Šta je novo?

LG Televizori

Nedavno sam se ovde raspitivao za DTS podršku na OLED-ima i rekoh sačekaju G5 seriju, kad danas vidim ovo:

1000006171.png

Baš bezveze, uzeću ipak onda G4 u nekom momentu.

LG G5 (OLED65G5) 4K OLED TV Review

8d46481477d660db5301cf6432b9bae6_3x3.jpg

LGG5.png

Poslednja izmena:
Ajde i ovde da postavim pitanje.Mišljenje o ova dva modela i koji vam je bolji?
43UR81003LJ
43NANO763QA

Poslednja izmena od urednika:
Povremeno mi se zna pojaviti vertikalna linija na tačno pola ekrana, nestane posle par sekundi ili posle par minuta, jednom u par dana mi se to desi? Da li je panel pri otkazivanju, je li se dešavalo nekom slično? LG C1 je u pitanju star 2.5 godine (imam 5 godina garancije)

Fotografija je bzv ispala, zanemarite ovo zamućenje, čista je plava pozadina u pitanju

Prilozi

• IMG_20250403_223618.jpg
    IMG_20250403_223618.jpg
    89.8 KB · Pregleda: 196
Poslednja izmena:
Povremeno mi se zna pojaviti vertikalna linija na tačno pola ekrana, nestane posle par sekundi ili posle par minuta, jednom u par dana mi se to desi? Da li je panel pri otkazivanju, je li se dešavalo nekom slično? LG C1 je u pitanju star 2.5 godine (imam 5 godina garancije)

Fotografija je bzv ispala, zanemarite ovo zamućenje, čista je plava pozadina u pitanju
Po meni, definitivno za reklamaciju.

Moguce je. Ja sam probao i kod mene je zvuk tako nekako cudan pa sam odustao i koristim samo soundbar. Meni je soundbar povezan optickim kablom, ne znam da li moze i u ostalim slucajevima..

Treba da reklamiram TV koji je u garantnom roku (3 godine su istekle prije dva mjeseca ali zato ide sada ona produžena garancija od 2 godine).

E sad, ne mogu nikako da nadjem mail koji su mi poslali sa papirom o odobrenoj produzenoj garanciji, sta mislite, je li imao ko iskustva, mogu li me zezati sada oko toga, racun imam ?

Dve godine je garancija. 3-4-5 su produzena. Moras imati mail kao dokaz da si produzio garanciju.

Pronašli me u sistemu nakon što sam im proslijedio SN i račun, dobro je. :)

Imao si sreće, znam dosta ljudi gde nisu ni pokušali, ono u fazonu tvoje je da imaš dokaz. Eto u CG to hoće da izadju u susret...

Kako prekinuti ovo? Jel to štetno?

Prilozi

• 20250420_213823.jpg
    20250420_213823.jpg
    130.1 KB · Pregleda: 136
Da li ova podesavanja treba staviti na "visoko" ili bi trebalo biti iskljucena NANOCELL je u pitanju?
Super rezolucija
Smanjenje šuma
MPEG smanjenje šuma
Glatka gladacija

Sve na iskljuceno u tom delu.

KKojji god test da gledam svjetlina, ssvjetlina, pa jebote dosadni su stim 5000 nit :D i to u jednojj sceni od 2 sekunde...na sve druge scene tv svi slicni...

Da li je "normalno" da kada pritisnem dugme 'settings tj podesvanja' na daljinskom cekam po 5-6 sekudni vrti onaj krug da bi otvorilo?

Cao ljudi, ako mi je cenovni limit 80000, da li je ok uzeti QNED 80 ili je razlika izmedju toga i OLED-a stvarno velika?
Kontam da su VA paneli bolji od IPS-a koji mi bukvalno razaraju oci svaki put na svakom nivou osvetljenja. Volim da mogu uvece da gledam nesto bez nepotrebnog slepila i zmirkanja :)

za 80.000 rsd ni ne možeš da uzmeš OLED, makar ne u prodavnici sa fiskalnim računom. za pitanja šta uzeti za traženi budžet postoji podforum

Nazad
Vrh Dno