Šta je novo?

LG Televizori

Meni je to extra cena, narocito jer je iz legalnih tokova pa imas 5 godina domace garancije.

Ne traje, jednostavno imaju rok trajanja, imaju dva puta godišnje, prva je istekla, druga je aktivna verovatno tek od Oktobra, tako da ko sad kupi neće imati 5 godina garancije.

@nikola1970 i javi šta su ti rekli, pošto sam i ja hteo da kupim ali ovo me zaustavilo, jer sam se setio da svake godine imaju određeno vreme kad imaju produženu garanciju.

Ladno imaju određeno vreme za dodatnu garanciju 🤣🤦‍♂️ ali pohvala za dužinu trajanja iste dok je u Severnoj Americi jedna godina🤢.

Onda su slike na sajtovima pogresne i pokazuju 2+3 sto ce ljude (kao mene) da navede da imas priliku da se registrujes i dobijes 5GG. Ako ne mogu, onda cu da rizikujem sa madjarima.

Za jače/skuplje klase veća je razlika.
Mada bez 5god garancije slabe su i prednosti našeg fiskalnog. Npr. drugaru je ovlašćen servis u Srb zamenio panel na mađarskom C1.

Za jače/skuplje klase veća je razlika.
Mada bez 5god garancije slabe su i prednosti našeg fiskalnog. Npr. drugaru je ovlašćen servis u Srb zamenio panel na mađarskom C1.
Oces da kazes da domaci servis prihvata na garanciju LG iz madjarske?

prihvata međunarodnu koja traje godinu dana

Nazad
Vrh Dno