Šta je novo?

LG V20

Koji vam je poslednji update? Ja sam trenutno na 1. April i imam neki update od 20 i nesto mb, sta mu dodje to?

Meni isto 1.April a nikakav update mi ne nudi

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Hah...pisalo je da je update za 1. Jul, uradio sam update ali ono idalje stoji 1. April u settings. Restartovao sam tel. idalje isto.

Koja vam je software version? Ja sam "AME" i izgleda ta verzija ima slabije update, dok "SEA" je navodno najbolja sto se tice update.

Takodje, jer neko uzimao Ringke Onyx preko njihove US prodavnice? Koliko ste cekali?

Nisam narucio preko US pa necu da odgovorim ali samo da ti preporucim Ringke Onyx. Licno vise koristim Spigen Tough Armor ali Ringke Onyx je zaista fantasticna maska.

Sent from my LG V20 using Tapatalk

Jel normalno ovo kada sam u potpunom mraku i tel. je zakljucan, od ovaj mali ekran nekako svetlost se preliva i na glavni ekran?

Izgleda da je na svakom telefonu tako...

Da taj bleed kanda imamo svi :(

To je ustvari sve fizicki jedan ekran sa izrezanim coskom gde je kamera (kao ovaj novi iPhone sto ima po sredini sada) samo sto je sofrverski razdvojen, pa se ta svetlost sa manjeg ekrana vidi malo na vecem jedino u totalnom mraku, kad je veliki ekran ugasen. Nista znacajno.

Ako je tako super onda :D
Ja sam se uplasio da sam dobio neki falican primerak.
Verujem da jos niko nije probao onaj root na xda? I onaj widget za mali ekran?

Mali ekran widget ne zahteva root nego samo adb ali nemam neku preteranu korist pa mi se ne zapinje to da radim. Root nije nimo ovde radio verujem. :D

Jel se to ovaj telefon povukao sa trzista barem naseg. Gde god sam pokusao da ga nadjem dobio sam negativan odgovor.

video sam danas da ih Dado iz Subotice nudi na KP ali je malo poskupeo i navodno su B&O verzije...

from komsa's edge

ozvucenja? to zvuci kao da je neka od onih firmi sto prave ozvucenja za svadbe i zabave pod satorom :)

Sent from my iPad using Tapatalk

ozvucenja? to zvuci kao da je neka od onih firmi sto prave ozvucenja za svadbe i zabave pod satorom :)

Sent from my iPad using Tapatalk

Istrazi malo firmu, bices vise nego prijatno iznenadjen ko je B&O :)

Also stvarno je nestasica V20 u zemlji.
Svaka radnja koja ih prodaje na kaze da su ostali bez njih i da bi bilo pametnije da sačekam LG Q8 da se pojavi kod nas :S

Sent from neki tamo iPhone

Also stvarno je nestasica V20 u zemlji.
Sta znam, trebali su ljudi da pozure oko kupovine. Ne razumem se nesto previse u telefone niti kazem zato sto posedujem V20 ali stvarno mislim da se tesko moze naci bolji telefon za taj novac. Samo mu je "mana" sto je izbacena kamera pa mora maska, voleo je neko ili ne.

A bre ne kapirate ironiju, naravno da znam šta je B & O... A što se tiče kamere, telefon je klizav tako da se bar meni maska podrazumeva...

Jel se to ovaj telefon povukao sa trzista barem naseg. Gde god sam pokusao da ga nadjem dobio sam negativan odgovor.
Nema ko tu šta da povlači jer ionako stiže nezvaničnim kanalima... Prosto verovatno se više ne pravi jer imaju dosta novih modela a zalihe se troše...

Nzm da li je postavljeno vec ovo pitanje, ako jeste sory. Zanima me jel probao neko nillkin scrub futrolu? Ili mozete da preporucite neku dobru, tanku i lepu koja bi mogla da se nadje kod nas? Nzm i nikad nisam narucivao iz strane drzave, tako da samo nesto sto ima kod nas u srb.

Zanima me jel probao neko nillkin scrub futrolu?
Jesam. Imam je kod kuce. Koristio sam je na pocetku dok mi nije dosao Spigen Tough Armor i Ringke Onyx.
Okej je. Nista posebno i ne moze da se poredi ni u jednom smislu sa gore navedim proizvodima ali je okej. Vrsice ti posao, sto se kaze.

Uf, ova spigen mi deluje mocno samo nema kod nas da se naruci. Moracu da nadjem nekog ko je u mogucnosti pa da narucim tu.

Moj savet ti je da krenes da naručujes sa eBay-a jer kod nas ima uglavnom fush kejsovi,to ti je 15 minuta u banci da izvadis karticu i 10 da napravis paypal,veruj da vredi [emoji1]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vrh Dno