Šta je novo?

Limundo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
hvala weasel :)

elem, poenta je da ne mozes da se boris sa kupcima na Limundu,jer cinjenica da ih ima previse, a gde god ima previse naroda ima i mnogo .. jednostavnog naroda. Ovaj sa "rupom u patici" je pobedio, ja cu ubuduce dobro da razmislim kako da predstavim proizvod, patiku ili nesto trece.

i onda dobijem kol centar, i dobijem Bot odgovor da ce da mi rese slucaj cim odgovore na sve ostale poruke po redu ... nema veze sto ja imam 40 aukcija nedeljno, sto placam 1500 din nedeljno za Limundo racun, sto imam 1700 ocena a lik koji mi je dao negativnu nemanijednu ocenu ... Nema prioriteta, moj problem je isti kao problem nekog sto je prodao salvetu i nekog ko je prodao auto.

Ulažemo izvinjenje što ste čekali na odgovor.
Dešava se da zbog velikog broja poziva i velikog broja poruka ne stignemo odmah da odgovorimo na sve zahteve,
kojih zaista ima dosta. Svesni smo koliko su ocene važne, pa ćemo se potruditi da u narednom periodu budemo brži.
Vidim da su vam kolege u međuvremenu poništile ocenu. Slobodno nam javite ukoliko kupac ne ispoštuje dogovor.

Kupio sam neki andrak na Kupindusu, medjutim lik koji prodaje je nedostupan na mobilni, a na Kupindo poruke ne odgovara. Posle vidim da mu je poslednje logovanje na Kupindus bilo pre mesec i po dana. Jel da mu lupim negativnu i odem da kupim na drugo mesto, ili sam osudjen da cekam neki period?

A sto negativnu? Ne radi ti taj andrak ili sta?

Ulažemo izvinjenje što ste čekali na odgovor.
Dešava se da zbog velikog broja poziva i velikog broja poruka ne stignemo odmah da odgovorimo na sve zahteve,
kojih zaista ima dosta. Svesni smo koliko su ocene važne, pa ćemo se potruditi da u narednom periodu budemo brži.
Vidim da su vam kolege u međuvremenu poništile ocenu. Slobodno nam javite ukoliko kupac ne ispoštuje dogovor.

clan je posle svega (dranja i kuknjave) napisao:

"moje izvinjenje zbog nesporazuma, nisam znao kako ide sa reklamacijama, poslat vam je paket"

Apsolutno razumem pretrpanost inboksa LT tima jer verujem da to lici na jedan veliki haos uzevsi u obzir broj aktivnih clanova, verujte mi da je frustracija kada neko ko misli da je NikePlus senzor u patici "kineski feler", ima nula ocenana limundu, i teatralno mi zalepi negativnu na zid bez da me je kontaktirao :)

Ma lik ne postoji, nema ga da mi proda, ne mogu duzmem to.

Dzabe se cimas onda...

Mene interesuje da li ja smem sad da odj*bem tog lika i kupim to isto na drugom mestu, jer mi treba, ili moram da čekam, i koliko moram da čekam?

e onda čekam još dan i ako se ne javi ćozdra vozdra! lik je zaboravio da kupindo postoji, na mobilni je nedostupan, treba da vračam kad će da se javi. kupljeno juče, čekao danas, još sutra, ako nastavi da bude nedostupan i ne odgovori na kupindo poruku do prekosutra nek nastavi da kulira, meni prodati neće

Mada vrv je on to vec prodao , ali ispoatuj toliko da sacekas par dana.

Ne znam baš da li je zaslužio negativnu. Nije ni ulazio na Kupindo i nije da je prevario za pare...

a što je nedostupan na broj? pazi nestao je na kupindu, nedostupan je na broju? KAKO da ga kontaktiram? da dam 50 evra da mu dodjem na adresu?

Pa KOJA su pravila? Koliko treba da čekam pre IKAKVOG kontakta pre nego što lupim negativnu i teram dalje? Ne mogu mesec dana da čekam na nešto što mi treba za sutra? U tri lepe...

Lepo ti rekoh, 48 sati za kontakt, + 72 sata za uplatu + 72 sata za slanje. Ovo ne vazi za licno preuzimanje, tad je samo 48 sati za kontakt.

pa 48 sati je isteklo, ja nikako ne mogu da stupim u kontakt sa čovekom, ni preko telefona ni preko kupindo sajta. ni A nisam čuo od njega. znači li to da mogu lepo da kupim to isto od nekog drugog, a ovog jednostavno ignorišem, ili sam u obavezi da kupim i od njega za lupam 20 dana ako se on smiluje da se pojavi na kupindu i kaže mi: e kliknuo si na kupi, aj da kupiš?

sve ti je napisano u Podatci prodavca < poruka koju si dobio klikom na "kupujem"

primer:

untitled.png

ukoliko je prosao rok za kontakt - a prodavac se nije javio, dajes mu negativnu jer se tako oslobadjas obaveze da kupis predmet ako se on naknadno javi

ukoliko ste ostvarili kontakt, a prosao je rok kupoprodaje i nisi dobiozeljeni predmet pod dogovorenim uslovima i opcijama slanja - dajes negativnu, izistog razloga.

to je to što mi je trebalo, hvala džekson. znači 48 sati od momenta kupovine ako nisam uspeo da kontaktiram čoveka ni na koji način, mogu mirne savesti da dam negativnu i da kupim na drugom mestu, bez obaveze da kupim od njega ako mi se on javi za lupam 10 dana i traži da mu platim to...

da :)

naravno, nije NUZNO da mu das negativnu, iz eventualno moralnih razloga, ako ti je krivo da dajes ljudima (sto se meni nekad desava). U tom slucaju si svakako zasticen od dobijanja iste, jer ne moze on tebi da da, jer ON nije ispostovao rokove. Cak i ako je da, LT ce da je ukloni, opravdano.

Poslednja izmena:
ali brate ja ne mogu da vidim gde mi je taj rok za kontakt. nije mi takav ekran kao taj što si ti postavio. sad sam u history iskopao moment kupovine, i kupindo mi ne daje koji mi je rok za kontakt, samo mi čestita na kupovini predmeta.

Cestitam ti i ja :)

Rekli smo ti i Dzekson i ja za pravila. Mozda na kupindu ne stize poruka sa tim podacima ali pravila su ista.

a što je nedostupan na broj? pazi nestao je na kupindu, nedostupan je na broju? KAKO da ga kontaktiram? da dam 50 evra da mu dodjem na adresu?
Ja zbog nečeg takvog imam jednu negativnu ocenu od još pre nekoliko godina, Kupio neki dialup modem za 100 dinara a tip stavio pogrešan broj telefona, nisam mogao da ga dobijem uopšte na njega a on mi lupio negativnu što nisam preuzeo pa je onda nestao. Mrzelo me da se cimam oko toga, čista glupost. Nisam mogao ni da čekam pa odem u radnju i kupim novi modem.

ali brate ja ne mogu da vidim gde mi je taj rok za kontakt. nije mi takav ekran kao taj što si ti postavio. sad sam u history iskopao moment kupovine, i kupindo mi ne daje koji mi je rok za kontakt, samo mi čestita na kupovini predmeta.

Rok za kontakt možete videti u poruci sa kontakt podacima prodavca.
Nalazi se u delu Moj Kupindo >> Poruke >> Primljene

Kao što su ostali već napisali, ako u roku od 2 dana ne uspete da stupite
u kontakt sa prodavcem imate pravo da ga ocenite negativnom ocenom.
Posle toga, naravno, možete predmet kupiti od drugog člana ili na drugom mestu.

@CountMike
Ukoliko želite, pošaljite privatnu poruku sa korisničkim imenom kako bih video o kojoj se oceni radi.
Ne mogu unapred obećati da će ocena biti poništena, jer je prošlo dosta vremena i pretpostavljam
da je aukcija arhivirana.

Poslednja izmena:
Hvala svima na savetima i djolenziju na cestitki :)

Nije meni stalo do toga da lupim nekom negativnu, samo mi je stalo da kupim to sto mi treba od nekog drugog, ali da mi se ne javi taj lik posle 10 dana i kaze da moram da kupim i od njega, pa posle da se slikam sa dva ista predmeta koja mi ne trebaju...

nisi u obavezi, istekao je rok za kontakt :) probaj da nadjes predmet ponovo, na kupindu, kupujemprodajem, ili eventualno na licitaciji Limunda gde mozes uz odredjene uslove dobiti za manje novaca. Proveri prodavca da li je pouzdan u tom slucaju.

Istekao mi je rok za kontakt, mada gospodin je postao dostupan naprasno. Sad cu da mu bacim poziv, mozda spasem transakciju...

Madaaa, kako je neozbiljan, mozda mi posalje cepanku, bolje da ga iskuliram, i kupim lepo od nekog normalnog coveka :)

Poslednja izmena:
A zasto neozbiljan sto nije bio dostupan kad si ti hteo da se cujete, mogu se setiti X razloga zasto, evo na primer bas u ovom periodu godine roming van Srbije (skupa zanimacija da se tako pregovara i dogovara sem ako se ne prodaje nesto veliko, motor, auto)...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno