Šta je novo?

LG Televizori

To je trenutna madjarska i tako i planiram da kupim.
Prošle godine nije bilo nekih smanjenja kod mađara za crni petak, mada se ni naši nisu baš usrećili za ove modele.
Ako kod nas padne, možda uzmem nešto na rate kod nas.

Sad za crni petak može da bude još veća cena nego sad.

Zašto?

Veliki je udar na celu tehniku zbog shorta rama i storage-a, tako da bela tehnika kao i crna će da trpi ta povećanja. Znam dosta ljudi koji čekaju crni petak za sve da bi opremili stanove, ali ima da se iznenade koliko će malo ili nimalo uštedeti.

Nemoj birati iz liste ponuđenih već idi na pretragu i izaberi Sei Robotics, sve će raditi...
Po uključivanju TVa, vidim da je odradio update firmware-a. Obrisao sam podešavanja za daljinski i opet nije htelo u početnim koracima da mi promeni kanal (onaj sitni prozor). Obzirom da sam žurio prekinem ga bez dovršenog posla. Vrati me na izbor kanala kad ono... Radi.

Da li neko ima problem sa aplikacijom Izlaz.com? Na 65C41 sam instalirao, kad se startuje pojavi se njihov logo koji stoji par sekundi posle čega se ekran zasivi i dalje se ništa ne dešava. Aplikacija se isto ponaša i na 55C51 Tv-u.

Interesantno je da su sa update-om za webOS na C5 promenili menu koji se dobije kad se na daljinskom pritisnr gore levo dugme home sa kružnim strelicama. Nema više onaj izgled sive pozadine sa svim opcijama već mora da se ide na input list i bira uređaj na koji hoće da se korisnik prebaci. SAmo je traka sa strane Connect to LG ThinQ i ispod Connect t Googlr Home.Iskreno meni ovo deluje nepraktičnije.

Da li je bolje uzeti C6 ili G5?
Mada sam ja siguran da bi mi i C5 bio fantastičan.
Konkretno 48"
Možda G6 48", trenutno najbolji u toj dijagonali, ovih dana se pojavio Mađarska, zbog manje sobe ja ću uzeti ovaj G6 48", noviji procesor u odnosu na G5 48" i veća svetlina, takođe ima nešto veću svetlinu i od C6 48" i nešto malo veću cenu na KP, G6 48" i HDR svetlina može u nekim specifičnim situacijama da ide i do oko 2.000 nita, u game modu recimo oko 1.500 nita i više i što je možda najbitnije onaj prozor 100% Window može i preko 300 - 350 nita i još recimo u odnosu na C6 48" nema toliko velike gubitke na svetlini kako se povećavaju Window prozori, kažu zato što G6 48"ima veći power limit od C6 48", što su sve dosta impresivne brojke za G6 48" u odnosu na veće dijagonale G6 koji imaju hlađenje i veću svetilinu, po svemu ovaj G6 48" ima neke specifikacije svetline koje ga skoro približuju većim dijagonalama C6 i C5 televizorima što je bilo nezamislivo do ove godine.

Poslednja izmena:
Jedno pitanje.Kako podešavate na LG OLEDu da u toku filma,npr.ne budu sive linije gore i dole.Ja sam probao tako što sam u podešavanju slike smanjio nivo crne na 44.Imate li neku drugu opciju?

Nazad
Vrh Dno