.

ne znam sto su se zadnje dve strane pretvorile na to ko sta prodaje na limundu umesto na rad sajta uopsteno.

Poenta je da sajt kako radi to ne interesuje nikog, vecinu interesuju prevaranti i originali po 25% cene :p

Sto je najgore Limundo na isto moze samo uticat dok sajt itekako mogu da poprave

Naci premium model iz 2007 godine deadstock za tri crvene je :d Cena im ide i do 1000 dolara (naravno original).

ignorisem ovog telepa ... ima moja baba izraz za takve - zalud.

@Zeljko, covek salje ljudima pokvarene stvari. reflow u rerni i slicno. To je praksa zaista po principu "drz' da nabijem" i "ako prodje prodje". to je prevara sa predumisljajem.

evo sta je okacio pre pola sata:

http://www.limundo.com/kupovina/Rac...aficke-kartice/PowerColor-6870HD-1GB/27349933

evo istog predmeta pre 5 dana:

http://www.limundo.com/kupovina/Rac...kartice/PowerColor-6870HD-1GB/27152061/Ponude

sobzirom da pricamo o coveku koji konstantno ima obrisane negativne, jel ti bar sad sumnjivo malo ? Nije dobio pozitivnu od ovog Danca580, stavlja istu stvar nazad na aukciju.

Samo pazi da te na nekom aerodromu ne izuju, kao nase zvezde sto razgolite sa oridjidji stvarima bas kao tvoje :d

@Dzekson
Po meni svaka GPU stara 2-6 godina je 90% pecena u rerni, pa ko zeli isto nek kupi, sve jedno gde

Dzeksone nije isti predmet. Uporedi slike, jedna je malo zalomljena :O

Zeljko ne davi temu, UjceMika je prevarant.
Svi to jasno vide samo ti kontriras iz ne znam kog razloga.
Sve ono sto je decko napisao pre par strana, onaj opsiran post, sve sam ja to isto iskusio.
Padanje sistema u posti, pa kurir Aksa nije dosao, pa onda da je zagubljen paket.
Pa mu ja vratim dve graficke i maticnu plocu neispravne, a on ig istog dana okaci na limundo kao ispravne.
Svaki racunar koji sam kupio od njega, svakom je nesto falilo u odnosu na tekst aukcije.
Na kraju mi je ostao duzan 4-5 hiljada dinara u robi.
Preprodavac sam kao i mnogi, na ulozenih oko 80k din zaradio sam oko 8k, a trebalo je da bude dosta vise. Plus ovih 4-5 crvenih.
Nastavljao sam saradnju zato sto sam poverovao u te njegove price, dok mi nije prestao da se javlja na telefon.

Poslednja izmena:
Zeljko ne davi temu, UjceMika je prevarant.
Svi to jasno vide samo ti kontriras iz ne znam kog razloga.

Zeljko brani ujcemika-u, JA kazem da je ujcemika prevarant. saberi cinjenice. Zeljko je taj koji govori "treba da cujemo drugu stranu" a ja sam taj koji kaze da je ujcemika ocigledno prevara. permutovao si nas

Poslednja izmena:
@Michell
A jel tebi mozda jasno da ovo nije tema o UjceMiki ili nekom tamo prodavcu... pogotovo nije tema o tome da se koperanti prepucavaju ovde kad druge strane nema??
Taj sto je napisao post na 3 strane, ni jedan argumet a tvrdi da ima 300 transakcija sa istim, mislim sto ima 300 transakcija ako je isti prevarant, jer mene neko kad jednom zezne ja sa njim vise ne saradjujem

Normalno ako je neko neposten takve treba izbegavat i verovatno tog Ujku takodje, ali ponavljam nije ovo tema da se preprodavci ovde prepucavaju ko je posteniji a ko nije, jer svi imaju svoj razlog da drugog ocrne

zeljko

ali, mozemo da napisemo iskustvo ili nesto drugo ako smo primetili npr zloupotrebu sistema i sl stvari, pogotovo takve kao sto je Ujce...

zeljko

ali, mozemo da napisemo iskustvo ili nesto drugo ako smo primetili npr zloupotrebu sistema i sl stvari, pogotovo takve kao sto je Ujce...

Tacno moze, slazem se da treba biti veoma oprezan sa Ujcemikom ako se trguje, ali isto tako treba biti oprezan sa svakim prodavcem polovnih GPU karti....
Ujce mika ako namerno salje pokvareno pa onda uvazava bas i nemoze tek tako da profitira, takodje Limundo ako uoci sablon i ako sad na primer bude 5-10 zalbi na istoj osnovi siguran sam da ce takvog prodavca ukloniti...

Tacno moze, slazem se da treba biti veoma oprezan sa Ujcemikom ako se trguje, ali isto tako treba biti oprezan sa svakim prodavcem polovnih GPU karti....
Ujce mika ako namerno salje pokvareno pa onda uvazava bas i nemoze tek tako da profitira, takodje Limundo ako uoci sablon i ako sad na primer bude 5-10 zalbi na istoj osnovi siguran sam da ce takvog prodavca ukloniti...
zar nismo pre fazon 20 strana ustanovili da je bilo 5-10 zalbi i verovatno vise od toga negativnih ocena ali nista nije uradjeno?

uostalom, ne znam sta ste se uhvatili za njega kao jednog (jedinog) prodavca, ok prodaje dosta, i ok vise je to kritika limunda sto ga ne sasece u korenu nego njega samog, ali i svuda ima takvih.

@ Dzekson
Ja tebe uopste nisam ni spominjao, manje vina manje vina :).

@ Zeljko
Ja njemu nisam nikakva konkurencija, ne prodajem na Limundu.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno