Šta je novo?

Limundo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vidi, rekao sam da me ne interesuje tvoje misljenje zaista, posto nagadjas i lupa sa nekim detaljima i stalno navodis rec ocigledno...

Ako si procitao moje postove - rec "ocigledno" se ne pominje ni u jednom od njih.

To i ja kazem...Izneo sam svoje misljenje o Limundu, a covek me napao kao da sam jedini ovde protiv limunda...

Da probam opet da sumiram - ne bi li bilo jasnije:

Niko tebe ne napada, ponajmanje zbog Limunda - on je u ovoj prici sekundaran.

Problem je to shto si pricao o istom slucaju sa dva razlicita forumska naloga.

Kada neko prica o nepravdi i svome poshtenju putem dva naloga - to se moze protumaciti na samo jedan nacin (pretpostavljam da ne moram da objashnjavam koji).

Logika koju sam izneo je: Ako se na Benchmark-u ne drzish pravila (u ovom slucaju koristish dva naloga - shto je strogo zabranjeno), zashto bi neko verovao da si se i na Limundu drzao istih?

To je sve.

Druze, mnogo si naporan, ali ne mogu da ti popustim, posto si toliko naporan. Koristim jedan nalog na Benchu, koristio sam jedan nalog na Limundu i to je to...glupo je da ulazimo u raspravu vise, ali ako hoces, mislim da ovde nije mesto za to.
Sve slike sto su postavljene su slike i na Limundu i na Benchu koje sam ja licno slikao od stvari koje sam prodavao. Desavalo se x puta da nadjem na Limundu moje aukcije ljudi koji su kupovali od mene po nekoliko istih stvari. Nisam se zalio, niti sam hteo nekome da se zalim, ja sam im prodao, a neka koristi ko sta hoce posle, kada ja prodam.
Upamti, jedan nalog sam imao na Limundu i jedan nalog na Benchu. Niti imam razloga, psgotovu na benchu da imam vise naloga. Ako na Limundu imam 250 ocena od 250 razlicitih ljudi, po tebi su 250 mojih naloga, posto sam prodao bar 40 istih stvari sa potpuno istim slikama, posto su stvari identicne i nisam hteo da ih slikam ponovo. Znam da nesto muvas sa Limundom, ali me zaista zaobidji vise sa svojim pretpostavkama. Sekundarne stvari na Benchu treba da resava moderator, a ne ti. Ja kazem i njemu i tebi: jedan jedini nalog imam, dve i vise godina sam clan i to je to...Ako mi kazes jedan jedini razlog sto bih to uradio(da imam dva naloga, pogotovu ovde), ja cu da ti kazem da si u pravu. Upamti, nisam nikoga prevario, ukrao ili prodao nesto pokvareno. Za dve godine i vise clanstva, neko bi to vec objavio na forumuSmaras i mene i ljude ovde...I opet da iskoristim priliku i da kazem da su u Limundu mnogo gladni para i ne biraju sredstva za to da dodju do njih, koliko god se ti nervirao zbog toga sto ja pisem o Limundu

Poslednja izmena:
Zasto dva accaunta ovde ? Da bi postavljao i u stare i u nove oglase potpuno iste komponente, sto ne bi mogao sa jednim nalogom.
No drugi accaunt je banovan , uvesce se light uslov za nove oglase da ne bi svako pravio nove accaunte i tu pricu mozemo da zavrsimo.
Nazad na temu.

Cekajte sad, taj hektor ni kriv ni duzan suspendovan odavde, a njemu to ne smeta, ne zali se, bez razloga suspendovan i on cuti ni da se oglasi (ima nacina kako)...

:laugh:
Ovo mi je fenomenalno....
U šta se pretvori ovaj forum za samo par godina.:S:

Forum se nije pretvorio ni u sta gore . TO sto ima legendarnih clanova , uvek je bilo i uvek ce biti.
Ti 0.000001% ne cine forum.

Vratite nam Baltazara

Zasto dva accaunta ovde ? Da bi postavljao i u stare i u nove oglase potpuno iste komponente, sto ne bi mogao sa jednim nalogom.
No drugi accaunt je banovan , uvesce se light uslov za nove oglase da ne bi svako pravio nove accaunte i tu pricu mozemo da zavrsimo.
Nazad na temu.

OK - ovde zavrshavamo. Verujem da su cinjenice i argumenti koje sam naveo sasvim dovoljne, tako da svako moze jasno izvuci svoj zakljucak.

Pozdrav! :wave:

Poslednja izmena:
morate shvatiti da nisu sve stvari koje se kupuju/prodaju na limundu iste.....npr jedna je stvar kupovati/prodavati POLOVNE elektricne uredjaje i POLOVN-u IT opremu,a druga npr kupovati stripove i knjige...:)

kod ove druge kategorije bilo kakva mogucnost muljanja,petljanja,prevara je minimalna,gotovo da ne postoji.....ja sam npr skupio gotovo celokupnu kolekciju Marti Misterijinih stripova na limundu u prakticno (polu)mint stanju(skoro kao novi iako su neki stari oko 20-30 godina) po ne nekoj preterano velikoj ceni........da nije Limunda sumnjam da bi ostvario taj decacki san,jer sam jos od detinjstva fan pomenutog junaka...:)

tako da zavisi sta kupujete i trazite na limudnu.....zaista se mogu naci kvalitetne i relativno jeftine stvari,a naravno mogu se naci teski prevaranti i slicne gluposti....

Poslednja izmena:
Samo sto je ovo IT forum, pa takve aukcije dolaze do izrazaja.

jeste IT forum,ali ovaj podforum u kojem je pokrenuta tema o limudnu se zove Bench Clubbing,i koliko vidim ima dosta tema koje nisu vezane iskljcivo za IT....

Poslednja izmena:
Pa samo sam rekao da ovde ljude uglavnom IT zanima, pa za takve aukcije i znaju.
Imam jednog druga koji prodaje na limundu i nije nikad nikog zavrnuo i sve tece kao po loju..

POMOC

Molim vas ako neko od clanova na kupindo.com moze da kontaktira clana WIZARD74 i da mi prosledi njegov email ili mobilni telefon kako bih ga kontaktirao za neke knjige. Pokusao sam da se registrujem ali sam dobio odgovor
Zdravo,
žao nam je, tvoji podaci nisu uspešno verifikovani,
ne postoji mogućnost registracije na Kupindo.

Pozdrav,
Kupindo tim

moj email [email protected]

Hvala unapred

Glupost nevidjena.
Kakva je to trgovina gde prodavac postavi svoje uslove, a na tkzv. 'aukciji' sve što ka'ne preko toga, njemu, (ili sajtu) , dobrodošlo.

Da li postoji neki nacin da kontaktiram clana WIZARD74 ako nisam clan kupindo.com. Video sam tamo opciju 'postavi pitanje clanu', pa sam mislio da ga neko od clanova pita za email (ukoliko je to moguce tj ukoliko to ne spada u licne podatke).

Na Limundu i Kupindu svakako ne smeš deliti/tražiti lične podatke ili kontakt podatke pre završetka aukcije ili pre obavljene kupovine....

^ Već je čovek napisao da su odbili zahtev za registraciju, par postova iznad ;)

Na Limundu i Kupindu svakako ne smeš deliti/tražiti lične podatke ili kontakt podatke pre završetka aukcije ili pre obavljene kupovine....

U međuvremenu su ubacili i neki robot program koji skenira sav saobraćaj tamo i automatski lupa banane čim prepozna bilokakvu vezu ka netu u komunikaciji među članovima.
Postali su gori nego Gestapo :mad: .

Skupljam penkala i ranije sam redovno ucestvovao u aukcijama. Onda je to pocelo redje a sad ima vec pola godine da se nista dobro nije pojavilo i prestao sam da proveravam aukcije.
Ponude vise nema i ocigledno je da su se prodavci razisli a samim tim je i provizija opala pa nije cudo sto pokusavaju na ono malo prometa da maksimizuju prihod.

imam problem sa API kodom,naime koliko sam ukapirao kod se ne menja koju god kategoriju da obelezim,vec je povezan sa mojim limundo nalogom,i sa njega vuce podatke cita sta sam tamo obelezio i prikazuje kategorije na sajtu
ono sto bih ja hteo je da svaka stranica sajta ima svoju kategoriju,da ne bude samo jedna ili sve zajedno,jel ovo neko uspeo da uradi,takodje ako ima neko ko zaradjuje od sistema referala neka mi baci pp,bas me zanimaju iskustva

kod je nista posebno,ne postoji nikakva mogucnost podesavanja kategorija
<iframe src="http://www.limundo.com/limundoAukcije.php?k=db62ad4186d82b3dc6b696f0f302708a" frameborder="0" width="100%" height="100%"></iframe>

U međuvremenu su ubacili i neki robot program koji skenira sav saobraćaj tamo i automatski lupa banane čim prepozna bilokakvu vezu ka netu u komunikaciji među članovima.
Postali su gori nego Gestapo :mad: .

Pa zato sam i to napisao.... Rado bih mu pomogao, ali ako auto skener robot nađe u mojim porukama da sam od nekoga tražio kontakt podatke, zalepiće mi opomenu, a to mi ne treba...

... надам се да ће ти се јавити, Војине.
Пробај да замолиш неког да купи од дотичног продавца то што ти треба па да ди то проследи.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno