Šta je novo?

LG Televizori

Prvo nije hteo da se uključi, odmah se isključivao. Probao par puta i odustao. Nakon recimo 1h se uključio normalno, radio neko vreme (2-3h) i sam isključio.
Posle toga nekolio puta ja ON a TV samostalno OFF. Izvukao sam ga iz struje, ponovo priključio, i posle je radio. Ne bih rekao da se nešto pregreva, jer na dodir pozadi deluje sve normalno, u sobi nije preko 27 stepeni.
Ima na redditu tema gde su ljudi još pre 2 godine prijavljivali slično, nekima su menjali matičnu ploču.
Igrom slučaja sam sad malo više kod kuće pa ću se potruditi da ispratim. Pitanje je i kako dokazati kvar, servis je u NS a ja u BG (takav je deal bio kad su mi zamenili CX).

Svakako se gasi sa porukom, ne iznenada, stoji recimo minut. Ja to nisam ugasio na mom LG. Isto se ugasi ponekad.

Nema nikakve poruke, samo ode OFF. Kad se uključi nekad stigne samo LG logo da se prikaže, nekad prikaže i na 1-2s sliku.

Imao isti problem i sve više razmišljao o žičnoj vezi ,pisao sam ovdje.... mislio da je do tv-a, ali ispostavilo se da je bilo do krša od Telemachovog rutera koji se gubio jel na mreži vise od pet uređaja.
Sto se kabela tiče, ne moraš biti ograničen na 100 Mbps , ako spojiš preko usb3 to gigabit adaptera imat ćeš brzinu u okviru usb2 standarda (do 480Mbs) i to radi provjereno.
Hvala svima, kolege. TV i dalje stoji povezan lan kabelom na access point. Jeste brzina 100MB/s ali je najpouzdanije rešenje (dok ne promenim glavni ruter i ne pokušam).

Nazad
Vrh Dno