Šta je novo?

LG V20

za ljubitelje slusalica trenutno je besplatna aplikacija lg hi-fi status...programcic koji daje malo preciznije informacije sta je trenutno ukljuceno u ulaz za slusalice...

Samo kaljeno staklo, vidi na aliju najbolje, ko zna sta ti nasi prodaju.
Vidi koje ima najvise porudzbina/najbolje review-ove.
Ja koristim neko koje je vec bilo na fonu kad sam ga uzeo, odziv kao da ga nema.
Nemas brige za to..

Ok hvala.Gledao nesto na aliju ali slabo ima nekih komentara za sam kvalitet kaljenog stakla.I nema nekih velikih porudzbina barem ovo sto sam nasao na aliju.Nisam pametan sta uzeti.U sustini meni posao zavrsava i neka obicna zastitna folija jer fon nosim u torbici ali nisam pametan sta kupiti.Da li juriti nesto sa alija ili kupiti kod nas pa kako bude?

Ne znam da li je bilo. Lista plejera koji podržavaju DAC:

As of 10j Black Player and Pulsar down sample.

[strike]Short answer...In my testing only the Stock LG Music Player, will output Hi-Fi audio without down-sampling.[/strike]
WE HAVE THREE OPTIONS....so far.

I used an internal Sound Blaster Z to record audio from the phone (Can only record up to 96kHz). Adobe Audition is my DAW of choice.

Music Players Tested
LG Stock Music Player - 96kHz playback (I am sure it will do higher, I just can't record higher than 96kHz.)
Black Player - 96kHz 10i
Pulsar - 96kHz 10i

PowerAMP - 48kHz
GoneMAD - 48kHz
Rocket Player - 48kHz
Onkyo Player - 48kHz
Neutron - 48kHz

Player Pro - 44.1kHz (48kHz with dsp pack)
JetAudio - 44.1kHz
Play Music - 44.1kHz
Shuttle+ - 44.1kHz
Foobar - 44.1kHz

Youtube - *Shrugs* something even lower lol.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Ima li nekih najava bar za Oreo? Ili to nam je što nam je?

Viđao sam komentare po xda da je G4 bolji.
U suštini ne očekuj čuda, pristojna je kamera, ali ništa specijalno.

Zalepio sam zastitno staklo, prvi put radim to sam i uz desnu ivicu i na gornjem delu koji prekriva onaj sekundarni ekran ostalo mi je vazduha. Pokusavam da istisnem to sa onom plastikicom koja je dosla u pakovanju sa staklom ali bez uspeha pa sam ostavio ovako kako je. Ne primeti se nesto bas previse ali posto meni sve smeta znam da ce me nervirati :smash:

Ima li neko resenje za ovo ili ne gine novo staklo i lepljenje?

Zdravo kolege,

Umro mi je note 5 drugi put (prva ploča zamenjena a sad i druga crkla, pa odustajem) i razmisljam ovaj fon jer nije edge i ima izmenjivu bateriju.

Vidim da su korisnik Ever86 već pitao ono što me interesuje. Ipak imam dva dodatna pitanja..

Koliko je SOT sa dual sim uključenim?

Koji fon iz 2017 je alternativa V20ici, jer je V30 totalno kiksno sa dizajnom i non-rem baterijom?

Hvala

:wave:

Ja ne znam ni jedan flag 2017 da ima izmenjivu bateriju. V20 izgleda kao odlična opcija iako ima prilično lošu autonomiju, ali se lako menja baterija pa možeš par komada uvek po džepu da nosiš a kontam da ima i onih punjača externih u kojima možeš jednu ili dve bat istovremeno da puniš.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Pih, ipak odustajem.

Kao zameni telefon mislim da cu uzeti mi note 3.

Previše je pomešanih komentara i ovde i na netu generlano, p ami se čini d akupujem mačku u džaku.

Hvala

Poz

Ja razmišljao note 4 da ti preporučim al reko nećeš "sa konja na magarca" ,)

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Naručio je Mi Max 2, bar je tako napisao u drugoj temi, nije pogrešio. Ovde je DAC plus, kome je to bitno on ne gleda ništa bez DAC, njemu nije.

Brate, razbi me ovaj retention, sinoć sam gledao film i pauzirao, nisam ugasio ekran međutim ne znam što je ostao budan, što se nije ugasio posle 30s i jutros kad sam se probudio, zamalo da se šlogiram. Brate mili, ono ostalo preko celog ekrana, jedno pola sata sam morao da ga ugasim da bi se povuklo i to ne potpuno. Kako ovaj LG vrši QC nije mi jasno. Sva sreća pa nije podložan bootloopu, i inače telefon je odličan, samo ovo što mi se jutros desilo. Ne mogu nikako da se nakanim da ga rutujem, metod uopšte nije siguran ali moraću jednom.

Metod je siguran, prva stvar koju sam uradio kad sam kupio telefon. Root i flash dots kernel koji podržava kcal, i rešio sam se problema retention-a zauvek.
U svakom slučaju sramota, neko je istresao 500e za ovaj moj i ne zna ni šta je root, pa mora da gleda duhove po ekranu.

Uh moraću onda, čim backupujem sve fajlove. Jel mora dots kernel da se flashuje ili Kcal podrške ima i u magisku već? Koja je razlika između onog kernela iz uputstva i ovog dotsa? I pominju neki video recording problem, šta je to?

Taj kernel iz uputstva je stock kernel, ne podržava kcal. Magisk nije kernel, Magisk koristiš za root samo.
Slobodno flešuj DOTS, i to je praktično near-stock kernel..
Viči ako zapneš negde, i nemoj da se us3reš kad vidiš grafičke gličeve po ekranu tokom procesa, to je normalno ;)

Elem, stigao mi danas slickwraps. Dobra stvar. Nisam doduše lepo zalepio baš, nisam znao da mora da se zagreje prvo da bi se savijalo..

koja je poslednja verzija gcam za ovaj telefon i gde moze da se skine? probao sam cini mi se da je bila verzija 4, ali nisam bio fasciniran, pa rekoh da probam neku najnoviju, mozda radi bolje...

Bas mi je danas gospodin iznad tebe posalo link https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/

Skinu tu prvu pod downloads MGC-5.1.018_FullManual_v1.4_Android-7.0+ (BSG, 2018-01-05, suggested settings, changelog)
Kadi instaliras u podesavaljima stavi na pixel 2 i restart telefona...

Slike su drasticno kvalitetnije od ove fabricke aplikacije.
Slikao sam kerove malo pre i uporedjivao na brzinu,ova gcam aplikacija je vrh.

Poslednja izmena:
i dalje ne kapiram prednosti ove kamere...sad sam malo slikao po kuci, auto fokus je daleko sporiji od fabricke aplikacije, ima mnogo mnogo vise suma, sama podesavanja i interfejs su srednji vek u odnosu na fabricku aplikaciju...

koliko se ovde vidi, stock ima prirodnije boje, saturacija na gcam je otisla u nebo...nije sve u napucanim bojama...

Znam ja da nije sve u bojama, ako pogledas desno od cvijeta zid vidjeces da na gcam ima vise detalja. Ja ti preporucujem da je ostavis i probas vani, isto tako nekazem da ces sa gcam uvijek dobiti bolje slike,npr ja sam primjetio da nekad na nocnim slikama jednostavno se pogubi..previse shuma bude dok stock cam bude dosta bolje. Ali ovo koliko je ja koristim mogao bi reci da u vecini slucajeva dobijem bolje slike sa gcam nego sa stock.

Bolje je sa GCam HDR+, sad ima i portrait mod koji je vrh..

to nesto detalja se resi za nekoliko sekundi u nekom photo editoru...a kad promasis boje to je vec malo veci posao....vidis i sam, ta nezno roze se pretvorila u neku crveno- narandzastu...

ali nema veze, vec sam je deinstalirao, ne svidja mi se ni odziv te kamere ni kakve fotke daje...

@edys, ima opcija u kameri za pink tint koji se kod nekih telefona javlja, probaj da je aktiviraš, vuče ti na pink to dosta..

Koju verziju koristite sad? Ja sam skinuo ovu sa prošle strane, stavio N6P podešavanja i sve ostalo što piše na sajtu podesio, ali kada slikam on sačuva sliku ali ne mogu nigde da je vidim, prikažem jer je oštećen fajl.

Ova crashuje pri ulazu. Sad mi radi ona sa prošle strane, ali nema mi HDR+. Stavio sam Pixel II XL config i isključio sam ono use only Nexus6PHdRAuto i radi sad normalno ali nema HDR+.

Vrh Dno