Takodje, jer neko uzimao Ringke Onyx preko njihove US prodavnice? Koliko ste cekali?
Koja vam je software version? Ja sam "AME" i izgleda ta verzija ima slabije update, dok "SEA" je navodno najbolja sto se tice update.
kod mene v10g-sea-xx
a sea verovatno znači jugoistočna azija...
ozvucenja? to zvuci kao da je neka od onih firmi sto prave ozvucenja za svadbe i zabave pod satorom
Sent from my iPad using Tapatalk
Teško da neko na svadbi fura B&Oozvucenja? to zvuci kao da je neka od onih firmi sto prave ozvucenja za svadbe i zabave pod satorom
Sent from my iPad using Tapatalk
Sta znam, trebali su ljudi da pozure oko kupovine. Ne razumem se nesto previse u telefone niti kazem zato sto posedujem V20 ali stvarno mislim da se tesko moze naci bolji telefon za taj novac. Samo mu je "mana" sto je izbacena kamera pa mora maska, voleo je neko ili ne.Also stvarno je nestasica V20 u zemlji.
Nema ko tu šta da povlači jer ionako stiže nezvaničnim kanalima... Prosto verovatno se više ne pravi jer imaju dosta novih modela a zalihe se troše...Jel se to ovaj telefon povukao sa trzista barem naseg. Gde god sam pokusao da ga nadjem dobio sam negativan odgovor.
Jesam. Imam je kod kuce. Koristio sam je na pocetku dok mi nije dosao Spigen Tough Armor i Ringke Onyx.Zanima me jel probao neko nillkin scrub futrolu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari