Ajde da i ja dam skroman doprinos.
Nisam ni na jednoj strani,jer kada se sve skupi u pravu je i jedna i druga strana.
Evo mene izbacili pre dva dana,navodno grubo krsenje njihovih pravila,cak su se i pozvali na pravilni tacka 7.6.gde pise a to sam morao da prihvatim kada sam postao njihov clan,a to je da oni imaju diskreciono pravo da me bez obrazlozenja suspenduju to su normalno i uradili.
Znaci sa te strane su u pravu.
Medjutim sada se postavlja jedno drugo logicno pitanje,
Koji je njima interes da ljude ili ti clanove kao sto sam ja bio 150 pozitivnih nijednu negativnu i neutralnu.da suspenduju.
To mi nikako nije jasno,pa ja i svi ostali su im dobar profit donosili,jer sam preko 90 posto prodavao.
Ajde da mi to neko objasni.
Jedino ako se ide drugom logikom a to je a ti preko nas zaradjujes,pa ce mo ti zabraniti da se bogatis,mada tu uvek ima varijanta da otvoris drugi nalog,kod njega se samo gube pozitivne ocene koje moras ponovo da ostvaris.
Mada sam i taj fazon sa ocenama pokupio na ebay,tamo kinez prodaje nesto skoro dzabe,od 0.15 centi i za mesec dana nakupi preko 100 pozitivnih i onda krece velika prevara,jer ljudi po automatizmu gledaju koliko imas pozitivnih a ne gledaju sta si to prodao pa zaradio te ocene.
Razumem ja da oni trenutno imaju monopol,a kako stvari stoje bice to u dogledno vreme tako.
Ono sto sam primetio da te suspenduju cim ti njima kazes nesto sto im nije po volji,tako sam ja cackao mecku jer su kao navodno imali neke top prodavce koji ka i vecina nas prodaj robu sa ebay,alibaba itd.
Necu sad ja da kazem da tu nije bilo i da nema zarade ima,ali se tu covek nikako ne moze obogatiti kao recimo siva ekonomija hrane iz Madjarske,ovo napominjem jer mi carina za svakavu glupost trazi papir,u pravu su i oni,ali valjda vele prvo ove sitne pa onda ce mo krupne.
Znaci da sumiramo zato sam i rekao da su u pravu i ovi sa Limunda,a bogami i ovi koji su diskvalifikovani kao i ja.
Ipak moramo priznati da je danas do lakog novca jako tesko doci a prodaja je uvek bila najlaksa stim da je uvek i imala najveci rizik.
Ono sto je mene zbunilo a to je ko od drzavnih organa stii ovu korporaciju,jer nista u ovojdrzavi ne funkcionise ako nekome nisi nesto platio ili neka stranka da te drzi.
Ako je tacno da im je firma u Nemackoj to mu onda dodje kao neki ofsor.a to nije dobro u ovom lancu za nikoga a ponajmanje za drzavu.