Šta je novo?

LG V20

meni se nije svidela baterija ali da ne ponavljam.... drugo šta je presudilo da ga prodam je to što sam na nekim mestima ostajao bez mreže gde se to sa drugim telefonima nije dešavalo. Šta mi nedostaje je zvuk u slušalicama tokom rekreacije, neprevazidjeno....

from komsa's edge

Npr to nikada ne možeš da znaš da li je oem original ili kineska dobra kopija . ( U eBay verujem koliko i u aliexpres )

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Imao sam isto to za g4 i baterija koja ide uz ovaj punjač je slabija od originalne za 20-30%, tako da je vrv dobra kopija...

Kad bi cena pala jos malo na oko 300e i kad bih bio siguran da nece maticna da ode u k...uzeo bih ga. Sad ce naravno kolega k da skoci kao poparen i da kaze kako v20 nema nikakvih problema sa plocom kao sto je imao g4, ali to nazalost ne mozemo znati. Ovaj fon je mladji od godinu dana, tako da ga niko nije koristio duze, pogotovu dok je dosao kod nas, a opste je poznato da minoran broj maticnih crkne do godinu dana, mahom izmedju godinu i dve dana. Tako je isto bilo kad sam prosle god merkao i raspitivao se za flex 2, nigde ni pomena o crkavanju maticnih i onda odjednom tras tras tras, samo smo se cekirali na raznim forumima...ja ne znam dal je neko uopste ostao sa ispravnim flexom. E toga se bojim i za v20, pogotovu sto svi daju samo god dana garanciju. Inace mi se jako svidja, samo jos kad bi negde bio izlozen da se poigram malo sa njim, da vidim kako lezi u ruci. Volim velike telefone, ali ovaj bas deluje onako robusno, ne znam da nije previse i za mene...
U svakom slucaju pratim sutuaciju sa cenom i maticnim pa cu odluciti, nije mi stani-pani.

ne verujem da su zalihe v20 baš neograničene...naši sad imaju neki kanal nabavke, odakle verovatno još neko nabavlja, tako da sumnjam da će to večno trajati...ko hoće da kupi da ne misli da će v20 biti večno u ponudi...

Pa dobro...nije za lek. Ako se se proda sta da se radi. Naici ce neki novi best buy.

Послато са GT-I9100 уз помоћ Тапатока

Fiio X5 vs LG V20: Should you use a dedicated music player?

[Youtube]MZUvPQ6SN5I[/youtube]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pozdrav. Na kp-u ima prodavac Dado iz Subotice. Prodaje ga za 335e. Da li je neko nekad trgovao sa njim, jel proveren?

Pazi, ima dva nick-a Dado iz Subotice. Jedan ima par stotina pozitivnih ocena, drugi samo desetak. Prvi je proveren, za drugog ne znam.

Nexus 5X Tapatalking

Taj Dado ima ubedljivo najniže cene na kp , nije mi jasno na koju foru.. možda stavi niže a kada ga zoveš traži veću cenu ? Čak je šatro počeo da nudi garanciju od god dana.. baš čudan prodavac :)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Nije, nema nikakvih problema sa njim, skroz korektan prodavac. Koja cena pise u oglasu ta je sigurno, moze da se desi samo da bude manja. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Čekajte jel on ima 2 naloga ?
428+ (ima i KP izlog) i drugi 12+
E sad na taj drugi kad se klikne piše davor i drugi je broj telefona :)
Jel to isti čovek ili ?

LG V20 Dual SIM 64GB kod njega 335€ sa godinu dan garancije!

Poslednja izmena:
Ima njih dosta iz Subotice koji prodaju telefone. Pitao sam ga za garanciju, kaze da se ostvaruje preko njega. Vrv ima neki servis sa kojim on posluje.

ima dobavljače (magacin) u madjarskoj gde kupuje telefon i gde ga on u slučaju kvara vraća na popravku ili (uglavnom) zamenu....

from komsa's edge

Poslednja izmena:
Pa jel to u Madjarskoj ide legalnim putem, tj. jel LG nije pobegao iz Madjarske? Ako jeste zasto onda ne daju lepo dve godine darancije ako njima Madjari daju dve godine garancije. Sa dve godine garancije sutra bih ga kupio...

Послато са GT-I9100 уз помоћ Тапатока

prvo, zvanicno nema V20 za evropu tako da to nije zvanicna LG prodaja, ti magacini prodaju više različitih brendova i na sve dobavljač daje godinu dana....detalje ne znam ali ljudima su u slučaju problema menjanji telefoni.....

from komsa's edge

Da li postoji mogućnost odabira SIM kartice prilikom samog poziva, kao na svim kineskim tel.ili moram stalno da gledam sa koje kartice zovem? Ako može, gde da nađem to podešavanje, izludeo sam :) Hvala unapred

Koju ste boju uzeli?
Ja obično uzimam najtamnije verzije svih telefona što sam imao, ali ovde mi se ova silver učinila interesantnom.
Ono što me buni jeste što je na nekim videima više bela (to mi se ne sviđa), a negde ona lepa, HP/Mackbook siva.

Je l neko ovih dana uzimao iz Subotice, je l' sve ok, verzija sa slušalicama?

LG V20 dual H990DS model koji i ima da se uzme kod nas preko oglasa dolazi fabricki zapakovan sa slusalicama koje su unutra u istoj kutiji u kojoj je telefon, tako da ako kupujes neotpakovan unutra su B&O slusalice. A ti svakako proveri s prodavcem da kutija nije otvarana, il da slusalice nisu kojim slucajem isparile:) Moguce je i da ce ti trebati onaj plasticni strujni adapter za punjac, posto ima i da dolaze sa UK punjacem/stekerom. Ali to bar lako moze da se nabavi ako bas dobijes takav punjac.

Da li postoji mogućnost odabira SIM kartice prilikom samog poziva, kao na svim kineskim tel.ili moram stalno da gledam sa koje kartice zovem? Ako može, gde da nađem to podešavanje, izludeo sam :) Hvala unapred

Ako sam razumeo sta pitas, nisam nasao da postoji opcija da bas iz dialera/imenika biras s koje kartice zoves vec imas gore ono kad spustis notifikacioni bar da izaberes sim karticu. Pretpostavljam da to vec imas tako namesteno (ako ne, onda u notif. bar / edit / tri tačkice / sim card switch key). A druga mnogo zgodnija opcija za brzi odabir sim kartice ako cesto zoves s obe ti je da u settings/ display/ home touch buttons/ pa u buttons combinations dodas da imas dole kod meni dugmica i dugme za brzo svičovanje sim kartice i onda jednim klikom na dugme pre poziva/sms-a lako prebacujes s jedne kartice na drugu (bez da spustas notifikacije il ulazis u settings) i uvek vidis gore skroz u notifikacionom baru s kog sim-a zoves jer je uokvirena ikonica mreze koja ti je podesena.

Ovo sto si pitao prilikom samog poziva, probaj da instaliraš s marketa neki popularan dialer koji podrzava dual sim, pa mozda neki i ima to sto trazis. Ja nisam koristio 3rd party dialere pa ne znam.

Koju ste boju uzeli?
Ja obično uzimam najtamnije verzije svih telefona što sam imao, ali ovde mi se ova silver učinila interesantnom.
Ono što me buni jeste što je na nekim videima više bela (to mi se ne sviđa), a negde ona lepa, HP/Mackbook siva.

Nisu B&O kao u US nego B&O tuned, prosecne slusalice, nista spec.

Hvala, tako sam i mislio. Namestio sam ovo ostalo... Često tj stalno koristim obe kartice, stalno sam u gužvi i ne primetim sa koje zovem, pa mi se prijatelji i kolege pogube kada pobrkam kartice...

Što se tiče odabira kartice imaš dve varijante u samom imeniku svakom kontaktu da definišeš sa koje će SIM kartice zvati (slika 1) i druga varijanta tako sam sebi namestio da mu uvek bude odabrana službena kartica SIM 2, i onda kad me neko od prijatelja zove na privatnu SIM 1 on ostaje zabeležen u call listi, i sad kad ja hoću opet njega da pozovem mobilni mi ponudi sa koje kartice hoću da zovem (slika 2)

Capture+_2017-08-08-11-12-10.png

Capture+_2017-08-08-11-12-26.png

Poslednja izmena:
To me je zanimalo. Hvala ti.
Koja ti je to tema?
Kako ste zadovoljni telefonom, brzinom, trajanjem baterije?

Tema je njegova (već je bila instalirana) zove se High contrast.
Ja sam lično prezadovoljan, veoma je brz, veličina ekrana mi odgovara, zbog posla.
I ono što me je najviše oduševilo je zvuk u slušalici prilikom razgovora.
Baterija traje više nego što sam očekivao, bio sam spreman bukvalno da ću morati da ga skinem ujutru sa punjača, i uveče opet da ga stavim, ali nije tako već mi traje dan i po...

Danas sam se igrao malo sa Steady recording opcijom za video snimanje. Preporuka da ostane iskljucena. Kamera ima svakako ois i kada se koristi primarna kamera rezultat stabilizacije je meni bolji nego sa Steady rec opcijom. Jeste da deluje smooth na prvi pogled, ali slika nekako zna cudno da trza kad je to uljuceno. Sa druge strane, ako se koristi wide angle kamera za video snimanje, u tom slucaju Steady rec. opcija daje ok rezultate, ali je zbog losije wide angle kamere i slika manje kvalitetna.

Evo jedan kratki sample od danas, lagana setnja iz ruke.

Steady recording ON
Wide angle camera
FHD 21:9 Cinema, 30 fps
Manual mode

Edit GoPro studio: speed 76% + music

Odlicno.

Nikolajevska. <3

Sent from my SM-J730F using Tapatalk

Pozdrav. Interesujeme misljenje vas koji imate telefon. Da li je kamera dobra? Video sam na xda forumu da je mnogi kritikuju.

Imas par stranica unazad vec sam pisao moje utiske o kameri, pa procitaj. Ja sam ga prvenstveno zbog kamere i uzeo. Uglavnom, ako koristis automatiku, neki prosek u nivou mnogih flaghsipova, ali zato ako naucis da koristis odlican manual mode mozes da napravis extra fotke i video, a imas i pomocnu wide angle koja moze biti zgodna u nekim prilikama.

Evo da ja ostavim brzinske utiske, uz ogradu da nisam detaljno testirao, možda se nešto promeni.
Telefon je jako dobar na prvi utisak, definitivno best-buy (335€), silver varijanta izgleda prelepo, preporučujem.
Baterija traje pristojno, ekran je super, čitač otiska radi brzo, kamera pristojno samo dok se ne zumira, nekako je preoštra. Probao sam slowmotion video, to mi se ne sviđa jer je jako loš snimak.
Ono što mi najviše smeta je pozicija zvučnika. Kako god da ga uzmem, preklopim ga. Da su bar stavili stereo, ovako baš kvari utisak. Generalno, vrlo sam zadovoljan, i svima bih ga preporučio.

Kupio sam od Dade iz Subotice, pouzdan je dečko, tako da možete od njega, pošto je neko iznad pitao.

Vrh Dno