Šta je novo?

LG V20

Napolju danas po suncu ovo nisi mogao nikako da izvučeš, 6 sati i to na zmaju 820, nema šanse, samo zatvorena soba i wifi. A bio lep i sunčan dan napolju.

koja je na kraju najbolja verzija telefona i od kog prodavca na kp :)

^^Pa ono, izlazio sam i to je razlog tih 10% zbog prebacivanja ali nista toliko. Uglavnom, uvek prvo disablujem procese koje ne koristim cim promeni ROM/telefon, sad su to bili LG Health, Google itd...

^Svaki je isti, samo sto taj sa B&O logom dolazi sa boljim slusalicama i doteranim zvukom, ovde je nas vecina uzela kod Dade sa KP.

Samo logo i bolje slusalice
Zvuk je isti

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Stigao mi Spigen Tough Armor. Ne moze da se poredi sa Nillkinom ni u jednom segmentu. Smekerska maska koja pruza perfektnu zastitu svakog dela telefona. Malo je reci da sam odusevljen.

Sent from my LG V20 using Tapatalk

Za koliko ti stigao?Daj link..

Za oko 10 dana. Jeste da je iz Londona i da nije preko okeana ali ovo je prebrzo. Porucio sam sa eBaya Spigen official store ali vidim da nema vise na stanju Spigen Tough Armor.
a06bcaf82bd6c62809a06210a83d93a9.jpg
2a77ed38612d69455d064d25334e2117.jpg
bf575d390e57e2417f77fa326292684d.jpg

Nesto zamrla tema a toliko interesanata bilo?[emoji6]

A šta god napišemo odma se jave znalci koji su provalili da i nije baš nešto...radije bih da uživam u telefonu nego da raspredam do besvesti razne proizvoljne tvrdnje koje se ovde bacaju na kilo...

Da li ga je od nas 6 orice iko uzeo na kraju?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Ja hoću negde da ga pogledam uživo ipak pre kupovine.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

A šta god napišemo odma se jave znalci koji su provalili da i nije baš nešto...radije bih da uživam u telefonu nego da raspredam do besvesti razne proizvoljne tvrdnje koje se ovde bacaju na kilo...
Bravo. Potpis.

Ste dobili popust na kolicinu ;)

Sent from my iPad using Tapatalk

^ 5e su ponudili na 6 komada.

Ja sam cimao prodavce krajem prosle nedelje ali su mi odlozili slanje za ovu. Medjutim ove nedelje je krenula da pada cena mi6, pa sam u nedoumici...

Pretrgli se sa popustom ccc

Odbi pdv 25% ili koliko je vec u madjarskoj ,ma ti su neka 2 ili 3 ruka

Ko je zaista zainteresovan za ovaj fon neka prelista celu temu, kao sto sam ja uradio. Dosta je uticalo na mene jer sam saznao dosta toga za V20. Nebrojeno puta smo rekli za bateriju. Ne moze da izdrzi dan. Makar meni ne. Oko 18h ga punim sat vremena.

Upravo stigla. Kakav kvalitet... Nemam reci.
Ringke Onyx.
6536316b0738711e00db2b0cf9d11376.jpg
f398c984379955b49c220a06c41ea387.jpg
c3c4cf1a7cee85d6cd972e648dd7faa4.jpg
8d8a8a841416edb5ca1f587c16a94584.jpg

Ja imam spigen od sličnog (istog) materijala,cak i izgledaju slično,vrh su.
Za sledeći fon cu da uzmem Ringke pošto je free shipping na eBay,za spigen više shipping od case-a. Kapiram da nema razlike u kvalitetu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ti imas verovatno Spigen Rugged Armor.
Ja namerno uzeo i Spigen Tough Armor Gunmetal i Ringke Onyx da ih uporedim jer kazu da su to mozda i dve najjace firme na svetu oko maski na svetu i nema razlike zaista. Vrhunski kvalitet. Vrhunska zastita.

Ajd bre slikajte te zaštite na telefonu, valjda imate još neku kameru u kući [emoji1]

Ti imas verovatno Spigen Rugged Armor.
Ja namerno uzeo i Spigen Tough Armor Gunmetal i Ringke Onyx da ih uporedim jer kazu da su to mozda i dve najjace firme na svetu oko maski na svetu i nema razlike zaista. Vrhunski kvalitet. Vrhunska zastita.

E bas taj i mogu ti reci da posle pola godine čak ni na kejsu nema nikakvih tragova korišćenja iako mi je padao telefon dosta puta,mnogo dobar materijal.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vrh Dno