Kad bi cena pala jos malo na oko 300e i kad bih bio siguran da nece maticna da ode u k...uzeo bih ga. Sad ce naravno kolega k da skoci kao poparen i da kaze kako v20 nema nikakvih problema sa plocom kao sto je imao g4, ali to nazalost ne mozemo znati. Ovaj fon je mladji od godinu dana, tako da ga niko nije koristio duze, pogotovu dok je dosao kod nas, a opste je poznato da minoran broj maticnih crkne do godinu dana, mahom izmedju godinu i dve dana. Tako je isto bilo kad sam prosle god merkao i raspitivao se za flex 2, nigde ni pomena o crkavanju maticnih i onda odjednom tras tras tras, samo smo se cekirali na raznim forumima...ja ne znam dal je neko uopste ostao sa ispravnim flexom. E toga se bojim i za v20, pogotovu sto svi daju samo god dana garanciju. Inace mi se jako svidja, samo jos kad bi negde bio izlozen da se poigram malo sa njim, da vidim kako lezi u ruci. Volim velike telefone, ali ovaj bas deluje onako robusno, ne znam da nije previse i za mene...
U svakom slucaju pratim sutuaciju sa cenom i maticnim pa cu odluciti, nije mi stani-pani.