Šta je novo?

LG Televizori

Meni je to extra cena, narocito jer je iz legalnih tokova pa imas 5 godina domace garancije.

Ne traje, jednostavno imaju rok trajanja, imaju dva puta godišnje, prva je istekla, druga je aktivna verovatno tek od Oktobra, tako da ko sad kupi neće imati 5 godina garancije.

@nikola1970 i javi šta su ti rekli, pošto sam i ja hteo da kupim ali ovo me zaustavilo, jer sam se setio da svake godine imaju određeno vreme kad imaju produženu garanciju.

Ladno imaju određeno vreme za dodatnu garanciju 🤣🤦‍♂️ ali pohvala za dužinu trajanja iste dok je u Severnoj Americi jedna godina🤢.

Onda su slike na sajtovima pogresne i pokazuju 2+3 sto ce ljude (kao mene) da navede da imas priliku da se registrujes i dobijes 5GG. Ako ne mogu, onda cu da rizikujem sa madjarima.

Za jače/skuplje klase veća je razlika.
Mada bez 5god garancije slabe su i prednosti našeg fiskalnog. Npr. drugaru je ovlašćen servis u Srb zamenio panel na mađarskom C1.

Za jače/skuplje klase veća je razlika.
Mada bez 5god garancije slabe su i prednosti našeg fiskalnog. Npr. drugaru je ovlašćen servis u Srb zamenio panel na mađarskom C1.
Oces da kazes da domaci servis prihvata na garanciju LG iz madjarske?

prihvata međunarodnu koja traje godinu dana

Hajde nek neko proveri jel mu pušta na TV-u HDR sadržaj.DV i DA mi pušta bez problema dok mi ne pokazuje u gornjem uglu kad je HDR sadržaj.Probao sam da pustim nešto sa Disney,Netflixa i Nuvia.Ista priča.Dok na YT radi HDR.Šta može biti u pitanju?U pitanju je C4 model iz 2024te.

Poslednja izmena:
Idi na yt i nadji HDR video. Normalno je da ove platforme pustaju DV, a da imaju fallback na HDR

Nazad
Vrh Dno