uji
Čuven
- Učlanjen(a)
- 24.12.2019
- Poena
- 705
Odustao je nedugo zatim. Bio sam spreman da to odradim preprošle godine, dok je još sve bilo u zenitu, ali poštujem njegovu odluku.baci nam link kada završiš
Odustao je nedugo zatim. Bio sam spreman da to odradim preprošle godine, dok je još sve bilo u zenitu, ali poštujem njegovu odluku.baci nam link kada završiš
Ja sam se konsultovao sa advokatom kada je ta afera krenula i dug koji imam je iz 2012 godine od 1020 dinara. Rekao mi je da nigde nije našao da je ugovorom sa njihove strane definisano da ti moraš do nekog datuma da to izmiriš. Tako da, dug i dalje stoji i mislim da neće ugasiti sajt dok ne budu uterali sva potraživanja, jer ima još gomila ljudi koja duguje veće pare.
Zamisli koji je trosak slati tuzbu 100-200 ljudi za iznos od 1 do 250 dinara? Bilo je app.Vidim da se slegla prašina oko ovoga, ali me zanima jedna stvar posle ove halabuke. Da li je nekome stigla tužba i da li je imao poziv od njihovog advokata, ili je sve bila farsa u fazonu, ako prođe, prođe?
9000 din kosta tuzba po osobi, da tuzis nekogZamisli koji je trosak slati tuzbu 100-200 ljudi za iznos od 1 do 250 dinara? Bilo je app.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari