Šta je novo?

LG V20

Šta rade? Pa koriste telefon napolju i na 4G, gde automatika odvrne osvetljenje. Nema šanse tako ovo da dogura do 5 sati ekrana, ne dolaze ni sa jačom baterijom, ovo u tim uslovima ako dođe oko 3 sata i 30 min je ok, ma šta ok, super, ima i onaj drugi ekran koji srče, plus 820 koji je poznata grejalica i nije najsrećnije nešto što je izbačeno. To 5 sati sa ovim modelom da, ali kada uđete u pećinu gde smanjite osvetljenje ;)

A kako mislis, svega ti, da koristis 5h telefon napolju na 4g na suncu gde automatika odvrne do kraja??? Imas li jos neke obaveze u zivotu. Normalno da si jedan deo dana u kuci, pa ne ide osvetljenje na max. Kad se iskombinuje izadje 4-5h ekrana sto je ok.
Mozda ti boravis u pecini pa znas koliko bi tamo izdrzao, ja ne mogu to iskustvo da podelim. Mada je u pecini verovatno signal los pa i to utice na S.O.T.

A u pećini je i velika vlažnost, pa i to utiče na elektroniku telefona. [emoji33] Šalu na stranu, dosadno je više o bateriji. Slabija ja baterija i postoji rešenje, koje sam linkovao sa yt. deblja baterija sa poklopcom i gotovo. Ne vidim čemu više rasprava. Oko slabijeg signala evo jednog mog iskustva koje možda moze da bude analogno na v20. Na jednoj tački mog doma, signal je jako slab. Ali postoji. Kada ukljucim profil signala LTE cesto mi je telefon gubio mrezu. Čim prebacim na 2G signal je bio stabilan.

Sent from SM-T825 Tab S3

Poslednja izmena:
savet za signal ti je super kada si na poznatoj lokaciji pa znaš da je signal slabiji, šta kada si na nepoznatoj lokaciji a čekaš npr. poziv ili si dežuran a nedostupan si i sl.....? Platiš telefon "povoljno "..... koliko to treba da je povoljno da znaš da možda nećeš biti dostupan gde drugi telefoni jesu?!?

Da li svaki v20 ima taj Sabre DAC ili moram juriti B&O verziju? Posto se dosta slusa FLAC na telefonu bitan mi je taj Sabre cip. :)

Moj je bez B&O logoa...made In korea

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

A koliko vam potrosi baterije tokom noci telefon? Meni flex 2 nije trosio ni procenat cini mi se, ali ovaj kad ga skinem sa punjaca, oko jedan recimo, do 6 ujutru skine sigurno oko 4-5%

Meni je flex 2 cini mi se trosio 2-3%, a za v20 javljam za par dana, sutra stize crni obican(nije b&o).
Sto se tice velicine danas mi je stigla futrola i ne deluje mi da je ko zna sta sad veliki tel. Cini mi se velicina mi nece uopste smetati. Jel probao neko one futrole sa bat.?

Not bad, eh?
4b1047f66f1630bd7f9b464aac8f4dae.jpg
3f21da32ce09060620ca09b092fa6c2b.jpg

A koliko vam potrosi baterije tokom noci telefon? Meni flex 2 nije trosio ni procenat cini mi se, ali ovaj kad ga skinem sa punjaca, oko jedan recimo, do 6 ujutru skine sigurno oko 4-5%

Skine par procenata i meni, tako 4-5, verovatno zbog 2og ekrana. Da ga drzis na ekranu dok spavas verovatno bi ustedeo tih par procenata.

Kako postižete te rezultate sa baterijom? Kod mene je maltene phone idle i ekran izjednačeni, a android OS je isto tu negde po procentima. Šta može da mi toliko srce bateriju?

citao sam da se polako javlja boot loop problem. Pregledam na yt teardown klipove nekoliko modela sa SD820 cpu i vidim o čemu se radi. Lg nije na SD820 stavio heat pipe, kao sto je to uradio Samsung na S7. Nožice na CPU dobijaju hladan lem na ploči od zagrevanja. Rešiv problem ponovnim lemljenjem ili zagrevanjem sa pritiskom na kontakt nožice procesora. . Konačno, ove godine Lg na svojim flagship modelima je dodao heatpipe spreader pa i na v30. Moj savet je da ne držite dugo pregrejan CPU i nece biti problema. Barem ja tako vidim problem.
bc3a6164054069289015c330cc0e2b93.jpg
09ed5a6f5439d51148321e5185a933e0.jpg
0648b10a37b354ef8d533dac5e01dd7e.jpg
861f39edf661dce507d133952b96605b.jpg

Sent from SM-T825 Tab S3

Poslednja izmena:
Lg G5 i lg V20 koriste sd 820. V20 je izasao u oktobru 2016, a G5 je izasao jos u martu 2016, i nakon godinu i po, jos nije uočena bootloop problematika ni na jednom, vec samo trolovanje. Ako potraje dve godine, meni dovoljno, to je neki prosek menjanja telefona.

Non stop se pojavljuju ljudi koji pokusavaju da objasne neobjasnjivo
Ne,nema v20 problem sa bootlopom,verujem da je mnogima dosadno u zivotu pa vade price sa nekih beznacajnih blogova itd
Ne,jednostavno v20 nema takav problem,sve ostalo je klasicno trolovanje teme

Sent from my G8141 using Tapatalk

a da možda uvedemo nagradu "LG V20 stalker of the year"? ima ovde solidnih kandidata...

i zamolio bih kolege da ne citiraju stalkere, džaba što sam ih stavio na ignore listu kad ih vidim u citatima...

Poslednja izmena:
Jel imate iskustvo sa kaljenim staklima, koje je provereno? Kupio sam neko iz Kine, stiglo mi je, sve je ok samo sto je gornji deo ekrana i dole kod logoa ekran malo zakrivljen pa ima vazduha izmedju stakla i ekrana i mnogo je uzasno. E sad, da li je ovde uopste neko i uzeo Nillkin koji svi preporucuju? Znam da je Nillkin proverena marka ali sam pre par godina isto kupio za G2 Nillkin i isto je imao problem sa tim.

Takodje, jer neko uzimao Ringke Onyx preko njihove US prodavnice? Koliko ste cekali? Ja sam narucio preko njih i ide putem UPS Mail Innovations, cekam vec mesec dana...

Non stop se pojavljuju ljudi koji pokusavaju da objasne neobjasnjivo
Ne,nema v20 problem sa bootlopom,verujem da je mnogima dosadno u zivotu pa vade price sa nekih beznacajnih blogova itd
Ne,jednostavno v20 nema takav problem,sve ostalo je klasicno trolovanje teme

Sent from my G8141 using Tapatalk
https://youtu.be/QJHqRgzgWNU
https://youtu.be/IKbIRHCqC9M
https://youtu.be/GVIzUJ_1D00
https://youtu.be/s7XHYeKTzww
A nisam ovo za boot loop nasao na yt. postoje forum teme. i napisao sam zasto se javlja. to je moja pomoc tj sugestija da se izbegavaju pregrevanja.. nemam nista od ovoga.. briga me za balave fanbojeve. njima ne vredi. Toliko.

Poslednja izmena:
Isto je bitno napomenuti da su u tim snimcima modeli za US trziste. A poslednji snimak se vidi lepo da ne koristi punjac koji ide uz telefon (QC) vec neki obican, telefon je dodatno zagrejao i normalno da se gasi. Tu reakciju ima svaki telefon kad se zagreje dovoljno ne samo V20. :) Nisam nikakav fanboj nego samo iznosim cinjenice. Na XDA i Redditu ne postoje nikakvi izvestaji bootloopa (osim onih pri flashovanju novog TWRP-a).

Jel imate iskustvo sa kaljenim staklima, koje je provereno? Kupio sam neko iz Kine, stiglo mi je, sve je ok samo sto je gornji deo ekrana i dole kod logoa ekran malo zakrivljen pa ima vazduha izmedju stakla i ekrana i mnogo je uzasno. E sad, da li je ovde uopste neko i uzeo Nillkin koji svi preporucuju? Znam da je Nillkin proverena marka ali sam pre par godina isto kupio za G2 Nillkin i isto je imao problem sa tim.

Takodje, jer neko uzimao Ringke Onyx preko njihove US prodavnice? Koliko ste cekali? Ja sam narucio preko njih i ide putem UPS Mail Innovations, cekam vec mesec dana...
Ja sam narucio onako iz zezanja iz kine za dolar stiglo za tri nedelje lezi kao da je iz fabrike tako izasao , jedina mana je sto je magnet za otiske ali za dolar je ekstra.
9H 2.5D Full Cover Tempered Glass For LG K4 K10 K8 2017 G6 stylo 2 3 K7 V20 Toughened Glass Protective Film Screen Protector
http://s.aliexpress.com/juiQF7NN
(from AliExpress Android)

Evo, samo da kazem, izvukao sam 4h 2min sot, i ostalo je 15% baterije, mislim da više od ovoga ne moze...

Pa otkud znam, obrisao sam fb aplikaciju, mozda dve lg aplikacije disejblovao, i obrisao sam zedge app, negde sam pročitao da je nekim likovima kao vukla mnogo bateriju, a nisu je koristili, dal je to tacno, nemam pojma. I obrisao par igara, koje nisam ni igrao. Opet to nije neki fenomenalan rezultat, al malo je bolje...

Da, stavio sam da drugi ekran bude ugasen od 23 do 6.15, skinuo sam ga sa punjaca oko 2h nocas, i do 6 i 15 nije skinuo nijedan procenat baterije

Screenshot_2017-09-29-15-39-25.png
Ovo mi je rekord, ali sam puno vremena bio u zatvorenom, i uglavnom bio na wifi-ju. Mozda je 20% bilo na 4g. Drugi ekran je uvek upaljen.Screenshot_2017-09-29-15-38-58.png

Prilozi

• Screenshot_2017-09-29-15-38-41.png
    Screenshot_2017-09-29-15-38-41.png
    190.8 KB · Pregleda: 100
  • Screenshot_2017-09-29-15-38-49.png
    Screenshot_2017-09-29-15-38-49.png
    199.3 KB · Pregleda: 96
Poslednja izmena:
Prvi utisci: Veliki telefon, ali meni odgovara ova velicina. Sinoc sam probao nes. malo kameru na auto mod i iskreno ocekivao sam mnogo vise, zvuk na sluskama cool, ekran dobar....mozda mogao malo brze da radi ovaj otisak p. ali ***.

Pozdrav.Da li zadnji deo kod kamere ima neku zastitnu foliju zalepljenu kad se otpakuje telefon?Cini mi se kao da ima ali nisam siguran.Imam tel par nedeljaz gurnuo sam ga u obican silikon dok ne stigne nesto kvalitetnije ali vec primetim na zadnjem staklu da ima par ogrebotina po ivicama.

Ima folija na kameri. I nemoj da je diras.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Vrh Dno