Šta je novo?

lhcountdown.com - "Service Temporarily Unavailable"

kovacm

Čuven
Učlanjen(a)
28.01.2005
Poruke
8,607
Poena
570
izgleda da se pola planete ufrkalo! lol! :D

elem, ono sto sam poslednje video je da su ga opet pomerili za mesec dana - umesto da veceras stisnu dugme ono za mesec dana... ko ce to docekati!!! :D :D :zgran:
 
Moras refreshovati vise puta, valjda im je zagusen server.
 
Sistem je pushten u pogon, ali u samo za kretanje atoma u jednom smeru, chisto da se proveri jel sve funkcionishe kako treba za real deal koji krece za mesec dana.
 
Sta se desilo sa prethodnom temom? Nisam bila prisutna na casu.
 
Progutala je crna rupa :d
 
Large Hadron Collider
 
Messer kod nas prodaje tecni helijum... :eyebrows:
 
Poslednja izmena:
imam neki osecaj da ce eksperiment zesce poci naopako... ne znam sto :-/
 
Sto? Mislis iscurece im helijum i smrznuce pola svajcarske?
 
Nemam pojma... samo mislim da je malo glup razlog zbog kojeg rade celu stvar.
to je samo osecaj... mozda sam gledao previse filmova... :) nekako mi na tu foru ide... kao rade neki ultra experiment,vrlo opasan itd itd... naravno da ce nesto poci naopako... :-/
nisam pesimista btw :D
 
dobro sad, ne mora bas biti toliko drasticno nesto. Mozda samo u tom delu se nesto desi strasno, nesto kao Cernobil. sto je opet uzas.
nist, videcemo sta ce se desiti, samo mozemo da cekamo :)
 
Je l palo nekome na pamet da su samo rekli da su pomerili datum da ne bi doslo do panike a da u stvari nisu promenili taj datum i da LHC radi u najvece? :d
 
Pazi, ako stvarno naprave crnu rupu (što je skoro nemoguće) neće samo Švajcarska i Francuska da nastradaju. Zato su i smešni ovi iz Blica al dobro to su domaći "novinari". Nema to veze sa radijacijom i Černobilom.
 
samo da ne bude neka halflife varijanta :D
 
A u sluchaju da bude halflife varijatna...zna li neko, hoce li biti directx 10 efekti?
 
:d
 

Prilozi

  • half-life-3-fake-screenshot-big.jpg
    half-life-3-fake-screenshot-big.jpg
    287.8 KB · Pregleda: 317
^^^
:D:D:D extra!
 
@nivan3 AXAXAXAXAXAXAXA,a gde su "mobovi"?
 
Kad je trebalo da počne da radi RHIC ista je priča bila, crna rupa, ode ceo kosmos dođavola itd. I isti oni likovi sa Havaja su podneli tužbu. :)

S jedne strane, priča o tome da će eventualna crna rupa izgubiti energiju Hokingovim zračenjem je sasvim blesava, jer je to čisto teorijski koncept, niko ne zna da li Hokingova radijacija uopšte postoji. S druge strane, kosmički zraci većih energija od onih kakve će biti u LHC stalno udaraju Zemlju, pa vidimo da se ništa nije desilo.

Verovatnoća da će se dogoditi neka katastrofa je mala. Ali treba biti svestan da ne postoji način da se sve do detalja predvidi unapred, jer kad bi to bilo moguće onda nam eksperimenti ne bi ni trebali. Eksperiment i pravite da bi videli šta će se desiti, zar ne?
 
Nazad
Vrh Dno